Anlaşmalı boşanmayı kabul Edip çekip gittikten sonra kocam çocuklarım almakla tehdit etti

Ayrıca kadının getir ben bakayım çocuklara dediğine ihtimal vermiyorum istemez kimse o rahatlığı bırakmaz
Ya işsiz güçsüz piskopat herifle uğraştı da çocuklar kusur kaldı. Napsın elin kadını senin çocuğunu?

Sizi iyi sindirmiş maşallah bu cüsseden bu etki nasıl oluyor anlamadım. Ailesi de iyi besliyor korkunuzu, tabi bunu boşarsanız başlarına kalacak delileri ondan sizi yerinizde durdurmaya çalışıyorlar. Az dinlemeyin laflarını neler diyorlar size görürsünüz. Emin olun ona da karını yuvanı bırakma, o oynaştığın bu kadar nazını pisliğini çekmez diye nasihate çekiyolardır. Aklınızı başınıza alın, sizin aileniz yok mu bu insanların ağzına bakıp duruyorsunuz? Siz boşanın o kadın iki ay çekmeyecek o deliyi, şimdi oynaş tutmak tatlı geliyor nasılsa gazını siz alıyorsunuz ona balı kalıyor. O kocanız çok iyi biliyor bunu. Ondan başlamış tehditlere. O giderse elimde yine çocuklarımın anası hazır dursun diye sizi orda durdurmaya çalışıyor, çocukları düşünüyor sanıyorsunuz hala saf saf. Hedef sizsiniz siz.

Onun ailesi ile görüşeceğinize kendi ailenizi arayıp destek isteyin.
Artık bir şey yapmaz diyemiyorum hiç kimse için.
Daha dün boşanma aşamasındaki eşi ile minik bebeğini öldürüp kendini öldüren gencecik bir çiftin haberi çıktı.
En mülayim insanın bile içinden canavar çıkabiliyor boşanma evresinde.

Tehdit ettiğine dair kanıtlar var mı ?

Alnınızdan öpüyorum sizi helal olsun

Evinden çıkma. Boşanana kadar bekle. Bu tiplerin herşeyini kayıt altına al. Msjları sakla. Şikayet et. Vallahi öyle hakime savcıya denk gelir ki kuyruğunu kıstırır.
Önce davayı açacağım dedi hala açmıyor gitmeyip beklemek en doğrusu sanki şimdilik değil mi gidersem aileme bela olmasın diye

Mahkeme ona vermez işi yok diyorsunuz neden versin tehdit ediyorsa gidin şimdiden şikayet edin
Ben bunun gözü döndüğünde nasıl olduğunu bildiğim için o yaşadığın acının yanında bile sakin sakin konuştum hani hazır istiyorken boşanalım diye ama ne olduysa kimle doldur duysanız geldi kıyameti kopardı yani

Sanırım kocamı elinde tutmak için teklif etti ben kocamda da değilim artık aileme bana çocuklarıma zarar verecek alacak onları diye korkıyorum
Ya sizin kocanız kim? Parası mı var, makamı mı, nüfuzu mu, iyi sevişmek dışında ne işe yarar? Amma gözünüzde büyümüş çulsuz.

Şuan yanında olan kadın maddi olarak güçlü sanırım ona bakıyor ona güveniyor

Böyle adamlar öldürüyor kaybedecek birşeyim yok nasılsa diye zaten
Hanımefendi elinin altındasınız bi sinir krizine bakar. Öyle susar pısar sinirlendirmem sanıyorsunuz çok yanılıyorsunuz bu manyakların hey heyleri ne zaman gelir belli olmaz.

Çocuklar konusunda korkacağımı bildiği için yapıyor şimdi uzakta ama para kaynağı var belli güçlü bir avukat tutacağını söyledi

Amin amin amiiinnn benim canımın yaktığı kadar yansın canı gitsin başkasının olsun umurumda değil artık beni çocuklarımdan etmesin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…