- 18 Nisan 2021
- 1.527
- 3.899
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama kabusa ceviricek biliyorum.Elinden gelen pisliği yapar malesef ve çok yipranirim
Ama kabusa ceviricek biliyorum.Elinden gelen pisliği yapar malesef ve çok yipranirim
Bence çocuğu falan da almaz , alıp ne yapacak nasıl bakacak !Ama işte iş uzar ben inatlaşma ya gitsin istemiyorum bir an önce pislesmeden bitsin istiyorum
Böyle bir madde konsa bile hakim bunu onar mı acaba. Bi avukata danışın. Bu kabul edilebilir birşey değil. Diyelim ki olur birşey ha çekişmeli boşanma ha bu madde çok fark yok. Boşanmakla da kurtulunmuyor bazılarından. Allah kolaylık versin.
Çocuğunu göremez diye bir madde eklenemez.Ne olursa olsun her anne ve babanın çocuğunu görmeye hakkı varO zaman sizde eşin evlenirse çocuğu göremez maddesi ekleyin.
Doğru bravo . Aslında konu sahibinin korkmasına gerek yok. Kanunlar tek taraflı değil herkese mahkeme yolu açık. Adam sağlam manipülatörmüş.Aynen.
Bir konu yanlış anlaşılmasın. Konu sahibi evlendi diye eşi velayeti değiştirme davası açabilir mi? Evet. Alır mı? Tek başına yetmez, çocuğa ilgi gösterilmemesi vs lazım.
Bunun protokol maddeleriyle ilgisi yok. Protokolde bu madde hiç geçmese bile genel olarak her zaman velayeti değiştirme davası açma hakkı vardır zaten.
Ancak evlenmesini engellemek denince işler değişiyor, hukukçu hanımlar konuya desteğe gelin.