- 29 Ağustos 2014
- 4.840
- 16.924
- 408
- 33
Bu nasıl saçma bi öğüt ya , kadın zaten boşanacak , herkesin gözü üstünde , birde yabancı bi erkekle , kızıyla aynı evde mi yaşayacak Allah aşkınaayrıca sevdiğiniz biriyle de ille evleneceksiniz diye bir kaide yok. birlikte yaşarsınız mesela. o zaman eski herif gerizekalılığına yanar..
korkusu uvey baba tacız eder dıye mı ? sapıklar 18 yasını dolduranlara yaklasmıyormuymusTam anlamamisim sorunuzuonun evleneceği kişi kadın olurmuş ne yapicakmis.!!!! Zihniyet işte!!!!
O yüzden tartismadim bile
Böyle birseyi hakim kabul etmez.. çok benzer olmasa da biz mahkemede bir diyalog yaşadık ;Merhaba eşimle anlasmali olarak boşanmaya karar verdik velayet nafaka ev esyalari borçlar mallar konusunda anlaştık herşeyi hallettik derken son bir şartım var dedi.
Eğer çocuğumuz 18 yaşına gelene kadar evlenirsen velayet bana gecicek bu maddeyi ekletmezsek anlaşmali boşanmam dedi.
İlk etapta sacmalama hakim kabul etmez desem de diretti.Uzasin istemiyorum cekismeliye dönsün istemiyorum.
Cuma günü avukatla randevum var ancak ozmna kadar bu konuyla ilgili bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi?
Ben kabul ettim aslında hemen bitsin diye ama hakim kabul etmezse ve iş uzarsa diye korkuyorum.
Ben avukata danıştım böyle birşey olmazmış sen de bi danış diyinOnun bir avukatı yok keşke olsa herşeyi avukatlar hallerse de bizlik bir durum olmasa.Avukata gerek yokmuş protokolü de internetten hazırlıyor bugün getircek bakalım.
Seninkinin derdi çocuk değil, sensin. O dediğim olay hani.Böyle birseyi hakim kabul etmez.. çok benzer olmasa da biz mahkemede bir diyalog yaşadık ;
Kızımın babası görüş günü dışında, şöyle bir madde eklemek istedi “hafta içi herhangi bir saatte çocuğumu görebilmek istiyorum”
Hakime hanım bu durumun çok açık uçlu olduğunu, böyle bir maddeyle, canının her istediğinde benim kapıma gelebileceğini, bu durumun ileride benim yeniden evlenmem durumumda aile huzurumu bozabileceğini söyledi, kabul etmedi.
Eşinizin istediği de sizin hayatınıza ipotek koymak olur asla kabul etmeyin…
Resti çekin, size baskı kuruyor, hiç papuç bırakmayın, gerekirse çekişmeliye gidin ama bunu kabul etmeyin.
merhaba bir avukat olarak yazıyorum, böyle bir maddenin geçerli olması mümkün değil, hakim onaylamayacaktırMerhaba eşimle anlasmali olarak boşanmaya karar verdik velayet nafaka ev esyalari borçlar mallar konusunda anlaştık herşeyi hallettik derken son bir şartım var dedi.
Eğer çocuğumuz 18 yaşına gelene kadar evlenirsen velayet bana gecicek bu maddeyi ekletmezsek anlaşmali boşanmam dedi.
İlk etapta sacmalama hakim kabul etmez desem de diretti.Uzasin istemiyorum cekismeliye dönsün istemiyorum.
Cuma günü avukatla randevum var ancak ozmna kadar bu konuyla ilgili bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi?
Ben kabul ettim aslında hemen bitsin diye ama hakim kabul etmezse ve iş uzarsa diye korkuyorum.
Zaten madde evlenemez ve biriyle birlikte yaşayamaz şeklinde olacakmış
He he de, imzala gitsin. Nasılsa hükmü yok. Dua et paraya kıyıp avukat tutmamış, yoksa senle uğraşacak daha yaratıcı ve işe yarar planlar bulurdu ahahahah.Zaten madde evlenemez ve biriyle birlikte yaşayamaz şeklinde olacakmış
Çocuğunuz eğer kız çocuğuysa, evlendiğiniz takdirde velayeti kendine almak için böyle bir madde koymuş gibi görünüyor.Merhaba eşimle anlasmali olarak boşanmaya karar verdik velayet nafaka ev esyalari borçlar mallar konusunda anlaştık herşeyi hallettik derken son bir şartım var dedi.
Böyle bir konuyu daha önce kesinlikle okudum. Aynı şekilde sorun çıkarıyordu konu sahibinin eşi.Merhaba eşimle anlasmali olarak boşanmaya karar verdik velayet nafaka ev esyalari borçlar mallar konusunda anlaştık herşeyi hallettik derken son bir şartım var dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?