- 18 Ağustos 2022
- 3.130
- 10.563
- 138
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Siz ne için ayrıldınız ankaradan ve Ankara’ya hangi ilden geldiniz
BağlıcaBağlığa tarafını bilen yokmu peki orası içinde fikirlerinizi alsam. Yeni evler varmış galiba
Sincandan kizilaya gelene kadarişimi uzaktan yapabildiğimi belirtmiştim, ev almayı düşünüyorum buralardada baktım. sincandan kızılaya toplu taşıma sıkıntı olur mu? arabam var ama aktif kullanmıyorum elbetki toplu taşımada kullanırım
Ulasimi kolay derken metro guzergahindaysa kolay.hastane cok .ama iste guzel yerde oturmaniz lazimNerden geleceksiniz.deniz olan bati ve marmara illerinden gelirseniz cok zorlanirsiniz.ben ankaraliyim ankarada dogdum buyudum.4.5 sene istanbulda yasadom tekrar ankaraya dondum .ama hala alisamiyorum.ev kiralari cok artti ,gida heryerdeki gibi ulasimi kolay trafik yok.gezecek yer pek yok.duzeni ve sessizligi guzel.
Istanbulda umraniye(carsi),cekmekoyun metroya yakin olabilir.eski olsun yaptirirsiniz zamanla .sincanda 0 ev alacaksiniz diye riske girmeyin.Anladım. Peki ev alabildiniz mi kendi eviniz mi o açıdan nasıldır arabanız yokmuş ama belki ev alabilmişsinizdir İstanbul göre daha kolay alırım diye düşünüyorum buradada Çekmeköy Pendik tuzla falan baktım
Trafiği hiç mi yok ben İstanbul’dan geleceğim yani ya Anadolu yakasında sakin bir ilçeden ev alacağım yada Ankara İzmit gibi bir ile geçeceğimNerden geleceksiniz.deniz olan bati ve marmara illerinden gelirseniz cok zorlanirsiniz.ben ankaraliyim ankarada dogdum buyudum.4.5 sene istanbulda yasadom tekrar ankaraya dondum .ama hala alisamiyorum.ev kiralari cok artti ,gida heryerdeki gibi ulasimi kolay trafik yok.gezecek yer pek yok.duzeni ve sessizligi guzel.
Sincan’ı bilmiyorum ama Etimesgut ve bağlıcayı önermişlerdi merkeze bu kadar uzak olduğunu bilmiyordumSincandan kizilaya gelene kadarmerkezi bi yerde otursaniz metro guzergajinda max 5 6 durak olan bir yer universitelere yakin.
Merkezden kastınız Kızılay ise Etimesguttan Kızılay'a 28 dakikada gidiyor tren.Sincan’ı bilmiyorum ama Etimesgut ve bağlıcayı önermişlerdi merkeze bu kadar uzak olduğunu bilmiyordum
Ama bir çok kişi İstanbul kalabalık diye İstanbul’da aşacağına daha küçük bir yerden al dedi bana ya tuzla Pendik Çekmeköye param yetiyor yada izmir Ankara bakacağım evden çalıştığım içinde iş durumu sıkıntı değil burada Beylikdüzü tarafını sevmiyorum maalesef her yere uzakIstanbulda umraniye(carsi),cekmekoyun metroya yakin olabilir.eski olsun yaptirirsiniz zamanla .sincanda 0 ev alacaksiniz diye riske girmeyin.
Istanbulda ev daha kiymetli yatirim icin dusun.ankaradaki evlere o kadar para vermek akil isi mi bilmem.sosyal alan yoknkisitli hep avm.evet park varda deniz yok.denizde o sahilde yurumek cay icmek nasil dinlendiriyo sikilsan adalara gidersin en kotuAma bir çok kişi İstanbul kalabalık diye İstanbul’da aşacağına daha küçük bir yerden al dedi bana ya tuzla Pendik Çekmeköye param yetiyor yada izmir Ankara bakacağım evden çalıştığım içinde iş durumu sıkıntı değil burada Beylikdüzü tarafını sevmiyorum maalesef her yere uzak
En sevdiğim şehir. Memleketim.Merhaba kızlar,
Ankara’da yaşayan var mı nasıl bir şehir sıkılır mıyım. Mevcut ekonomik şartlarda kiralar evler marketler vs nasıl fiyatlar. Gri şehir deniyor neden gri? Gerçekten o griliği hissedip sıkılıyor musunuz. Taşınsam pişman olur muyum
Istanbulda 45 dk yol gidiyosun ama gittugine degiyor.kadikoye ulasiyosun.burada 45 dkda kizilaya ulasiyosun:)kiyas dahi yapilamaz.istanbuldan gelince bocalarsin.esim istanbullu ve hic alisamadi .ben ankaraliyim ben alisamadim.bizim buraya geldigimizde niyetumizde senin gibiydi.biz bide merkezi biyerde oturdugumuz halde boyle dusunuyoruzMerkezden kastınız Kızılay ise Etimesguttan Kızılay'a 28 dakikada gidiyor tren.
Avrupaya hic bakma.anadolu yakasi daha cok yasanacak biyerAma bir çok kişi İstanbul kalabalık diye İstanbul’da aşacağına daha küçük bir yerden al dedi bana ya tuzla Pendik Çekmeköye param yetiyor yada izmir Ankara bakacağım evden çalıştığım içinde iş durumu sıkıntı değil burada Beylikdüzü tarafını sevmiyorum maalesef her yere uzak
Konu sahibi ben değilim ben Ankara'da yaşıyorum 1 senedir. Seviyorum ama İstanbul'dan geldim aksine İstanbul'dan daha çok seviyorumIstanbulda 45 dk yol gidiyosun ama gittugine degiyor.kadikoye ulasiyosun.burada 45 dkda kizilaya ulasiyosun:)kiyas dahi yapilamaz.istanbuldan gelince bocalarsin.esim istanbullu ve hic alisamadi .ben ankaraliyim ben alisamadim.bizim buraya geldigimizde niyetumizde senin gibiydi.biz bide merkezi biyerde oturdugumuz halde boyle dusunuyoruz
Hayır değil ev almak istiyorum ve oturacağım bir ev almak istiyorum İstanbul’u seviyorum ama kalabalık vs olduğu için uzun vade sorun olur diye başka illere mi baksam diye düşündüm uzaktan çalışma imkanı çıkınca yoksa bir mecburiyet yok tabiEtlik kecioren sincan ya da soyle diyeyim metronun olmadigi yerde sabah ve aksam is cikisi saatinde trafik olur.izmit en azindan istanbula yakin sikilsan gider gezersin.burada bogulursun.illa istanbuldan cikacaksan kocaeli darica veya gebze bak derim.mecburi mi gelme olayiniz
Uzun vadede sorun olursa istanbuldaki ev hep degerlidir satarsin.ama sincan elinde patlayabilirHayır değil ev almak istiyorum ve oturacağım bir ev almak istiyorum İstanbul’u seviyorum ama kalabalık vs olduğu için uzun vade sorun olur diye başka illere mi baksam diye düşündüm uzaktan çalışma imkanı çıkınca yoksa bir mecburiyet yok tabi
Aynen ne bekledigine bagli:)ben kendi olayimmis gibi dusundum.bende 1 senedir buradayim belkide biz yasamayi bilmiyoruzKonu sahibi ben değilim ben Ankara'da yaşıyorum 1 senedir. Seviyorum ama İstanbul'dan geldim aksine İstanbul'dan daha çok seviyorumArada insan deniz havası istiyor tabii ama ölmüyorum pek deniz de deniz diye. Soru sahibinin ne beklediğine bağlı tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?