S seeu2nite Guru Kayıtlı Üye 7 Şubat 2013 77 230 Bugün 12:27 Konu Sahibi Daisyhatun #101 Daisyhatun .!.: Şuan çalışmıyor evliliğimiz boyunca dönem dönem işe girdi çıktı bundan üç sene önce askerdi dağlardaydı sürekli ben memurum Genişletmek için tıkla... Daisyhatun .!.: Ne polisten nede devletten korkmuyor ben onu tanıyorum Genişletmek için tıkla... Daisyhatun .!.: İyiyken iyi kötüyken senden bin kat kötü olan bir adam bu Genişletmek için tıkla... Birden bire mi! Bela koşa koşa gelmiş, neyse.. Allah yardımcınız olsun
Daisyhatun .!.: Şuan çalışmıyor evliliğimiz boyunca dönem dönem işe girdi çıktı bundan üç sene önce askerdi dağlardaydı sürekli ben memurum Genişletmek için tıkla... Daisyhatun .!.: Ne polisten nede devletten korkmuyor ben onu tanıyorum Genişletmek için tıkla... Daisyhatun .!.: İyiyken iyi kötüyken senden bin kat kötü olan bir adam bu Genişletmek için tıkla... Birden bire mi! Bela koşa koşa gelmiş, neyse.. Allah yardımcınız olsun
D Daisyhatun Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Ekim 2024 79 19 Bugün 14:29 Konu Sahibi Daisyhatun #102 seeu2nite .!.: Birden bire mi! Bela koşa koşa gelmiş, neyse.. Allah yardımcınız olsun Genişletmek için tıkla... Askeriye sonrası öfke problemi oldu ama bize söz verdi kendini düzeltmeye çalıştı ondan sonra fiziksel en ufak bir şeyi olmadı bize karşı sesini yükseltmedi
seeu2nite .!.: Birden bire mi! Bela koşa koşa gelmiş, neyse.. Allah yardımcınız olsun Genişletmek için tıkla... Askeriye sonrası öfke problemi oldu ama bize söz verdi kendini düzeltmeye çalıştı ondan sonra fiziksel en ufak bir şeyi olmadı bize karşı sesini yükseltmedi
B Blanc12 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2023 4.187 10.536 Bugün 15:23 Konu Sahibi Daisyhatun #103 Daisyhatun .!.: Boşanma konusunda geri adım atmadım diye çirkinleşti zaten çocuklarla tehdit etti Genişletmek için tıkla... Asla geri adım atmayın, güçlü durmaya çalışın. Onunlada artık muhatap olmayın iyice yüzsüzleşir.
Daisyhatun .!.: Boşanma konusunda geri adım atmadım diye çirkinleşti zaten çocuklarla tehdit etti Genişletmek için tıkla... Asla geri adım atmayın, güçlü durmaya çalışın. Onunlada artık muhatap olmayın iyice yüzsüzleşir.
B Blanc12 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2023 4.187 10.536 Bugün 15:27 Konu Sahibi Daisyhatun #104 Daisyhatun .!.: Oturup sakin sakin anlattı dedim ya onun dışında da çocuklar için aradı Genişletmek için tıkla... Kendi aldatınca sakin sakin anlatır tâbi. Arayınca siz açmayın, kızınız 9 yaşındaymış o konuşsun.
Daisyhatun .!.: Oturup sakin sakin anlattı dedim ya onun dışında da çocuklar için aradı Genişletmek için tıkla... Kendi aldatınca sakin sakin anlatır tâbi. Arayınca siz açmayın, kızınız 9 yaşındaymış o konuşsun.