Anlaşmalı boşanmayı kabul Edip çekip gittikten sonra kocam çocuklarım almakla tehdit etti

Daisyhatun

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2024
79
19
Merhaba iyi akşamlar beni belki daha öncesinden bu kocamın aldattı yakaladığı hikayeden tanıyanlar olabilir kocam en sonunda bana aldattigini anlatmıştı ve hayatında biri olduğunu söylemişti anlaşmalı boşanmayı kabul ettiğini dile getirmişti ve ondan sonrasında çekip o kadının yanına gitmişti ben iki kızımla kaldım onun memleketinde kaldım dün beni arayıp kızlarımı almakla tehdit etti gidemezsin dedi ben boşanma sonrası memleketime tayini isteyecektim bunu başta kabul etmişti ama şimdi kızları senden alırım senden daha da iyi bakarım senden daha iyi annelik de yaparım dedi duydum ki diğer kadın getir çocukları ben bakarım demiş bana gitme düzenini bozma çocukları bir yere götürme çocuklar için söylüyorum olan oldu zaten mesele biz değiliz çocuklar dedi ben bunu ailesine söylediğimde ailesi de biliyorsun o bela olur ailenin başına gelir ailene zarar verir gitme otur kal dediler ben aylık sekiz yaşında iki tane kız çocuğu ama aynı zamanda o adamla da evli kalmak istemiyorum anladım ki beni iki evli olarak hayatına dahil etmek istiyor diğer kadınlardan vazgeçmiyor ya da vazgeçerse bile vazgeçtim diyecek devam edecek bence beni ikna edene kadar dünden beri kafayı yiyecegim ailesi şimdilik dur sana bela olmasın size zarar gelmesin dediler ve bu adam ailesini hiçbir şekilde dinlemiyor ailesi de onu çok iyi tanıyor bu adam gücüne güveniyor Allah’tan dahi korkmuyor hâşâ ben ne yapayım arkadaşlar lütfen bana yardım edin zaten çok canım yanıyor bir de beni evlatlarımla tehdit ediyor

Desemki haklarin var korurlar yok yalan soyleyemem. Uzaklastirma alip acik acik soyle tehditlerini kayit altina al desem en iyi akli avukat arkadaslar verir. Kurtulmaya bak en azindan acik acik tehditlerini savciliga verecegini soyle. Ne bilim boyle pislikler niye direk ölmüyor ya. Vallahi uc gundur bende cok sinirliyim kotu insanlari goruyorum duyuyorum Allahim kotuye aninda bir ceza verse ibret olsa sakin bile kalinamiyor bunlar karisisinda.

Ne polisten nede devletten korkmuyor ben onu tanıyorum

Havlayan it ısırmaz. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın elinden geleni yap deyin , açın davayı alın uzaklaştırmayı.
Tazminat da isteyin, sürünsün dursun.

Ve biliyorum çok atasözü kullandım ama bu son. Deli deliyi görünce sopasını saklar.
Siz böyle siner, korkarsanız daha da palazlanır.
Ulan bu çocuklardan başka bir şeyim yok, hele bir canımı sık asıl ben seni yaşatmam dersiniz
Keşke bu kadar çirkef olmasam of

Maalesef biliyorum ki ortalık artık korkmayan adamlarla dolu boşansan öldürür mü korkusu evli kalsan senin hayatının içine sıçacak korkusu ne utanıyorlar ne korkuyorlar yapsa iki yıl yatıp çıkacak biliyorlar

Daha önce çirkinleştiğini gördüm daha düne kadar çocuklar sende kalsın derken muhtemelen o kadın ben bakarım deyince yada ben boşanmaya kesin kararlı olunca beni vazgeçirmek için yapıyor

Daha önce çirkinleştiğini gördüm daha düne kadar çocuklar sende kalsın derken muhtemelen o kadın ben bakarım deyince yada ben boşanmaya kesin kararlı olunca beni vazgeçirmek için yapıyor
Seni kışkırtmak için çocukları alırım diyor. İşi gücü yok kendi aç karnını doyursun. Çocuk bakacakmış. Sakın kanma. Kötü bişey yazıp çizme sakın. Kullanacak delil verme eline. Tipik basit erkek çocuk almayla tehdit ediyor işte. Bundan hepimizde var, hiç korkma.

Memursun sonuçta güçlü dur sende onu tehdit et ne demek polisten devletten korkmuyor böyle birisi varya bir hafta hapishanede tutulsun ödü bir tarafına karışır .Böyle kükreyenler korkak olur .Bence yanındaki kadın bunu dolduruşa getirmiş .Ne bulduysa işsiz güçsüz adam da çocukları isteyip cici anne rolü oynayacak herhalde .Beddua etmek istemiyorum ama böyle insanlardan nefret ediyorum nefret iki Cihanda yüzleri gülmesin

Eski eşim boşanma aşamasında çok cirkinlesmişti. Zaten leş herifmiş de anlayamamışım. Neyse.
Bir gün üstüme yürüdü, aldım elime geçen ilk şeyi, buna kafa göz bir güzel daldım. Sanırım şoka girdi bir şey de yapamadı. Sorsan ooo onu öldürür bunu keser
Kulak zarı patlamış ,bunu mahkemede kullandı. Bir halt da olmadı, paşa paşa yaptıkları için tazminat ödedi, anlaşmalı boşandı.
Sussam beni daha çok zorlardı biliyorum. Arkamda da 1 kişi yoktu, kendi deliliğim tamamen
Siz benim gibi delirin diye demiyorum da en azından korkmayın.
Asıl o şimdi gerçek sizi görsün. Dünya kaç bucak, yaptığı yanına kalır mı görsün. Güçlü hissedin kimseye ihtiyacınız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…