How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anlaşmalı boşanma evlenemezsin maddesi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O protokolü imzalamayın ama maddeyi yazdırın.
Psikolojik baskı uyguluyor,mobing uyguluyor diye delil olarak gösterin.
Hakim tek celsede bosar zaten.
Ne münasebet istersem 3 kez evlenir 5 çocuk yaparım.
Kendisi evlenecek zevki sefa sürecek sen niye evlenmiyorsun.
Belki 3-5 sene sonra aşık olacaksın,çocuk yapmak isteyeceksin.
Hadi evlenmedin ama nikahsız birkikte oldun buda sorun olacak.
Kendinize buna yapmasına izin vermeyin.

Aynı şekilde oda evlenemez şartını ekletseydiniz sizde
Velayet zaten ben de olacağı için evlenirsen .... Yaptırım olur diyemeyeceğim için.
Ayrıca umrumda da olmadığı ve saçmaladı gibi bildiğim için tartışma çıkmasın diye he dedim geçtim.

Velayet zaten ben de olacağı için evlenirsen .... Yaptırım olur diyemeyeceğim için.
Ayrıca umrumda da olmadığı ve saçmaladı gibi bildiğim için tartışma çıkmasın diye he dedim geçtim.
Psikolojik baskı yaptığını bu madde ile kanitlayabilirsin.
Bu mutlaka kullan.
Çekişmeli olsa bile dosyanın duruma göre çekişmeli davalarda bir celsede bitebilir.
Bunu avukatla detaylı konuşun.
Hakim bu maddeyi kabul etmeyecek zaten.

Psikolojik baskı yaptığını bu madde ile kanitlayabilirsin.
Bu mutlaka kullan.
Çekişmeli olsa bile dosyanın duruma göre çekişmeli davalarda bir celsede bitebilir.
Bunu avukatla detaylı konuşun.
Hakim bu maddeyi kabul etmeyecek zaten.
Aklımda olsun çok teşekkürler ama umarım kullanmak zorunda olmadan biter anlaşmalı olarak

Anlaşmalı Boşanmada Velayet Evlilik Şartına Bağlanabilir Mi?

Bu soru çok fazla sorulmaktadır. Çocuğun velayet hakkını ancak başkasıyla evlenmemesi halinde olması ve protokol maddesinde de ayrıca belirtilmesi gerektiği düzenlenmektedir. Kişilerin boşanma sonrasında başka birisiyle hayat kurma hakkı ve özgürlüğü bulunmaktadır. Bu nedenle velayet hakkının ancak bu şarta bağlanması, kişinin özgürlüğünü sınırlayacaktır. Böyle bir şarta bağlanamaz, bağlanılması halinde hakim tarafından madde reddedilecektir.
Tamam kabul etsin nede olsa onaylanmayacak :27: hakim bu maddeyi çikarır boşar işte mis gibi

evlenme kişiye sıkı sıkıya bağlı haklardan biridir ve sözleşme ile bu hakkınızdan vazgeçemezsiniz. koyacağınız madde zaten geçersiz olacaktır. sizin sonradan evlenmeniz durumunda eski eş eğer çocuğun üstün yararını kanıtlayabilirse velayeti üstüne alabilir bunun için de dava açması gerekir.

Siz avukatınıza sorun ortak hareket edin.
Şöyle bir taktik de yapabilirsiniz, he diyip imzalayıp hakimin azarlamasını beklemek.

Biraz yüzsüzlük olacak ama: Ben evlenmeyi düşünmüyordum da hakim kızdı ne yapayım diyebilirsiniz.

Hakimler saçma birşey geldiğinde avukatları azarlayabiliyor, sizin avukatınız da ateş hattından kaçmak için “Biz açıklamaya çalıştık hakim bey ama bizi dinlemediler” falan diyebilir.

Aslında sizin bununla uğraşmanız da garip normalde eşinizi kendi avukatının uyarması lazım. Avukatı var değil mi? 🙄

Şöyle bir taktik de yapabilirsiniz, he diyip imzalayıp hakimin azarlamasını beklemek.

Biraz yüzsüzlük olacak ama: Ben evlenmeyi düşünmüyordum da hakim kızdı ne yapayım diyebilirsiniz.

Hakimler saçma birşey geldiğinde avukatları azarlayabiliyor, sizin avukatınız da ateş hattından kaçmak için “Biz açıklamaya çalıştık hakim bey ama bizi dinlemediler” falan diyebilir.

Aslında sizin bununla uğraşmanız da garip normalde eşinizi kendi avukatının uyarması lazım. Avukatı var değil mi? 🙄
Aman işte aklınca kadın onun malı ya kadına uyarı yapıyor. Kim bilir ne yaptı da kadın ondan bu kadar acil kurtulmak istiyor. Ülkedeki erkeklerden nefret ediyorum artık.

