Anlaşmalı boşanmayı kabul Edip çekip gittikten sonra kocam çocuklarım almakla tehdit etti

Ne diyeyim bilemedim şimdi annem MS hastası sıkıntıda yataklara düşüyor aylarca o yüzden sadece tartıştığımızı boşanma ihtimalimiz olduğunu söyledim kardeşlerim gelecek zaten
Aileden sülaleden kimi bulursanız haber edin, bu adam yalnızlığınızdan güç alıyor, iki tane erkek görse bağırsağındaki b.k donar, bakmayın size horozlanıyo bi tek.

Önce davayı açacağım dedi hala açmıyor gitmeyip beklemek en doğrusu sanki şimdilik değil mi gidersem aileme bela olmasın diye
Bu tehtitlere pabuç bırakmayın, adamın derdi hem gönül eğlendirmek hem de evim , çocuklarım, karım halihazırda beni beklesin yoksa derdi çocuklar falan değil, ben olsam tayin alır davamı da kendim açardım, bu arada ailesi de dost değil onlar da aba altından sopa gösteriyorlar delileri başlarına kalmasın diye , uyanık ol konu sahibesi...

Hayatında diğer kadın varken size bela olmaz, kadına ne diyecek? Karım dursun, sen de dur mu? Kadın başının etini yiyor bosan diye, çocuklarına bile bakarım demiş.
Siz biraz daha güçlü durun lütfen. Korkmayın. Avukatı güçlü de olsa, memur annenin elinde çocuk falan alamazlar. İşiniz gücünüz var ki olmasa bile öncelik her zaman anne de. Çocuklarla tehtir edilip korkularını anlamıyorum o yüzden.

O kadar haklı olabilirsiniz ki belkide ben bilmiyorum

Kadın benide kabul ediyormuş

O kadar haklı olabilirsiniz ki belkide ben bilmiyorum
Aşırı manipüle olmuşsunuz biran önce silkelenip kendinize gelin , ilk iş tayin isteyip ev toplamak bence hemen harekete geçin bu süreçte muhatap olmayın ve planlarınızdan bahsetmeyin, telefona kades yükleyin eve yaklaştığı gibi kades yardım butonuna basın, güçlü ve kuvvetli olun ve ailenizden erkekler arayıp tehtit etsin desin ki birakmazsan yakasını seni perişan ederiz , suanda herşey mübah bence , valla böyle adamları haberi olmadan bir güzel dövdüreceksin sonra da salağa yatacaksın, senden iyisi olmaz o zaman ...

Kocanız kendisinden vazgeçmesin diyedir o, biraz yüz bulursa istemez öyle bir şey.
Siz hemen korkup geri adım atmayın yeter.
Tahincim düşününce kadın salak mı memur kadın var hazırda işsiz güçsüz herifi finanse edecek, ayırsın temelli b.ku püsürü ile başına mı kalsın?

Tahincim düşününce kadın salak mı memur kadın var hazırda işsiz güçsüz herifi finanse edecek, ayırsın temelli b.ku püsürü ile başına mı kalsın?
Biraz akıllıysa, konu sahibi durumundaki bir kadının bu ikili hayatı kolay kolay kabul etmeyeceğini bilir.
Karını da çocuklarını da kabul ediyorum, bakarım diyerek adama kendini iyi, her şeye razı aşık kadın rolüne sokmuş.
Tamamen kendine kalmasını istemeseydi illa gel diye mesajlar atmazdı adama konu sahibin yanındayken. Biraz gizli saklı tutmaya uğraşırdı.

Kumacılık oynamak istiyor canı. Sen diğer kadın olsan bu işsiz güçsüz piskopat herifi tek çeker misin? Memur karısının elinden almak demek zaten ben beslicem demek. Böyle biri olsa adam ikisini de elde tutmakla uğraşmaz koşa koşa giderdi.

Ne bu adam Brad Pitt falan mı metres getir çocuklarına da bakarım yeter ki gel kafasında. Çulsuz adammış. Sevişmek de bir yerden sonra parasız ipsiz sapsız adamla sarmaz. Sindirme operasyonu çekiyorlar. Ailesine de çok güvenme, kötü de olsa oğulları. Kaç kurtar kendini tayin de iste, boşan da. Yaptığı her haltı da delille ispatla. Bir avukatla çalış mutlaka. Çocuklar küçük her türlü sende kalır çocuklar üfürüyor bol keseden

Kalmaya bahane arıyoruz biz kadınlarda nıyeyse
Ne kadar merhametsizce bir yorum, Allah sizi de ıslah etsin, kadının yazdıklarını okuyun ve anlayın her taraf psikopat dolu kadın ailesi ge çocukları için haklı olarak korkuyor

Ne kadar merhametsizce bir yorum, Allah sizi de ıslah etsin, kadının yazdıklarını okuyun ve anlayın her taraf psikopat dolu kadın ailesi ge çocukları için haklı olarak korkuyor
Amin canımçocuklarından gör

Amin canımçocuklarından gör
Çocuklara beddua edecek kadar merhametsizlikteki bu yaratığa
ilk sözüm çocuklarımın bokuna kurban ol.
İkinci ve sonrakiler ise...
köpeğin duası kabul olsa her taraf kemikle dolardı uzakta havla ve kendi kuduzlugunda öl geber inşallah pislik Allah seni asla kurtulamayacagin belalara soksun insallah
Bu yeterli olmuştur inşallah yok yetmez diyorsan cevap yaz çok orijinal beddualarım var itina ile yollarım sana

Çocuklar kaç yaşında. Kücükse zaten size verirler . Büyikse de çocuğun beyanı dikkate alınıyor bir de kalacak ev oda vs bir düzani var mı ona bakıyorlar

Önce davayı açacağım dedi hala açmıyor gitmeyip beklemek en doğrusu sanki şimdilik değil mi gidersem aileme bela olmasın diye
Davayı sen aç. Tehditlerini dosyaya koy, uzaklaştırma çıkarttır. Adam seni boşamayacak sakinleş diye bekliyor. Diğer kadın ve senin aranda gidip gelecek. Sen bu hayatı kabul et istiyor. Diğer yorumları da okudum. Kadın iki güne derler bunu. Bu tipler öyle korkaklar ki gözünde büyütmüşsün. En aslan kaplan olanı ben boşadım. Kedi yavrusuna döndü. Korkmadım korkmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…