Anlaşmalı boşanmayı kabul Edip çekip gittikten sonra kocam çocuklarım almakla tehdit etti

Tayin almak için ya boşanmak gerekiyor ya da dönem tayinini beklemek gerekiyor işte o da Ocak en yakın olmama açmama ihtimali de var. Bu arada evet bana destek oluyor yanımda oluyor diye düşünürken ona birinin laf götürdüğünü fark ettim ama karşı taraf onu farkettiğimi bilmiyor emin olmalıyım düşündükleri çocuk değil beni burda tutup ikna etmek

Kimmiş laf götüren ne zaman fark ettin?

Kimmiş laf götüren ne zaman fark ettin?
Birkaç gün önce en son konuşmamızda birşey demişti kocam onu üç kişi varken konuştuk bunu yeni farkettim maalesef kafamın doluluğundan aksi gibi hala inanamıyorum en başından beri iyilikleri beni destekliyor göründükleri yalan olabilir mi diye

Bak nasıl çalışmaya başladı kafan motor gibi.

Bak nasıl çalışmaya başladı kafan motor gibi.
Evet birlikte konuşup yanımda gözüküp burda birşey olsa hepimiz geliriz burda olursan oraya gidersen sana bela olur diye şimdilik gitmemem için ikna etmeye çalışıyorlar sanırım bunu nasıl lehime çevirebilirim bilmiyorum

Seni korkutup aynen dediğin kuma hayatı yaşatmaya çalışıyorlar. Yüksek ihtimal bir süre sonra o kadını bırakıp sana dönecek sonra tekrar başkasını bulacak bu böyle devam edecek . Çocuklarının babası olduğu için ağzımı bozmak istemiyorum ama şerefsiz köpek bu adam.

Hiç bekleme polise git ve şikayet et.
Sonra bunlar iyice azıp olmadik şeyler yapiyorlar.
Aklin varsa onun oldugu memleketten de gidersin.

Ailenizle konuşun, onlarla hareket edin, elin oğlunun ailesinden size hayır gelmez, arada oğulları varken öncelik siz olmazsınız. Unutun o işi.

Allahtan ve öbür dünyadan hiç korkuları yok bunların gerçekten benim aklım almıyor nasıl bu kadar vicdansız olunur

Ailenizle konuşun, onlarla hareket edin, elin oğlunun ailesinden size hayır gelmez, arada oğulları varken öncelik siz olmazsınız. Unutun o işi.
Onlarda bir an önce gelmemi istiyor tabiki burda kalmamın bir mantığı yok. Ama hemen gideceğim deyince gidemiyorum memurum. Ama yıllardır hep bizim yanımızda tarafımızda oldular çocukları haksız olduğu zaman kızdılar söylediler bilmiyorum kayınvalidem gelecekmiş yarin birgün yanımda kalacakmış tek kalmayayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…