E o zaman neden bu konuyu açtınız madem kafanıza koyduğunuzu yapacaksınız, her yoruma çekişmeliye çevirmek istemiyorum yazıyorsunuz...

Merhaba eşimle anlasmali olarak boşanmaya karar verdik velayet nafaka ev esyalari borçlar mallar konusunda anlaştık herşeyi hallettik derken son bir şartım var dedi.
Eğer çocuğumuz 18 yaşına gelene kadar evlenirsen velayet bana gecicek bu maddeyi ekletmezsek anlaşmali boşanmam dedi.
İlk etapta sacmalama hakim kabul etmez desem de diretti.Uzasin istemiyorum cekismeliye dönsün istemiyorum.
Cuma günü avukatla randevum var ancak ozmna kadar bu konuyla ilgili bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi?
Ben kabul ettim aslında hemen bitsin diye ama hakim kabul etmezse ve iş uzarsa diye korkuyorum.
evlenmezsin sevgili olursun

evlenmezsin sevgili olursun
Benim evlenmek gibi bir niyetim yok zaten erkek görmesem yeridir uzunca bir süre.
Benim derdim ben kabul etsem de hakim de kabul etmezse maddeyi cekismeliye mi döner yoksa madde iptal olur o şekilde anlasmali bosanabilir miyiz bunu ogrenmekti.

Bi kere böyle bir maddeyi kabul ederek ‘çocuğumu istiyorsam evlenmemeliyim’ fikrini göstermelik de olsa kabul etmiş oluyorsunuz. Hukuki açıdan bi bağlayıcılığı olmaz ama İleride bunu kullanarak çocuğunuzu dolduruşa getirir hayatınıza müdahil olur. Bak annen kabul etmişti ama şimdi evlenmeye karar verdi seni kaybetmesi gerekiyor vb gibi.. bu adami hayatinizdan cikariyorsaniz kabul etmwyin bunu

Aman işte aklınca kadın onun malı ya kadına uyarı yapıyor. Kim bilir ne yaptı da kadın ondan bu kadar acil kurtulmak istiyor. Ülkedeki erkeklerden nefret ediyorum artık.

Onun bir avukatı yok keşke olsa herşeyi avukatlar hallerse de bizlik bir durum olmasa.Avukata gerek yokmuş protokolü de internetten hazırlıyor bugün getircek bakalım.

Bu madde eklenirse hukuki geçerliliği olmadığı için velayeti alamaz. Çocuğu babasına verme fikri sizi neden korkutuyor ki hem? O babası. Bakamayacaksa zaten bunu kendi sizden daha iyi biliyordur, ay bunların çocuğu alırım blöfü hep boş beleş hava civa. Al bak bakabiliyorsan de tutuştur eline, bak 1 aya kadar kapının önünde nasıl bitiyor çocuk ile. Elinde çocuk bekar hayatına nasıl akacak, yarın evlenirse yeni karısı isteyecek mi bakalım? Korkmayın bu kadar.

Şu an buz gibi evlilikten soğuduğunuz için evlilik düşünmüyor olabilirsiniz amma velakin tutun ki biri çıktı olur ya (zaten tam da böyle anlarda olur bu işler) evlenmek istediniz o zaman evleneceğiniz kişi ile çocuğunuz arasında seçim mi yapmak zorunda kalacaksınız eski koca yüzünden, bırakın şimdiden uzasın, çekişmeli olsun ama istediklerinizi hakkınızla alın!!

Şöyle soruları buraya soruyorsunuz ya .. avukatını arayıp sorabilirsin illa randevuda sormak zorunluluğun yok ki böyle bir şeyi. Sana ondan daha sağlıklı cevap verecek kimse yok. Çünkü dosyana, bilgine o hakim zaten.

Böyle bir talep resmen boşansanız da hayatınıza müdahaledir lütfen bu hadsiz maddeyi kabul etmeyin

Süreç 11 yıllık bir dönem. Şu an evlilik düşünmediğiniz için önemsemiyorsunuz ama bir iki sene sonra karşınıza hayatınızı paylaşmak isteyeceğiniz bir adam pekala da çıkabilir. Siz aklı başında bir anne olarak zaten çocuğunuzu hayatınıza girecek insanlara ezdirmeyeceksiniz. O zat ne hakla ve hadle bu konuda sizi engelleyebilir. Lütfen bu maddeyi kabul etmeyin hatta işe yarıyorsa bu talebini bir tehdit ve hayatınıza müdahale olarak dava dosyasına eklesin avukatınız.

Çekişmeliyse çekişmeli olsun, bu kadar sabretmişsiniz lütfen gider ayak hayatınıza engeller koyup , müdahalelerde bulunmasına izin vermeyin bu hadsizin.!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back