Anlatmam lazimdi

Okudum okuyunca gözlerim doldu... Biliyor musun Rabbim sevdiği kuluna dert verir. Kelimeler kıfayetsiz bilyrum çok acı tatmışsın farklı şekillerde dik dur elbet güneşli günlerde gelecelkkk Rabbim yar yardımcınız olsun..

BAŞIN SAĞOLSUN MEKANLARI CENNET OLSUN İNŞALLAH..

ALLAH SENİ O KOCADAN KURTARMIŞ CANIM EN ZOR GÜNÜNDE YANINDA OLMAYAN ADAMDEN NE HAYIR GELİRKİ ..

ALLAH BUNDAN SONRASI İÇİN ŞANSINI BAHTINI AÇSIN İNŞALLAH KARDEŞLERİNZE SIMSIKI SARILIN BİRBİRİNİZE DESTEK OLUN..

SİZ GÜÇLÜ BİR KADINSINIZ BEB BAŞARACAĞINIZA İNANIYORUM

Rabbim kayıplarınızın mekanını cennetlik etsin..size de büyük sabırlar diliyorum..inş.2016 yılı sizin yılınız olur..bu yaşadıklarınız bundan sonra yaşayacak olan mükemmel günlerin habercisidir..en güzel günler sizinle olsun..

Okurken benim isyan edesim geldi. Sizinde isyan etmeniz bağırmanız çağırmanız çok normal.
Allah çok büyük sabır versin. İnş. 2016 yılında çok mutlu olursunuz...

Allahim bütün derdi olanlara tez zamanda hayırlı dermanlar nasip etsin. Hastalara sifa versin kayipıları olanlara sabir ıhsan etsin. Cumlemizi sevdiklerinize bağışlayıp birlikt yanyana uzun ömür versin. Allahim ülkemizi iç ve dış düşmanlardan kurtarsın. Bu yıl barış sevgi mutluluk yılı olsun bütün derdi olanlara derman yılı olsun hepinize hayırlı sağlıklı mutlu yıllar olsun kızlar.

Öncelikle başınız sağolsun. Sizin yaşadıklarınızın bir benzerini ben 2014 yılında yaşadım. 1 Mart 2014 de önce annemi, 20 gün sonra anneannemi ve devamında yaklaşık 9 ay boyunca, babacığımı, hala, amca, en samimi 3 arkadaşım, olmak üzere isimlerini veremediğim toplam 12 akraba ve arkadaşımı üst üste defnettim.
Annemle babamın arası 7 aydı. Babam dayanamadı annemin yokluğuna. Zincirleme gitti bu iş. İşin kötü tarafı evin en büyüğü bendim ve her şeyi yüklenmek zorundaydım.
Allah kolaylığını veriyor. İnşallah sizde rahatlarsınız.

Canim Rabbim sevdigi kuluna acilar yasatirki en ufak gunahi kalmasin da cennetin en guzel yerine koyayim diye.zor oldugunu biliyorum.nolur bir pskiyatriste git ve buenzor zamanlarini bi parca olsun rahatlaticak ilac destegi al.

Allah yardımcın olsunçok üzüldüm yaşadıklarına. İmanını sorgulama çünkü ne büyük dağ varmış ki sende yağan kar bu kadar fazla.boşver o 'adam'ı zaten hakedememiş..

Her yazdığını okudum. Zorlukların artık anka kuşu gibi küllerinden doğduğu gibi doğmalısın. Önce bir hobi edinmekisin. Sosyal bi şey olmalı. Belkide spor salonu. Arkasından kpss ye daha aklı selim çalış. Kardeşinle birlikte dışarı yürüyüşlere çık. Aklındağılsın. Kafanda kocanı bitir. Eğer bitirirsen sana olan soğukluğu biter. Zamanı geldiğinde belki başka biri belki yine eşin hayatına girer

