- 16 Ekim 2024
- 79
- 19
- Konu Sahibi Daisyhatun
Herşey seks değil arkadaşlarİyi sevıstıgıde nerden belli zaten
Köpekteseks yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey seks değil arkadaşlarİyi sevıstıgıde nerden belli zaten
Köpekteseks yapıyor
Tabi ki de daisyHerşey seks değil arkadaşlar
Dinleyeceğiniz en son kişiler bu herifin ailesi olmalı. İyiliğinizi düşünmeyecekler tabi, kendilerini ve oğullarını düşünecekler.Konuşmuyorum bile onunla ona rağmen aradı bağırdı çağırdı sövdü kapattı O şuan İstanbul’da ben evimdeyim
Biz de onu diyoruz zaten.Herşey seks değil arkadaşlar
kocasıda ıstanbuldaymısBiz de onu diyoruz zaten.
30Tabi ki de daisy
Yaş kaç daisy
Ablamla birebir aynı konuları yasıyorsun o da bayağı papatyacı. ..
Yok kayınvalidem çoğu konuda yanımda oldu şimdiye kadar oğluyla konuşmuyor haksız olduğunu da söyledi görümcemde öyle ha yarın birgün barışır konuşur o doğal ama şuan çocuklara birşey olmasın bana birşey olmasın diye konuşuyorlarDinleyeceğiniz en son kişiler bu herifin ailesi olmalı. İyiliğinizi düşünmeyecekler tabi, kendilerini ve oğullarını düşünecekler.
Noldu
Boşanıcam deyin, ailenizle konuşun, arkanıza alın o zaman anlarsınız size şimdi ne desek boş, kötü yüzlerini görmediğiniz için melek sanıyorsunuz.Yok kayınvalidem çoğu konuda yanımda oldu şimdiye kadar oğluyla konuşmuyor haksız olduğunu da söyledi görümcemde öyle ha yarın birgün barışır konuşur o doğal ama şuan çocuklara birşey olmasın bana birşey olmasın diye konuşuyorlar
Korkuyorum maalesef daha önce gözümün önünde nasıl sinirlendiğini neler yaptığını gördüm öfke problemini hep konuştuk halletmiştik güyaSizi iyi sindirmiş maşallah bu cüsseden bu etki nasıl oluyor anlamadım. Ailesi de iyi besliyor korkunuzu, tabi bunu boşarsanız başlarına kalacak delileri ondan sizi yerinizde durdurmaya çalışıyorlar. Az dinlemeyin laflarını neler diyorlar size görürsünüz. Emin olun ona da karını yuvanı bırakma, o oynaştığın bu kadar nazını pisliğini çekmez diye nasihate çekiyolardır. Aklınızı başınıza alın, sizin aileniz yok mu bu insanların ağzına bakıp duruyorsunuz? Siz boşanın o kadın iki ay çekmeyecek o deliyi, şimdi oynaş tutmak tatlı geliyor nasılsa gazını siz alıyorsunuz ona balı kalıyor. O kocanız çok iyi biliyor bunu. Ondan başlamış tehditlere. O giderse elimde yine çocuklarımın anası hazır dursun diye sizi orda durdurmaya çalışıyor, çocukları düşünüyor sanıyorsunuz hala saf saf. Hedef sizsiniz siz.
Ben boşanıcam diyorum zaten ama boşansan bile şimdilik burda kal yeni ev taşındı kolay değil gitmek çocuğun okulunu bekle diyorlarBoşanıcam deyin, ailenizle konuşun, arkanıza alın o zaman anlarsınız size şimdi ne desek boş, kötü yüzlerini görmediğiniz için melek sanıyorsunuz.
Oyalıyorlar yani. Neyse okul bitsin, ağızlarındaki bakla çıkar.Ben boşanıcam diyorum zaten ama boşansan bile şimdilik burda kal yeni ev taşındı kolay değil gitmek çocuğun okulunu bekle diyorlar
Onun derdi çocuklara baksın otursun evinde iyide ben zaten çocuklarıma bakarım bakıyorum çocukları kendine göstermicem sanıyorOyalıyorlar yani. Neyse okul bitsin, ağızlarındaki bakla çıkar.
Anne babama anlatmadım şimdilik sadece çıtlattım kardeşlerim yanıma gelecek konuşacağızSizin aileniz nerde bu arada, onlar neden hikayede yok? Bu kadar gürültü patırtıda girmeyip ne zaman girecekler hikayeye?
Derdi çocuklar değil, elinin altında hazır kadın olsun istiyor. Biliyor çünkü siz olmazsanız kimse çekmez onu, herkes gider bir gün.Onun derdi çocuklara baksın otursun evinde iyide ben zaten çocuklarıma bakarım bakıyorum çocukları kendine göstermicem sanıyor
Şunu ima etsem ailem en geç 10 saate buraya toplanmış kapıya dayanmıştı. Ne rahat insanlar var çok şaşırıyorum.Anne babama anlatmadım şimdilik sadece çıtlattım kardeşlerim yanıma gelecek konuşacağız
Ne diyeyim bilemedim şimdi annem MS hastası sıkıntıda yataklara düşüyor aylarca o yüzden sadece tartıştığımızı boşanma ihtimalimiz olduğunu söyledim kardeşlerim gelecek zatenŞunu ima etsem ailem en geç 10 saate buraya toplanmış kapıya dayanmıştı. Ne rahat insanlar var çok şaşırıyorum.
Hangi parayla? Çalışmıyor diyorsunuz. Gücü nereden geliyor? Güç para ve çevre demektir, bunları nereden buluyor da güçlü?Bu adam korkmuyor memlekete gitsem gelip aileme bela olacak