Anlaşmalı boşanmayı kabul Edip çekip gittikten sonra kocam çocuklarım almakla tehdit etti

Haftaya ben açacağım davayı zaten

Devlet verir çocukları ama onun çirkinleşmesi beni korkutuyor sadece

İndirdim şimdi şuan siz bahsettikçe birşeylerin farkına varıyorum ama o arayıp bağırıp çağırdı mı herşey bitiyor benim için korku sarıyor beni

Şerefsiz herife bak utanmadan bunu mu diyor bi de , ağzına et bir güzel içimizin yağları erisin beeee
Benim aklım almıyor bunu nasıl teklif ettiğini zaten benim kabul etmeyeceğimi en baştan biliyordu yakalacağımı anlayınca bana sakin açık açık söyledi hatta boşanmak istemediğini beni sevdiğini ama onu da şuan bırakamayacağını söyledi oraya gittikten sonra herşeyden vazgeçip çocuklar için gelmek istiyorum dedi ahh ah çocuklar beni çok düşündürüyor kızım çok düşkün babasına yaptığını bilmiyor iş için gitti sanıyor

Eşiniz düşünmemiş siz onun niye düşünüyorsunuz? Adam size kuma hattını teklif ediyor daha doğrusu zorluyor. Siz hala düşünün. Ayrıca eşiniz bir halt yapamaz. Gerçekten boşanmak istiyorsanız onunla asla muhatap olmayın.

Bir pedagok a danışın. Durumu o şekilde açıklayın kızınıza. Etraftan s9yleyen olacaktır babasının yediği haltı. En azından sizin suçunuzum olmadıgını bilsin . Çocuğa siz güzelce anlatın yoksa bu adam sizi sućlar doldurur çocuğu. Çirkin insan heryerde çirkinleşir

2 işsiz ipsiz sapsız da çocuk mu bakacak Allasen. Memursun, çocuklarına gül gibi bakarsın. Dönmüş bu sürüngenin laflarına inanıyorsun. Ailesi de gözünün önünde dur tayin isteme diye ateşi harcadıkça harlamış.Bu kadar manyak psikopat eli iş tutmaz adama 2. Çocuk neden peki neden???

Ben boşanmak istiyorum

Eşim birdenbire değişti daha önce böyle değildi

Bir kız çocuğu olduğu için onu nasıl etkileyeceğinden inanın zaten çok korkuyorum onun dışında beni de kötülerler eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…