Sizede geçmiş olsun umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Cok tesekkur ederim arkadaslar. Esimde paranoid kisilik bozuklugu oldugunu kendimce tahmin ediyorum. Gereksiz alinganliklari ve supheleri vardi. Bu sacmaliklara dayanarak beni oyle igrenc suclardi ki, aglamak bile yetmezdi. Sanirim babamdan alisik oldugum bu dengesizlikleri istemeden de olsa kader olarak kabul etmistim. Sonucta her gun boyle davranmiyordu bana. Burda ne cok sikayet ediyordu herkes kocasini. Hatta benimki bazilarina gore iyiydi bile. pisman olur ozlerim, evimi nasil birakirim, daha iyisi sanki beni mi bulacakti... Sabrettim manyakliklarina. Ama suclu ve guclu cikan o oldu isin sonunda.
Babam kendini dunyanin sahibi sanirdi. Biz guya hz. Peygamberimuzin cocuklariymisiz(keske) falan. Bambaska bir alemdeydi. Ona da hem kiziyordum ama dunyayi bizim gibi yasayamiyordu. Ne bir tatil ne bir eglencesi vardi. Gerci bizim de yoktu ki.
Kufur etmeyen bir adamdi hayalim, ama sadece bana kufreden bir adami bulmustum
Aile cok onemli. Sagliksiz bir aileden cikinca saglikli bi adam bulamadim. Ne ben ne kardeslerim. Hep problemli evlilikler.
Cok sey verdim mutlu evliligim olsun diye ama kismetim boyleymis. Bu bi seyun bedeli degil, tamamen benim sinavim. Ne babamin hastaligini, ne annemin babamin hastalikli evliligini ne de digerlerini.iyi bir evlat ve iyi bir calisan ve mukemmel bir eştim. Kasten kimseyi kirmayi dusunmedim. Ozur diledim hep. maddi manevi faydam nasil dokunur hesabini yaptim hep. Ihtiyaci olanin yaninda olmaya calistim. Bana ne, beni ilgilendirmez diye kimseyi bi basina birakmadim. Kendimi biliyorum. Neleri basardigimi, neleri basaracagimin farkindayim. Ama ruhum aciz. Eninde sonunda kulum iste. Kaldirmiyor kapasitem.

Cok tesekkur ederim. Cok hosuma gitti tespitiniz mukemmel. Tam donanimli manyak! Bayildim. Aynen oyleydi valla. Bir insan boyle bir zamanda, her sey dort dortlukken gereksiz firtina koparip, gemi yakmaz. Karim diye nasil sevecegini bilemezken, bi anda karisina soylemedik kufur hakaret edebilir mi normal biri?

Allah'im kim sifa diliyorsa tez zamanda iyi etsin. Size de dogacak yavrunuz hatrina sifalar versin. Onun kudretine inanalim, olmaz denen neler oluyor bu dunyada. Hayirli haberler aliriz insallah.

Allah yardımcın olsun canım
İnan ben okurken etkilendim sen yasarken ne kadar yıpfanmıssındir
Allah sana sabir ve içine ferahlık versib inşallah

Baska turlu dusunemiyorum ki zaten. dunyaya ölmek icin doguyoruz sonucta. Her kabul ettigim kotu duruma tam alistim derken daha guclu bir sinavla yuzlestim. Allahin verdigi cani aldi diye asla isyan etmedim. Etmem. Sadece bu hayati bu kadar kotu yasadilar diye uzuluyorum, en cok da kabirlerinde cekerler mi diye dertleniyorum. Cunku dunyada oldugumuzu, olecegimizi unutup gunah cok isliyoruz.
Kafayi cizdim iyice. Kafam obur dunyayi dusunurken, vucudum dunyada. Ne dusunucem sastim kaldim.

Ben de oyle dusunuyorum. Cok dua ettim, Allaha . Cocuk istememe ragmen hayirli degilse verme Allahim dedim. 5 yil boyunca olmadi. Cinsel ve sihhi problem olmamasina ragmen. Boyle kavga zamaninda ayrilmak gerektigini dusunsem de cesaret edemedim, kiyamadim. Sen hayirli degilse bi sebep kıl dogruyu bana goster, hayirliysa bitsin bu huzursuzlugumuz Allahim dedim. Sanirim dualarim boyle kabul oldu iste. Ben ank siyasal mezunuyum. Ama sinavlara hazirlanamadim. Ozel sektore takilip kalmistim. Is guvenligi cevre isi yapiyordum. Bu is de bana uygun degildi, bir sekilde kamuya girmeliydim. Ev araba borcu, gecim derken nasip olmamisti. Simdi hepsi benim iradem disi gerceklesti.

Beterin beteri vardir iste. Zaten cok sukur ediyorum elimde kalanlara. Allah beterinden saklasin. Ne buyuk acilar yasadiniz kimbilir? Allah yardimcimiz olsun. Zaman insallah caremiz olur.

İşte bunun farkındaysan, çok dua ve tevekkül. Az günah işlemeye çalışacağız. Başka yapacak bir şeyimiz yok.

Ama dünya hali. Yarın hiçbir şey olmamış gibi dünya telaşına dalıyoruz. Yoksa yaşanmaz zaten. Boşuna demiyorlar yalan dünya diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…