- Konu Sahibi Xyzel 56789
Allah korusun, inşallah olmaz tabi ama çocuğunuz bir sağlık problemi yaşasa, sağlık sisteminin durumu malum, parasız doğru düzgün hizmet alınamıyor. Yüklü bir harcama çıksa elini sürmez adam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok avukat da zaten o şekilde yazicam dediYok artık. Bunu da biz diyeceksek o avukatın parasını biz alalım ahahah bu nedir ya.
İyi bari.Yok avukat da zaten o şekilde yazicam dedi
Fişleri teker teker fotoğraflasın hatta mürekkebi uçuyor onların.maaşın yüzde 10u az ama geri kalan her düşüncenizi çok mantıklı buldum. Hep memur kalmayacak belki, yarın öbür gün başka iş yapıp bir dünya para kazanırsa, resmi olarak üç kuruş gelir gösterdiği için kendi millete para yedirirken, siz üniversitede çocuk okutmaya çalışırsınız. Ayrıca anlaşsanız bile çocuk için yaptığınız her harcamanın fişini, faturasını saklayın, ne olur ne olmaz.
Şu an 4bin civarı yapıyor. Bence yeter. Daha fazlasına zırlayabilir. Çok teşekkür ederim amin
Memur o muhtemelen maaşı 45-50 bandında. Yine az yine azMaasi bordroda asgari ucret gorunuyorsa 1700tl nafaka yapar ya da gdier anlasir patronuylq asgariye ceker maasini, sinir krizi gecirirsiniz
Memur o muhtemelen maaşı 45-50 bandında. Yine az yine az
Miktar düşündüm. Bide Türkiyenin halini düşündüm. En doğrusu yüzde oranında istemek dedim. Bilmiyorum böyle bir protokol oluyor mu ama Avukat okeylediğine göre olur galiba. Canım 11 yıllık eşi az çok tanırım. Bu şartlarda antalyada bide kiraya çıkacak daha fazla vermeyeceğindenBence yanlış yapıyorsun. Artık sana para lazım şu aşamadan sonra. %10 diye bir nafaka hiç duymadım ben. Miktar belirt. Mesela maaşı 50 binse 10 bin de. Her yıl Ocak ayında üfe oranında artacak ilk artış da atıyorum 2025 Ocak ayı de. Altınlarının hepsini al. Aracında yarısını al. Bunlar zaten çekişmeli olsa da olmasa da mahkemede çıkacak miktarlardır. Sanıyorum seni bir şekilde püskürttüler. Ben korktuğunu düşündüm. Ben de boşandım yazmıştım daha önce de. Şimdi icraya verdim her ay maaşının 1/3 ünü alıyorum.
Bendeki gırtlağa kadar borçluydu. Her gün eve icra kâğıtları geliyordu. Mecbur kaldı mesleki hayatı tehlikeye girebilirdi beni aldattığını galan sunsam. Zaten ödeyemedi de icraya verdim sıraya girdim icrası çok olduğu için. 2,5 yıl sonra sıra bana geldi ama geldi. Sonuçta çocuklarımın rızkı. He onun aracı bile yoktu. Ben de senin gibi ayrışacaktım arkadaşlarım çok uyardı neyseki dinlemişim onlarıMiktar düşündüm. Bide Türkiyenin halini düşündüm. En doğrusu yüzde oranında istemek dedim. Bilmiyorum böyle bir protokol oluyor mu ama Avukat okeylediğine göre olur galiba. Canım 11 yıllık eşi az çok tanırım. Bu şartlarda antalyada bide kiraya çıkacak daha fazla vermeyeceğinden
eminim o yüzden miktarı düşük ama çocuk için yeterli tuttum. Çünkü gerçekten artık tertemiz boşanmak istiyorum. Evet tazminat güzel olurdu ama lanet olsun defolsun gitsin. Bide senin eşinin durumu iyiydi diye hatırlıyorum bizimkinin biseyi yok ki maaş desen 40bin
Nafaka miktarı bence az. Anladığım kadarıyla ex İlçe MEB'de çalışıyor. Ek derdiyle birlikte tahminen 55 60 bin civarı geliri var. Aylık 6 veya 7 bin TL nafaka olması sizi rahatlatır ve nafaka yıllık enflasyon oranında artmalı. 4 bin TL az şu an için yeter gibi görünebilir ancak çocuk büyüdükçe giderler artar. Kişisel fikrim.Şu an 4bin civarı yapıyor. Bence yeter. Daha fazlasına zırlayabilir. Çok teşekkür ederim amin
Ayni avukatla devam ediyorum. Ücreti peşin ödemek gibi bir gaflete kapıldım çünkü:
Anlayamadım. 60 bin istiycem onu mu kastettin kardeşim600 fazla bulacak kesin.
Ek ders yok düz memur kendisi. Herkes az diyor ama bilemiyorum ki bi an önce bitsin diye makul tuttum valla paradan puldan geçtimNafaka miktarı bence az. Anladığım kadarıyla ex İlçe MEB'de çalışıyor. Ek derdiyle birlikte tahminen 55 60 bin civarı geliri var. Aylık 6 veya 7 bin TL nafaka olması sizi rahatlatır ve nafaka yıllık enflasyon oranında artmalı. 4 bin TL az şu an için yeter gibi görünebilir ancak çocuk büyüdükçe giderler artar. Kişisel fikrim.