- 18 Aralık 2021
- 1.268
- 779
- 73
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Eski ankara degil ama sankiİstanbul’da büyüdüm, Ankara’da iki yıl yaşadım. Ankara’nın yeri çok ayrı bende.
Sabah Kızılay’a gidince her yerin mis gibi Kızılay simidi kokmasını çok özledim
Uzun süre oldu gitmeyeli. 2012-2013Eski ankara degil ama sankihangi yil yasadiniz
Yok ya ben home office çalışıyorum. İstanbul'da da ayda yılda bi çıkardım o yüzden beni rahatsız eden bi şeyi olmadı. Düzeni, sakinliği ve havasını daha çok sevdim. İstanbul'da yaşayıp Ankara'yı seven 4 kişiden 1'i benimdir belki deAynen ne bekledigine bagli:)ben kendi olayimmis gibi dusundum.bende 1 senedir buradayim belkide biz yasamayi bilmiyoruz(
Ne guzel sevmissinYok ya ben home office çalışıyorum. İstanbul'da da ayda yılda bi çıkardım o yüzden beni rahatsız eden bi şeyi olmadı. Düzeni, sakinliği ve havasını daha çok sevdim. İstanbul'da yaşayıp Ankara'yı seven 4 kişiden 1'i benimdir belki de
Siz istanbuldayken nerede oturdunuz ankaradayken nerede oturuyorsunuzIstanbulda 45 dk yol gidiyosun ama gittugine degiyor.kadikoye ulasiyosun.burada 45 dkda kizilaya ulasiyosun:)kiyas dahi yapilamaz.istanbuldan gelince bocalarsin.esim istanbullu ve hic alisamadi .ben ankaraliyim ben alisamadim.bizim buraya geldigimizde niyetumizde senin gibiydi.biz bide merkezi biyerde oturdugumuz halde boyle dusunuyoruz
Evet o yillar cok iyiydi.Uzun süre oldu gitmeyeli. 2012-2013
Atasehirdeydim.bi donem umraniyede de oturdum ankarada da yenimahalledeyimSiz istanbuldayken nerede oturdunuz ankaradayken nerede oturuyorsunuz
İyi yerlerde oturmuşsunuz Ataşehir baya güzel ama pahalı Ümraniye olabilir belki Yenimahalle iyi diye duydum siz ev alabildiniz mi oradaAtasehirdeydim.bi donem umraniyede de oturdum ankarada da yenimahalledeyim
Yok alamadik cok pahali.araba bile alamadik:))metro isimizi goruyorİyi yerlerde oturmuşsunuz Ataşehir baya güzel ama pahalı Ümraniye olabilir belki Yenimahalle iyi diye duydum siz ev alabildiniz mi orada
İstanbuldayken de kiradamıydınızYok alamadik cok pahali.araba bile alamadik:))metro isimizi goruyor
Umraniyede metro guzergahina bak bakacaksan metroyla atla atla git istedigin yere:))İyi yerlerde oturmuşsunuz Ataşehir baya güzel ama pahalı Ümraniye olabilir belki Yenimahalle iyi diye duydum siz ev alabildiniz mi orada
Bende de öyle olduBen Ankara'ya İstanbul'dan geldim 5.5 yıl önce.. İstanbul'dan sonra çok sakin ve sıkıcı gelmişti.Cunku İstanbul'a da Van dan gitmiştim,hareketli gürültülü şehir ilaç gibi gelmiştu bana Van'dan sonra.. Ankara'ya birkaç ayda alıştım.Gecen hafta İstanbul a 3-4 saatliğine uğradım.Bu defa yorucu geldi bana..Ne istediğiniz önemli yani ama zamanla insan her yere de alışıyor.
Evet kiradaydim.zamn hizli akiyor istanbulda sikilmaya vaktim olmamistiİstanbuldayken de kiradamıydınız
İstanbulda kirada olup Ankara’ya geçince ev alamamanız kötü olmuş. En azından daha rahat bir hayatınız olsaydı öyle olacaksa çok bi anlamı yok sanki zaten evden çalışıyorum iş trafiği çekmiyprum haftasonlarında sahile gidiyprumEvet kiradaydim.zamn hizli akiyor istanbulda sikilmaya vaktim olmamisti
Aynen biz dusunuyorduk ama gecen sene temmuzdan sonra hersey bi anda firladi falan yapamadik bisi.bi umutla geldik ev aliriz arbamizi aliriz.hayalde kaldi.istanbulda nerede yasiyosunuzİstanbulda kirada olup Ankara’ya geçince ev alamamanız kötü olmuş. En azından daha rahat bir hayatınız olsaydı öyle olacaksa çok bi anlamı yok sanki zaten evden çalışıyorum iş trafiği çekmiyprum haftasonlarında sahile gidiyprum
BahçelievlerAynen biz dusunuyorduk ama gecen sene temmuzdan sonra hersey bi anda firladi falan yapamadik bisi.bi umutla geldik ev aliriz arbamizi aliriz.hayalde kaldi.istanbulda nerede yasiyosunuz
Arabam var bide evimi alabilsem tamam diyorum zaten evden çalışıyorumAynen biz dusunuyorduk ama gecen sene temmuzdan sonra hersey bi anda firladi falan yapamadik bisi.bi umutla geldik ev aliriz arbamizi aliriz.hayalde kaldi.istanbulda nerede yasiyosunuz
Küçük şehirde daha kolay büyürsün diyorlardı gelip ortada kirada kalacaksam sıkıntı baktım 5 binden aşağı kiralık yokAynen biz dusunuyorduk ama gecen sene temmuzdan sonra hersey bi anda firladi falan yapamadik bisi.bi umutla geldik ev aliriz arbamizi aliriz.hayalde kaldi.istanbulda nerede yasiyosunuz
Ouh evinizide alirsiniz mis gibi.ama sincandan almayin.evlerin goruntuleri guzel cazibeli geliyor ama yinede siz bilirsinizArabam var bide evimi alabilsem tamam diyorum zaten evden çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?