- 18 Mayıs 2008
- 9.705
- 15.667
- Konu Sahibi Anneuykusu
Sakinleşti yani.Simdi babam hasta,annem ona bakiyor.
Sizde mi muhtaç olmasını bekleyeceksiniz?
Bu adamın sizinle derdi nedir tam olarak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakinleşti yani.Simdi babam hasta,annem ona bakiyor.
Oyle biri aklima gelmedi ama bosanma durimunda bir yardimci tutabilirim.. cok mantikli bir is yapmis tanidiginiz, aklimda olsun sagolun..Köy yerinde memlekette falan genç kız var mı yanına alabileceğin?
Bir tanıdığım öyle yapmıştı. Kız geldi evde bakıcı abla olarak hem arkadaşıma arkadaş oldu hem ev işi çocuk işi halletti. Açıktan üniversite okudu o arada. İkisi de birbirine derman oldu
Ikizler . yukseleni başak. Daha cok başak ozelligi var.odasına kapanıyor derken? ayrı mı yatıyorsunuz.
yani erkeğin küsmesi gerçekten çok zor bir durum bu sefer evde eril ve dişil dengeler bozuluyor sizin en büyük sorununuz bence bu olmuş. eşinizin burcu neydi?
annem babam ortalama 3 ayda bir gelir 15 gun kalır, yaşadıklari şehir (istanbul)da kimseleri yok, torunlari özlüyoruz diyip geliyorlar. Ben de yasadigim sehirde hemen hemen her gun kv kb yi goren bir insan olarak annemin babamin 15 gun gelmesini çok görmuyorum. Ben de annemi çok özlüyorum açikçasi. Ben onlarin yanina gitmek istiyorum fakat istanbulda deprem olacak korkusuyla esim gitmek istemiyor, çocuklari da gondermiyor, sen tek gidersen git diyor. Ben de cocuklarimdan uzak birkac gun gecirmek istemiyorum.Eşiniz zaten tırt ona bir şey demeyeceğim, herkes yazmış.
Ama adama aileci deyip kendi ailenizin arada bir 15 gün kalması çok bence. Aynısını yaşasam, sevmediğim kayınlar 15 gün kalmaya gelse ben de söylenirdim. Bundan kurtulup bir daha evlenirseniz aklınızda olsun derim.
Katlan, idare et diyen bir aileniz var size destek olmuyorlar onları bir daha yatılı almayın bence.
Tipik bir narsistik kisilik bozuklugu sezer ergörun videolarını izleyin ve kurtulun8 yillik bir evliligim ve 2 ve 4 yasinda iki cocugum var. Esim ile artik son noktaya geldigimi hissediyorum. Ilk kez konu aciyorum, lutfen yardim edin....
kamuda iyi konumda yuksek maasla calisiyoruz. Esimin ailesi yakinimizda, benim ailem ise başka şehirde. Arada gelip 15 gun bizde kaliyorlar. Fakat esim bu zamanlari burnumdan getiriyor. Surekli beni arka odaya çekip anne babamin davranislarindan rahatsiz oldugunu anlatiyor.
Esim daima mutsuz, beni azarlayan, kucuk goren, ailemi elestiren bir insan. Her kavgada evlenmeden onceki sorunlara kadar tum konulari tekrar acar, saatlerce susmadan konusur, bagirir. Normal zamanda da asla bana iltifat etmez. Inanilmaz kibirlidir. Surekli ailesinin yanina gider, gece gelir evde yatar, sabah ailesine gider. En ufak bir kavgada günlerce küser, odasina kapanir, telefonuyla ugrasir. Kusmedigi zamanlarda da surekli telefonuna bakar.
En son kavgamizda evi terketmeye karar verdim, annem babamla konustum, onlar da dayan, sus, cocuklarin kücük diyorlar. Yuzugumu çöpe attim, bir aydir küsüz, esim annesinde olmadigi zamanlarda odasina kapanip yatiyor.
Terapiste gitmeyi onerdim, ama kabul etmedi. Ben tek basima gitsem beni deli olmakla suclar, etrafa rezil eder, bosanma davasi acsam cocuklari almak icin delil olarak kullanir.
cocuklarim icin cok uzuluyorum, bu iliskiyi duzeltmeye calisiyorum, bu durumda olup duzelen var mi, lutfen akil verin....
Arasturacagim tesekkur ederimTipik bir narsistik kisilik bozuklugu sezer ergörun videolarını izleyin ve kurtulun
İkizler burcundan kime hayır gelmiş ki bu zamana kadarIkizler . yukseleni başak. Daha cok başak ozelligi var.
