How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anlaşmalı boşanma evlenemezsin maddesi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üvey anneler neler yapıyor çocuklara aynı cins olmasına rağmen?
Tecavüz ediyor mu mesela. Ha psikolojik siddet diyeceksiniz. Doğru . Asla istenmez dilenmez. Ama adam bu konuda hassas ise ve anne bunu biliyor ise zaten dikkat edilecektir. Ha şüphe mi var gerekli başvurular için herzaman merciiler var. Cinsiyet ayrımı yapmak istemiyorum. Ama özellikle yetismemis bir kız çocuğun varsa en güvenli olanı seçmek önemlidir.

Evet bana mantıklı geldi. Babaya guveniyorsa anne çok güzelde teslim edebilir.
Babaya teslim edilmesin demedik. Sizin bu dediğinize bakılırsa erkek çocuğu olsa eski eş ses çıkarmayacak. Halbuki erkek çocuğa taciz de maalesef maalesef maalesef ki çok çok çok fazla.

Babaya teslim edilmesin demedik. Sizin bu dediğinize bakılırsa erkek çocuğu olsa eski eş ses çıkarmayacak. Halbuki erkek çocuğa taciz de maalesef maalesef maalesef ki çok çok çok fazla.
Bence adam her halükarda üvey babadan çekiniyor. Ben kız çocuğu olabilir diye düşündüm tabiki erkekte olabilir. Niye bosnadiklarini,kadının karakterini, zihniyetini, seçimlerini, bilmiyorum. Erkekler genelde çocukları anne sorumluluğuna verir. Özellikle bunu istemesinin bir sebebi olabilir. Yani asıl mağduru biz bilemeyiz. Çocuğunu güvene almak istemesinin sebebini umarım hakimede anlatabilir. Ben bu talepten bir tahminde bulundum sadece. Amacım sizi kızdırmak değildi.

Böyle anlamsız bir madde olamaz. Siz evlenirsiniz ya da evlenmezsiniz o sizin bileceğiniz bir iş. Eski eşiniz hiçbir surette hayatınıza müdahale edemez böyle bir kararı hakimin kabul edeceğini sanmıyorum.

Adamın evleneceği kadın biseksüel olursa?
Psikojik, fiziksel şiddet uygularsa, cinsel istismar olmadıkça gerisi hallolur diye mi bakılıyor acaba?
Bu dar düşünceden çıkamıyoruz hâlâ üzücü.
Ayrıca bu adamın asıl derdi, çocuğu üzerinden eşinin boşandıktan sonra da özel hayatına müdahale etmek. Çünkü biliyor ki çocuğunu kendisine bırakıp evlenmez. Ben evlenirim başka biriyle o da kızımızı büyütür diye hesap yapıyordur.

Psikojik, fiziksel şiddet uygularsa, cinsel istismar olmadıkça gerisi hallolur diye mi bakılıyor acaba?
Bu dar düşünceden çıkamıyoruz hâlâ üzücü.
Ayrıca bu adamın asıl derdi, çocuğu üzerinden eşinin boşandıktan sonra da özel hayatına müdahale etmek. Çünkü biliyor ki çocuğunu kendisine bırakıp evlenmez. Ben evlenirim başka biriyle o da kızımızı büyütür diye hesap yapıyordur.
Ben bi de şey düşünüyorum, kadın eve erkek arkadaş getirse ahlaka aykırı yaşam diyorlar, ya şimdi bu adam çocuğun velayetini alsa bi de her gün eve çeşidi belirsiz kadın getirse, çocuğun odasının bitişiğindeki odada ağırlasa nolur?

Ben bi de şey düşünüyorum, kadın eve erkek arkadaş getirse ahlaka aykırı yaşam diyorlar, ya şimdi bu adam çocuğun velayetini alsa bi de her gün eve çeşidi belirsiz kadın alsa, çocuğun odasının bitişiğindeki odada ağırlasa nolur?

Ben kadın erkek farketmez, ciddi bir yola girilmeden çocuğun anne babasının hayatına giren kişilerle muhattap edilmesini doğru bulmuyorum ama erkek yapsa birşeycik olmaz, anne bu durumdan rahatsızlığını dile getirse kıskanç olur, suçlu çıkar hatta.

Tecavüz ediyor mu mesela. Ha psikolojik siddet diyeceksiniz. Doğru . Asla istenmez dilenmez. Ama adam bu konuda hassas ise ve anne bunu biliyor ise zaten dikkat edilecektir. Ha şüphe mi var gerekli başvurular için herzaman merciiler var. Cinsiyet ayrımı yapmak istemiyorum. Ama özellikle yetismemis bir kız çocuğun varsa en güvenli olanı seçmek önemlidir.
Bu yazdığınızı okuyunca eskiden okuduğum çok iğrenç bir haber geldi aklıma..
İnşaALLAH yalan haberdir, hatırlayınca bile iğrendim insanlıktan ama evet eli ile tecavüz eden üvey anne okumuştum!
Ne olursa olsun böyle bir madde ile boşanma anlaşması yapmaya çalışan insan baskıcı ve karaktersizdir.
Bu koruma iç güdüsü değil tamamen yoksun ve muhtaç bırakma iç güdüsü..

Ben kadın erkek farketmez, ciddi bir yola girilmeden çocuğun anne babasının hayatına giren kişilerle muhattap edilmesini doğru bulmuyorum ama erkek yapsa birşeycik olmaz, anne bu durumdan rahatsızlığını dile getirse kıskanç olur, suçlu çıkar hatta.
Kadın olunca kız çocuğuna bişey yapmaz diyorlar, kaba etlerim ile gülüyorum. Onun dışında çocuğun her türlü psikolojik fiziksel şiddete uğramasında sakınca yok, tek sıkıntı cinsel tacize uğramasın çocuk. O da çocuğu düşündüklerinden değil işte, ilerde 10 bileziğe satamayız diye. Hiç kusura bakmasınlar, böyle.

Hanımefendi istismar için illa erkek olmaya, penise gerek yok. Çocuğu makatından yabancı madde ile istismar eden üvey anneler var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back