Her tartismada eskileri açan, aşırı kibirli ve haftalarca küsen eş sorunu

Not: surekli telefonuna baksa da aldatma gibi bir durumunun olmadiginu disunuyorum, ara ara telefonuna caktirmadan bakarim, bir sorunla karsilasmadim. Cocuklariyla ilgilenen, evden disari cikmayan, dogru duzgun arkadasi olmayan, kendisini cok zeki, etraftaki insanlari ise gerizekali olarak goren bir insandir..
aşağılık kompleksi var asosyal yani

Bildiğiniz narsist eşiniz. Bu konuda videolar izleyin. Yapılacak en doğru şeyin sınır çizme ve duygusal tepkiler vermemek olduğunu biliyorum. Demesi kolay,uygulaması zor. Allah kolaylık versin.

8 yillik bir evliligim ve 2 ve 4 yasinda iki cocugum var. Esim ile artik son noktaya geldigimi hissediyorum. Ilk kez konu aciyorum, lutfen yardim edin....
kamuda iyi konumda yuksek maasla calisiyoruz. Esimin ailesi yakinimizda, benim ailem ise başka şehirde. Arada gelip 15 gun bizde kaliyorlar. Fakat esim bu zamanlari burnumdan getiriyor. Surekli beni arka odaya çekip anne babamin davranislarindan rahatsiz oldugunu anlatiyor.
Esim daima mutsuz, beni azarlayan, kucuk goren, ailemi elestiren bir insan. Her kavgada evlenmeden onceki sorunlara kadar tum konulari tekrar acar, saatlerce susmadan konusur, bagirir. Normal zamanda da asla bana iltifat etmez. Inanilmaz kibirlidir. Surekli ailesinin yanina gider, gece gelir evde yatar, sabah ailesine gider. En ufak bir kavgada günlerce küser, odasina kapanir, telefonuyla ugrasir. Kusmedigi zamanlarda da surekli telefonuna bakar.
En son kavgamizda evi terketmeye karar verdim, annem babamla konustum, onlar da dayan, sus, cocuklarin kücük diyorlar. Yuzugumu çöpe attim, bir aydir küsüz, esim annesinde olmadigi zamanlarda odasina kapanip yatiyor.
Terapiste gitmeyi onerdim, ama kabul etmedi. Ben tek basima gitsem beni deli olmakla suclar, etrafa rezil eder, bosanma davasi acsam cocuklari almak icin delil olarak kullanir.
cocuklarim icin cok uzuluyorum, bu iliskiyi duzeltmeye calisiyorum, bu durumda olup duzelen var mi, lutfen akil verin....
Hemen hemen aynı şeyi yaşamışız. Ama ben boşandım. Oohhh iyi ki de boşadım. Aldığım en doğru karar idi.
Asla asla çekilmez.
Küsen prenses erkekleri annesine teslim edin🙂

Eşim evlenmeden once boyle degildi, aşiri ilgili kibar surprizlerle dolu aşiri ozguvenli biriydi, evlendikten ve cocuklar olduktan sonra kademeli olarak daha soguk daha mesafeli olmaya basladi ve ne yaptiysam degistiremedim.. iltifatlar suslenmeler gulmeler her seyi denedim , her küstügünde ben baristim, artik ben de yoruldum.. son iki yildir küstügünde asla yüzüne bakmiyorum, ama yatili misafir geliyor, cocuk hasta oluyor vs. Mecburen konusmak zorunda kaliyoruz ve kendiliginden barisiyor normale dönüyor. Ben de bozmuyorum hiçbir şey olmamis gibi yapiyorum.
Narsist kişilik bozukluğu var. Psikolog değilim. Anlattığınız örneğe uygun bir eşe sahip idim. Narsist kişilik bozukluğu teşhisi koymuştu psikolog. Ne yaparsanız yapın yaranamazsınız. Bu tipler; suçlar,cezalandırır, küser, eleştirir, soğuk davranır. O aslında böyle idi. Evlenmeden önce kendini gizledi. Evlenince açığa çıktı.

X