- 16 Ekim 2024
- 79
- 19
-
- Konu Sahibi Daisyhatun
Şuan çalışmıyor evliliğimiz boyunca dönem dönem işe girdi çıktı bundan üç sene önce askerdi dağlardaydı sürekli ben memurumAdam ne iş yapıyor?
Adam ne iş yapıyor?
Ne polisten nede devletten korkmuyor ben onu tanıyorumDesemki haklarin var korurlar yok yalan soyleyemem. Uzaklastirma alip acik acik soyle tehditlerini kayit altina al desem en iyi akli avukat arkadaslar verir. Kurtulmaya bak en azindan acik acik tehditlerini savciliga verecegini soyle. Ne bilim boyle pislikler niye direk ölmüyor ya. Vallahi uc gundur bende cok sinirliyim kotu insanlari goruyorum duyuyorum Allahim kotuye aninda bir ceza verse ibret olsa sakin bile kalinamiyor bunlar karisisinda.
Kafayi yemis bu yuzden isteŞuan çalışmıyor evliliğimiz boyunca dönem dönem işe girdi çıktı bundan üç sene önce askerdi dağlardaydı sürekli ben memurum
Bu adam korkmuyor memlekete gitsem gelip aileme bela olacakHayattaki tek bildikleri şey tehdit etmek..! Başka hic bir bok basarabildikleri yok. Korkma bacim git sikayet et.
Maalesef biliyorum ki ortalık artık korkmayan adamlarla dolu boşansan öldürür mü korkusu evli kalsan senin hayatının içine sıçacak korkusu ne utanıyorlar ne korkuyorlar yapsa iki yıl yatıp çıkacak biliyorlarDesemki haklarin var korurlar yok yalan soyleyemem. Uzaklastirma alip acik acik soyle tehditlerini kayit altina al desem en iyi akli avukat arkadaslar verir. Kurtulmaya bak en azindan acik acik tehditlerini savciliga verecegini soyle. Ne bilim boyle pislikler niye direk ölmüyor ya. Vallahi uc gundur bende cok sinirliyim kotu insanlari goruyorum duyuyorum Allahim kotuye aninda bir ceza verse ibret olsa sakin bile kalinamiyor bunlar karisisinda.
Daha önce çirkinleştiğini gördüm daha düne kadar çocuklar sende kalsın derken muhtemelen o kadın ben bakarım deyince yada ben boşanmaya kesin kararlı olunca beni vazgeçirmek için yapıyorHavlayan it ısırmaz. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın elinden geleni yap deyin , açın davayı alın uzaklaştırmayı.
Tazminat da isteyin, sürünsün dursun.
Ve biliyorum çok atasözü kullandım ama bu son. Deli deliyi görünce sopasını saklar.
Siz böyle siner, korkarsanız daha da palazlanır.
Ulan bu çocuklardan başka bir şeyim yok, hele bir canımı sık asıl ben seni yaşatmam dersiniz
Keşke bu kadar çirkef olmasam of
İyiyken iyi kötüyken senden bin kat kötü olan bir adam buKafayi yemis bu yuzden iste
Seni kışkırtmak için çocukları alırım diyor. İşi gücü yok kendi aç karnını doyursun. Çocuk bakacakmış. Sakın kanma. Kötü bişey yazıp çizme sakın. Kullanacak delil verme eline. Tipik basit erkek çocuk almayla tehdit ediyor işte. Bundan hepimizde var, hiç korkma.Daha önce çirkinleştiğini gördüm daha düne kadar çocuklar sende kalsın derken muhtemelen o kadın ben bakarım deyince yada ben boşanmaya kesin kararlı olunca beni vazgeçirmek için yapıyor
Aman öf ne yapacak bu çulsuz acaba kim takar onu? Ben de bişey sandıydım. Çocuk bakacakmış ahahahahh çok iyi.Şuan çalışmıyor evliliğimiz boyunca dönem dönem işe girdi çıktı bundan üç sene önce askerdi dağlardaydı sürekli ben memurum
Eski eşim boşanma aşamasında çok cirkinlesmişti. Zaten leş herifmiş de anlayamamışım. Neyse.Daha önce çirkinleştiğini gördüm daha düne kadar çocuklar sende kalsın derken muhtemelen o kadın ben bakarım deyince yada ben boşanmaya kesin kararlı olunca beni vazgeçirmek için yapıyor