Anlaşmalı boşanmayı kabul Edip çekip gittikten sonra kocam çocuklarım almakla tehdit etti

Konuşmuyorum bile onunla ona rağmen aradı bağırdı çağırdı sövdü kapattı O şuan İstanbul’da ben evimdeyim
Dinleyeceğiniz en son kişiler bu herifin ailesi olmalı. İyiliğinizi düşünmeyecekler tabi, kendilerini ve oğullarını düşünecekler.

Dinleyeceğiniz en son kişiler bu herifin ailesi olmalı. İyiliğinizi düşünmeyecekler tabi, kendilerini ve oğullarını düşünecekler.
Yok kayınvalidem çoğu konuda yanımda oldu şimdiye kadar oğluyla konuşmuyor haksız olduğunu da söyledi görümcemde öyle ha yarın birgün barışır konuşur o doğal ama şuan çocuklara birşey olmasın bana birşey olmasın diye konuşuyorlar

Yok kayınvalidem çoğu konuda yanımda oldu şimdiye kadar oğluyla konuşmuyor haksız olduğunu da söyledi görümcemde öyle ha yarın birgün barışır konuşur o doğal ama şuan çocuklara birşey olmasın bana birşey olmasın diye konuşuyorlar
Boşanıcam deyin, ailenizle konuşun, arkanıza alın o zaman anlarsınız size şimdi ne desek boş, kötü yüzlerini görmediğiniz için melek sanıyorsunuz.

Sizi iyi sindirmiş maşallah bu cüsseden bu etki nasıl oluyor anlamadım. Ailesi de iyi besliyor korkunuzu, tabi bunu boşarsanız başlarına kalacak delileri ondan sizi yerinizde durdurmaya çalışıyorlar. Az dinlemeyin laflarını neler diyorlar size görürsünüz. Emin olun ona da karını yuvanı bırakma, o oynaştığın bu kadar nazını pisliğini çekmez diye nasihate çekiyolardır. Aklınızı başınıza alın, sizin aileniz yok mu bu insanların ağzına bakıp duruyorsunuz? Siz boşanın o kadın iki ay çekmeyecek o deliyi, şimdi oynaş tutmak tatlı geliyor nasılsa gazını siz alıyorsunuz ona balı kalıyor. O kocanız çok iyi biliyor bunu. Ondan başlamış tehditlere. O giderse elimde yine çocuklarımın anası hazır dursun diye sizi orda durdurmaya çalışıyor, çocukları düşünüyor sanıyorsunuz hala saf saf. Hedef sizsiniz siz.
Korkuyorum maalesef daha önce gözümün önünde nasıl sinirlendiğini neler yaptığını gördüm öfke problemini hep konuştuk halletmiştik güya

Boşanıcam deyin, ailenizle konuşun, arkanıza alın o zaman anlarsınız size şimdi ne desek boş, kötü yüzlerini görmediğiniz için melek sanıyorsunuz.
Ben boşanıcam diyorum zaten ama boşansan bile şimdilik burda kal yeni ev taşındı kolay değil gitmek çocuğun okulunu bekle diyorlar

Sizin aileniz nerde bu arada, onlar neden hikayede yok? Bu kadar gürültü patırtıda girmeyip ne zaman girecekler hikayeye?

Onun derdi çocuklara baksın otursun evinde iyide ben zaten çocuklarıma bakarım bakıyorum çocukları kendine göstermicem sanıyor
Derdi çocuklar değil, elinin altında hazır kadın olsun istiyor. Biliyor çünkü siz olmazsanız kimse çekmez onu, herkes gider bir gün.

Şunu ima etsem ailem en geç 10 saate buraya toplanmış kapıya dayanmıştı. Ne rahat insanlar var çok şaşırıyorum.
Ne diyeyim bilemedim şimdi annem MS hastası sıkıntıda yataklara düşüyor aylarca o yüzden sadece tartıştığımızı boşanma ihtimalimiz olduğunu söyledim kardeşlerim gelecek zaten

X