Anlatmam lazimdi

Sizi çok iyi anlıyorum..Bazen hayat en başından zorluklarla dolu...Siz ailenizle ilgili sorunlar yaşarken katı kalpli insanlıktan yoksun biriyle berabermişsiniz...Sevgi bi yerde öyle bir bitiyorki..Acıların daha ağır basınca..Şimdi önünüzde sadece kendi hayatınız var.kimsenin baskısı hakareti olmadan.umarım çok güzel başlangıçlar yaparsınız.

geldi mi üstüste gelir derler ya...
işte öyle...
dayanın lütfen.
hep böyle kötü gitmeyecek. mutlaka düzlüğe çıkacaksınız.
inşallah önümüzde ki günler mutlulukla gelir sizin için.

Öncelikle başınız sağolsun.Rabbim rahmet eylesin kaybettiklerinize.Siz anladigim kadarıyla gayet güçlü bir insansiniz.Sadece çok yorulmussunuz haklı olarak.Lütfen kendinizi bırakmayın,çektiğiniz her acıyı gunahlara kefaret sayın.Eşiniz için hiç üzülmeyin ona da bir fatiha okuyun ki onu bile hak etmiyor.Her şeyin en güzelini hakettiginizi düşünüyorum.Kurduğunuz yeni hayatta mutluluk,huzur,sağlık diliyorum.Kardesinizi bırakmayın hiçbir zaman.Allah yardimciniz olsun

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Bazen bunlari duymaya aşırı ihtiyac duyuyorum. Icimde bilsem de yine de benden disarda birilerinin soylemesini daha etkin buluyorum. Halimden anlayanları ariyorum sanirim.

Ya gerçekten samimi söylüyorum hiç abartmadan gözlerim doldu sonuna kadar okurken. Benim içim acıdı.
Öncelikle başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun inşallah.
Allahım bol sabırlar versin.
Ben bu ve bundan sonraki yıllar için size yanınızda yarınınızda size destek olacak güzel insanlar olmasını,mutlu olmanızı,sabrınızın karşılığını almanızı diliyorum..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

başınız sağolsun, en çok ihtiyaç duyduğunuz dönemde yanınızda olmayan adam, iyi gününüzdeki mutluluğunuzu haketmiyor demektir. içiniz rahat olsun üzülmeyin, kurtulmuşsunuz. inşallah bu yıl yüzünüz güler.

Back