- 19 Mayıs 2020
- 46.098
- 205.860
-
- Konu Sahibi Daisyhatun
Aileden sülaleden kimi bulursanız haber edin, bu adam yalnızlığınızdan güç alıyor, iki tane erkek görse bağırsağındaki b.k donar, bakmayın size horozlanıyo bi tek.Ne diyeyim bilemedim şimdi annem MS hastası sıkıntıda yataklara düşüyor aylarca o yüzden sadece tartıştığımızı boşanma ihtimalimiz olduğunu söyledim kardeşlerim gelecek zaten
Bu tehtitlere pabuç bırakmayın, adamın derdi hem gönül eğlendirmek hem de evim , çocuklarım, karım halihazırda beni beklesin yoksa derdi çocuklar falan değil, ben olsam tayin alır davamı da kendim açardım, bu arada ailesi de dost değil onlar da aba altından sopa gösteriyorlar delileri başlarına kalmasın diye , uyanık ol konu sahibesi...Önce davayı açacağım dedi hala açmıyor gitmeyip beklemek en doğrusu sanki şimdilik değil mi gidersem aileme bela olmasın diye
Belkide doğru söylüyorsunuzAileden sülaleden kimi bulursanız haber edin, bu adam yalnızlığınızdan güç alıyor, iki tane erkek görse bağırsağındaki b.k donar, bakmayın size horozlanıyo bi tek.
O kadar haklı olabilirsiniz ki belkide ben bilmiyorumBu tehtitlere pabuç bırakmayın, adamın derdi hem gönül eğlendirmek hem de evim , çocuklarım, karım halihazırda beni beklesin yoksa derdi çocuklar falan değil, ben olsam tayin alır davamı da kendim açardım, bu arada ailesi de dost değil onlar da aba altından sopa gösteriyorlar delileri başlarına kalmasın diye , uyanık ol konu sahibesi...
Kadın benide kabul ediyormuşHayatında diğer kadın varken size bela olmaz, kadına ne diyecek? Karım dursun, sen de dur mu? Kadın başının etini yiyor bosan diye, çocuklarına bile bakarım demiş.
Siz biraz daha güçlü durun lütfen. Korkmayın. Avukatı güçlü de olsa, memur annenin elinde çocuk falan alamazlar. İşiniz gücünüz var ki olmasa bile öncelik her zaman anne de. Çocuklarla tehtir edilip korkularını anlamıyorum o yüzden.
Eder tabi siz varken ona ekşimiyor siz ne güzel gazını alıp mis gibi yanına yolluyorsunuz.Kadın benide kabul ediyormuş
Kocanız kendisinden vazgeçmesin diyedir o, biraz yüz bulursa istemez öyle bir şey.Kadın benide kabul ediyormuş
Aşırı manipüle olmuşsunuz biran önce silkelenip kendinize gelin , ilk iş tayin isteyip ev toplamak bence hemen harekete geçin bu süreçte muhatap olmayın ve planlarınızdan bahsetmeyin, telefona kades yükleyin eve yaklaştığı gibi kades yardım butonuna basın, güçlü ve kuvvetli olun ve ailenizden erkekler arayıp tehtit etsin desin ki birakmazsan yakasını seni perişan ederiz , suanda herşey mübah bence , valla böyle adamları haberi olmadan bir güzel dövdüreceksin sonra da salağa yatacaksın, senden iyisi olmaz o zaman ...O kadar haklı olabilirsiniz ki belkide ben bilmiyorum
Şerefsiz herife bak utanmadan bunu mu diyor bi de , ağzına et bir güzel içimizin yağları erisin beeeeKadın benide kabul ediyormuş
Tahincim düşününce kadın salak mı memur kadın var hazırda işsiz güçsüz herifi finanse edecek, ayırsın temelli b.ku püsürü ile başına mı kalsın?Kocanız kendisinden vazgeçmesin diyedir o, biraz yüz bulursa istemez öyle bir şey.
Siz hemen korkup geri adım atmayın yeter.
Biraz akıllıysa, konu sahibi durumundaki bir kadının bu ikili hayatı kolay kolay kabul etmeyeceğini bilir.Tahincim düşününce kadın salak mı memur kadın var hazırda işsiz güçsüz herifi finanse edecek, ayırsın temelli b.ku püsürü ile başına mı kalsın?
Kumacılık oynamak istiyor canı. Sen diğer kadın olsan bu işsiz güçsüz piskopat herifi tek çeker misin? Memur karısının elinden almak demek zaten ben beslicem demek. Böyle biri olsa adam ikisini de elde tutmakla uğraşmaz koşa koşa giderdi.Biraz akıllıysa, konu sahibi durumundaki bir kadının bu ikili hayatı kolay kolay kabul etmeyeceğini bilir.
Karını da çocuklarını da kabul ediyorum, bakarım diyerek adama kendini iyi, her şeye razı aşık kadın rolüne sokmuş.
Tamamen kendine kalmasını istemeseydi illa gel diye mesajlar atmazdı adama konu sahibin yanındayken.