Siz tek başınıza eğer terapi almak istiyorsanız söylemek zorunda değilsiniz gidin orda rahatlayın iyi gelecek size bu iyiliği kendinize yapın terapiye gitmiş biri olarak öneriyorum size oraya deliler gitmez çevre eş dost akraba delirtir anlayışsız insanlar olur çevrenizde can kulağıyla insan gibi oturup dinleyip konuşmayan insanlar yüzünden oraya gidenler vardır. Deli meli hikaye. Delirtip delirtip normal değilsin diyen ruh hastaları onlar asıl.8 yillik bir evliligim ve 2 ve 4 yasinda iki cocugum var. Esim ile artik son noktaya geldigimi hissediyorum. Ilk kez konu aciyorum, lutfen yardim edin....
kamuda iyi konumda yuksek maasla calisiyoruz. Esimin ailesi yakinimizda, benim ailem ise başka şehirde. Arada gelip 15 gun bizde kaliyorlar. Fakat esim bu zamanlari burnumdan getiriyor. Surekli beni arka odaya çekip anne babamin davranislarindan rahatsiz oldugunu anlatiyor.
Esim daima mutsuz, beni azarlayan, kucuk goren, ailemi elestiren bir insan. Her kavgada evlenmeden onceki sorunlara kadar tum konulari tekrar acar, saatlerce susmadan konusur, bagirir. Normal zamanda da asla bana iltifat etmez. Inanilmaz kibirlidir. Surekli ailesinin yanina gider, gece gelir evde yatar, sabah ailesine gider. En ufak bir kavgada günlerce küser, odasina kapanir, telefonuyla ugrasir. Kusmedigi zamanlarda da surekli telefonuna bakar.
En son kavgamizda evi terketmeye karar verdim, annem babamla konustum, onlar da dayan, sus, cocuklarin kücük diyorlar. Yuzugumu çöpe attim, bir aydir küsüz, esim annesinde olmadigi zamanlarda odasina kapanip yatiyor.
Terapiste gitmeyi onerdim, ama kabul etmedi. Ben tek basima gitsem beni deli olmakla suclar, etrafa rezil eder, bosanma davasi acsam cocuklari almak icin delil olarak kullanir.
cocuklarim icin cok uzuluyorum, bu iliskiyi duzeltmeye calisiyorum, bu durumda olup duzelen var mi, lutfen akil verin....
Terapi almanın deli olmakla ilgisi yok ama toplumsal olarak öyle bir algı var. Mahkemede de etkisi olur belki. Gizlice alabilir ama online terapistler var.Odak noktanızı değiştirin. O ailesine mi gidiyor sizde arkadaşlarınız ile dışarı gidin. Terapi almanın deki olmak ile alakası yok . Bunun için çocukları sizden almazlar. Terapi alin kendinize guveniniz gelsin. Onu takmayin ayrı planlar yapın. Hatta bazı durumlarda çocukları eşinize yada kayinvalidenizle bırakıp çıkın.zatem onun için degerliyseniz sizi kazanmaya çalışacaktır. Bunlara rağmen olmuyorsa zorlamanın da bir anlamı yok çocuklar için evli kalınmaz
Bence çok cozumsuz görünmüyor ilişkiniz. Sadece onun küsmesi ve pasif agrasif olmasının temelini çözmek lazım. Konuşmak, birbirini anlamak lazım. Ama insan bazen kendini bile anlamıyor ki karşısına anlatsın.. Bence terapi harika bir fikir. Önce siz gidin bakalım. Sonra zamanla sizdeki değişimi görünce o da katılır belki ya da siz kendi açınızdan çözünce belki sorun kalmaz. Ailenizin nesini elestiriyor. Mesela benim eşimde ailemin bazı yanlarını elestiriyor... Ve malesef çok haklı. O yüzden bir şey diyemiyorum. Bazen sıkılıp patlıyorum y ada haddi asacak sınırlara geldi mi hoop diyorum. Ama haklıysa da haklısın demek durumunda kalıyorum napiyim. Bence terapi almak, tarafsız bir bakış açısı ile çalışmak çok güzel. Ama zor bir süreçtir. Kah çok ağlarsınız, kah kazandığınız farkındalıkla4 sizi şoka sokar. Ben harika bir ailem var çok sıkıntılı kocam var diyerek girdiğim terapiden iyi bir kocam, sınır koymam gereken bir ailem var fikri ile çıkmıştım. (yani bu kadar basit ozetlenemezde işte lafın kısası) Biz hemen boşanmaya karar veriyoruz ama o da zor. Siz önce bir çözmeye çalışmak zorunu seçin derim.8 yillik bir evliligim ve 2 ve 4 yasinda iki cocugum var. Esim ile artik son noktaya geldigimi hissediyorum. Ilk kez konu aciyorum, lutfen yardim edin....