Anlaşmalı boşanmayı kabul Edip çekip gittikten sonra kocam çocuklarım almakla tehdit etti

Bu tehtitlere pabuç bırakmayın, adamın derdi hem gönül eğlendirmek hem de evim , çocuklarım, karım halihazırda beni beklesin yoksa derdi çocuklar falan değil, ben olsam tayin alır davamı da kendim açardım, bu arada ailesi de dost değil onlar da aba altından sopa gösteriyorlar delileri başlarına kalmasın diye , uyanık ol konu sahibesi...
Tayin almak için ya boşanmak gerekiyor ya da dönem tayinini beklemek gerekiyor işte o da Ocak en yakın olmama açmama ihtimali de var. Bu arada evet bana destek oluyor yanımda oluyor diye düşünürken ona birinin laf götürdüğünü fark ettim ama karşı taraf onu farkettiğimi bilmiyor emin olmalıyım düşündükleri çocuk değil beni burda tutup ikna etmek

Tayin almak için ya boşanmak gerekiyor ya da dönem tayinini beklemek gerekiyor işte o da Ocak en yakın olmama açmama ihtimali de var. Bu arada evet bana destek oluyor yanımda oluyor diye düşünürken ona birinin laf götürdüğünü fark ettim ama karşı taraf onu farkettiğimi bilmiyor emin olmalıyım düşündükleri çocuk değil beni burda tutup ikna etmek
Kimmiş laf götüren ne zaman fark ettin?

Kimmiş laf götüren ne zaman fark ettin?
Birkaç gün önce en son konuşmamızda birşey demişti kocam onu üç kişi varken konuştuk bunu yeni farkettim maalesef kafamın doluluğundan aksi gibi hala inanamıyorum en başından beri iyilikleri beni destekliyor göründükleri yalan olabilir mi diye

Birkaç gün önce en son konuşmamızda birşey demişti kocam onu üç kişi varken konuştuk bunu yeni farkettim maalesef kafamın doluluğundan aksi gibi hala inanamıyorum en başından beri iyilikleri beni destekliyor göründükleri yalan olabilir mi diye
Bak nasıl çalışmaya başladı kafan motor gibi.

Bak nasıl çalışmaya başladı kafan motor gibi.
Evet birlikte konuşup yanımda gözüküp burda birşey olsa hepimiz geliriz burda olursan oraya gidersen sana bela olur diye şimdilik gitmemem için ikna etmeye çalışıyorlar sanırım bunu nasıl lehime çevirebilirim bilmiyorum

Merhaba iyi akşamlar beni belki daha öncesinden bu kocamın aldattı yakaladığı hikayeden tanıyanlar olabilir kocam en sonunda bana aldattigini anlatmıştı ve hayatında biri olduğunu söylemişti anlaşmalı boşanmayı kabul ettiğini dile getirmişti ve ondan sonrasında çekip o kadının yanına gitmişti ben iki kızımla kaldım onun memleketinde kaldım dün beni arayıp kızlarımı almakla tehdit etti gidemezsin dedi ben boşanma sonrası memleketime tayini isteyecektim bunu başta kabul etmişti ama şimdi kızları senden alırım senden daha da iyi bakarım senden daha iyi annelik de yaparım dedi duydum ki diğer kadın getir çocukları ben bakarım demiş bana gitme düzenini bozma çocukları bir yere götürme çocuklar için söylüyorum olan oldu zaten mesele biz değiliz çocuklar dedi ben bunu ailesine söylediğimde ailesi de biliyorsun o bela olur ailenin başına gelir ailene zarar verir gitme otur kal dediler ben aylık sekiz yaşında iki tane kız çocuğu ama aynı zamanda o adamla da evli kalmak istemiyorum anladım ki beni iki evli olarak hayatına dahil etmek istiyor diğer kadınlardan vazgeçmiyor ya da vazgeçerse bile vazgeçtim diyecek devam edecek bence beni ikna edene kadar dünden beri kafayı yiyecegim ailesi şimdilik dur sana bela olmasın size zarar gelmesin dediler ve bu adam ailesini hiçbir şekilde dinlemiyor ailesi de onu çok iyi tanıyor bu adam gücüne güveniyor Allah’tan dahi korkmuyor hâşâ ben ne yapayım arkadaşlar lütfen bana yardım edin zaten çok canım yanıyor bir de beni evlatlarımla tehdit ediyor
Seni korkutup aynen dediğin kuma hayatı yaşatmaya çalışıyorlar. Yüksek ihtimal bir süre sonra o kadını bırakıp sana dönecek sonra tekrar başkasını bulacak bu böyle devam edecek . Çocuklarının babası olduğu için ağzımı bozmak istemiyorum ama şerefsiz köpek bu adam.

Hiç bekleme polise git ve şikayet et.
Sonra bunlar iyice azıp olmadik şeyler yapiyorlar.
Aklin varsa onun oldugu memleketten de gidersin.

Evet birlikte konuşup yanımda gözüküp burda birşey olsa hepimiz geliriz burda olursan oraya gidersen sana bela olur diye şimdilik gitmemem için ikna etmeye çalışıyorlar sanırım bunu nasıl lehime çevirebilirim bilmiyorum
Ailenizle konuşun, onlarla hareket edin, elin oğlunun ailesinden size hayır gelmez, arada oğulları varken öncelik siz olmazsınız. Unutun o işi.

Seni korkutup aynen dediğin kuma hayatı yaşatmaya çalışıyorlar. Yüksek ihtimal bir süre sonra o kadını bırakıp sana dönecek sonra tekrar başkasını bulacak bu böyle devam edecek . Çocuklarının babası olduğu için ağzımı bozmak istemiyorum ama şerefsiz köpek bu adam.

Allahtan ve öbür dünyadan hiç korkuları yok bunların gerçekten benim aklım almıyor nasıl bu kadar vicdansız olunur

Ailenizle konuşun, onlarla hareket edin, elin oğlunun ailesinden size hayır gelmez, arada oğulları varken öncelik siz olmazsınız. Unutun o işi.
Onlarda bir an önce gelmemi istiyor tabiki burda kalmamın bir mantığı yok. Ama hemen gideceğim deyince gidemiyorum memurum. Ama yıllardır hep bizim yanımızda tarafımızda oldular çocukları haksız olduğu zaman kızdılar söylediler bilmiyorum kayınvalidem gelecekmiş yarin birgün yanımda kalacakmış tek kalmayayım diye

X