Ne bu adam Brad Pitt falan mı metres getir çocuklarına da bakarım yeter ki gel kafasında. Çulsuz adammış. Sevişmek de bir yerden sonra parasız ipsiz sapsız adamla sarmaz. Sindirme operasyonu çekiyorlar. Ailesine de çok güvenme, kötü de olsa oğulları. Kaç kurtar kendini tayin de iste, boşan da. Yaptığı her haltı da delille ispatla. Bir avukatla çalış mutlaka. Çocuklar küçük her türlü sende kalır çocuklar üfürüyor bol kesedenMerhaba iyi akşamlar beni belki daha öncesinden bu kocamın aldattı yakaladığı hikayeden tanıyanlar olabilir kocam en sonunda bana aldattigini anlatmıştı ve hayatında biri olduğunu söylemişti anlaşmalı boşanmayı kabul ettiğini dile getirmişti ve ondan sonrasında çekip o kadının yanına gitmişti ben iki kızımla kaldım onun memleketinde kaldım dün beni arayıp kızlarımı almakla tehdit etti gidemezsin dedi ben boşanma sonrası memleketime tayini isteyecektim bunu başta kabul etmişti ama şimdi kızları senden alırım senden daha da iyi bakarım senden daha iyi annelik de yaparım dedi duydum ki diğer kadın getir çocukları ben bakarım demiş bana gitme düzenini bozma çocukları bir yere götürme çocuklar için söylüyorum olan oldu zaten mesele biz değiliz çocuklar dedi ben bunu ailesine söylediğimde ailesi de biliyorsun o bela olur ailenin başına gelir ailene zarar verir gitme otur kal dediler ben aylık sekiz yaşında iki tane kız çocuğu ama aynı zamanda o adamla da evli kalmak istemiyorum anladım ki beni iki evli olarak hayatına dahil etmek istiyor diğer kadınlardan vazgeçmiyor ya da vazgeçerse bile vazgeçtim diyecek devam edecek bence beni ikna edene kadar dünden beri kafayı yiyecegim ailesi şimdilik dur sana bela olmasın size zarar gelmesin dediler ve bu adam ailesini hiçbir şekilde dinlemiyor ailesi de onu çok iyi tanıyor bu adam gücüne güveniyor Allah’tan dahi korkmuyor hâşâ ben ne yapayım arkadaşlar lütfen bana yardım edin zaten çok canım yanıyor bir de beni evlatlarımla tehdit ediyor
Ne kadar merhametsizce bir yorum, Allah sizi de ıslah etsin, kadının yazdıklarını okuyun ve anlayın her taraf psikopat dolu kadın ailesi ge çocukları için haklı olarak korkuyorKalmaya bahane arıyoruz biz kadınlarda nıyeyse
Amin canımNe kadar merhametsizce bir yorum, Allah sizi de ıslah etsin, kadının yazdıklarını okuyun ve anlayın her taraf psikopat dolu kadın ailesi ge çocukları için haklı olarak korkuyor
Şuan çalışmıyor evliliğimiz boyunca dönem dönem işe girdi çıktı bundan üç sene önce askerdi dağlardaydı sürekli ben memurum
Çocuklara beddua edecek kadar merhametsizlikteki bu yaratığaAmin canımçocuklarından gör
Çocuklar kaç yaşında. Kücükse zaten size verirler . Büyikse de çocuğun beyanı dikkate alınıyor bir de kalacak ev oda vs bir düzani var mı ona bakıyorlarMerhaba iyi akşamlar beni belki daha öncesinden bu kocamın aldattı yakaladığı hikayeden tanıyanlar olabilir kocam en sonunda bana aldattigini anlatmıştı ve hayatında biri olduğunu söylemişti anlaşmalı boşanmayı kabul ettiğini dile getirmişti ve ondan sonrasında çekip o kadının yanına gitmişti ben iki kızımla kaldım onun memleketinde kaldım dün beni arayıp kızlarımı almakla tehdit etti gidemezsin dedi ben boşanma sonrası memleketime tayini isteyecektim bunu başta kabul etmişti ama şimdi kızları senden alırım senden daha da iyi bakarım senden daha iyi annelik de yaparım dedi duydum ki diğer kadın getir çocukları ben bakarım demiş bana gitme düzenini bozma çocukları bir yere götürme çocuklar için söylüyorum olan oldu zaten mesele biz değiliz çocuklar dedi ben bunu ailesine söylediğimde ailesi de biliyorsun o bela olur ailenin başına gelir ailene zarar verir gitme otur kal dediler ben aylık sekiz yaşında iki tane kız çocuğu ama aynı zamanda o adamla da evli kalmak istemiyorum anladım ki beni iki evli olarak hayatına dahil etmek istiyor diğer kadınlardan vazgeçmiyor ya da vazgeçerse bile vazgeçtim diyecek devam edecek bence beni ikna edene kadar dünden beri kafayı yiyecegim ailesi şimdilik dur sana bela olmasın size zarar gelmesin dediler ve bu adam ailesini hiçbir şekilde dinlemiyor ailesi de onu çok iyi tanıyor bu adam gücüne güveniyor Allah’tan dahi korkmuyor hâşâ ben ne yapayım arkadaşlar lütfen bana yardım edin zaten çok canım yanıyor bir de beni evlatlarımla tehdit ediyor
Davayı sen aç. Tehditlerini dosyaya koy, uzaklaştırma çıkarttır. Adam seni boşamayacak sakinleş diye bekliyor. Diğer kadın ve senin aranda gidip gelecek. Sen bu hayatı kabul et istiyor. Diğer yorumları da okudum. Kadın iki güne derler bunu. Bu tipler öyle korkaklar ki gözünde büyütmüşsün. En aslan kaplan olanı ben boşadım. Kedi yavrusuna döndü. Korkmadım korkmuyorum.Önce davayı açacağım dedi hala açmıyor gitmeyip beklemek en doğrusu sanki şimdilik değil mi gidersem aileme bela olmasın diye