• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Kocam Anlayamadığım Şekilde Çok Agresif

Sanırım boşanamayacağınızı,tek başınıza başaramayacağınızı düşünüyordu.Nasıl olsa bensiz olamaz fikri varsa ve bunu yapabildiğinizi görüyorsa egosu incindi kendine yediremiyor. Uygun bir ev bulup taşınmayı düşünün bence. Her an takipte burnunuzun dibinde huzur vermeyecek gibi duruyor.Hatta ileriki dönemde daha da çirkefleşebilir gibi bir hissiyat aldım.
o beni boşadı. ticaret yapıyordu battı ben de kurumsal bir kurumda yöneticilik yapıyorum aşağılık kompleksi yaptı ve beni boşadı.

Yerinde olsam size belki saçma gelecek ama uzaklaştırma kararı alırım belki size fiziksel bir şiddeti yok ama onu görmem onunla aynı malikte yaşıyor olmak resmen psikolojik şiddet. Size eş olamayan kızınıza babalık edemez bu benim düşüncem bana bu konuda katılmaya bilirsiniz ama öyle. Kızınızla ilgili konularıda telefondan halledin gelmeyin yüz yüze
ben yüzyüze gelmemeye gayret gösteriyorum zaten ama en ufak bahanede kapımda bitiyor adam.

Benim bir arkadasim vardi. Bana bir zaman sonra devamli "Benim sevgilim var biliyorsun degil mi?!" Demeye basladi. Bende "Salak misin? Kizla tanisdim ya?!" Dedim. Meger o bana hisler kapmis. Ve bununla bas edemedigi icin sanki ben birden duygu kapmisim gibi bana devamli sevgilisini hatirlatiyordu. Ayni durum sizde de var. Eski esiniz durumu kabul edemiyor. Ve yaniniza yaklastikca ve istedigi tepkiyi göremeyince "ben artik kocan degilim" diye bagriyor. Size degil. Kendine bagriyor aslinda. Yinede bu durumda onunla fazla bas basa kalmamanizi öneririm. Imkaniniz varsa aile danismandan yardim alip beraber kurallar koyun. Ama baktiniz olmuyor o yerden tasinmanizi öneririm.

Nasıl olur da güçlü kalırsınız, nasıl aramazsınız, gözle görülür yas tutmazsınız.
Adam vazgeçilebilir olduğunu görmüş, çıldırmış.
ama bana senden kurtuldum sabrettim sabrettim bitirdim diyor ? Bana neden ben senin kocan değilim diye bağırıyor ben orasını anlamıyorum benim zaten rahatsız ettiğim yok beni arayan soran gelen giden o.

Benim bir arkadasim vardi. Bana bir zaman sonra devamli "Benim sevgilim var biliyorsun degil mi?!" Demeye basladi. Bende "Salak misin? Kizla tanisdim ya?!" Dedim. Meger o bana hisler kapmis. Ve bununla bas edemedigi icin sanki ben birden duygu kapmisim gibi bana devamli sevgilisini hatirlatiyordu. Ayni durum sizde de var. Eski esiniz durumu kabul edemiyor. Ve yaniniza yaklastikca ve istedigi tepkiyi göremeyince "ben artik kocan degilim" diye bagriyor. Size degil. Kendine bagriyor aslinda. Yinede bu durumda onunla fazla bas basa kalmamanizi öneririm. Imkaniniz varsa aile danismandan yardim alip beraber kurallar koyun. Ama baktiniz olmuyor o yerden tasinmanizi öneririm.
ciddi misiniz ya ? hiç tahmin etmem böyle bişy çünkü o boşandı benden. battığı için ben ondan ayrılmadan o benden ayrıldı bence. halbuki aklımdan geçmezdi onu bırakmak. yaptığınız psikolojik tespit inanılmaz. böyleyse cok şaşırırım.

ciddi misiniz ya ? hiç tahmin etmem böyle bişy çünkü o boşandı benden. battığı için ben ondan ayrılmadan o benden ayrıldı bence. halbuki aklımdan geçmezdi onu bırakmak. yaptığınız psikolojik tespit inanılmaz. böyleyse cok şaşırırım.

Ayrilmanizin detaylarini bilmiyoruz tabi, ama bir cok bosanmalardan sonra böyle pismanliklar olabiliyor. heleki bosanmanin sebebi sadece iliskinin kendisi degilse.

Ex kocaya tekmeyi sağlam koymuşsun hala sindirememiş.Onu umursamıyor olman delirtmiş jdldjld İşte böyle erkekler siz onları umursamayınca köpek oluyorlar peşinizde şaşmaz.
Boşanmışsınız ama size takıntılı kalmış , can güvenliğiniz var mı ? Bence ne birkaç bin lira fazla verin ama o binadan çıkın onun yanınıza taşınamayacağı bir yere gidin müstakil güvenli bir ev falan .

Yine peşinizden gelebilire gibi çünkü

Ex kocaya tekmeyi sağlam koymuşsun hala sindirememiş.Onu umursamıyor olman delirtmiş jdldjld İşte böyle erkekler siz onları umursamayınca köpek oluyorlar peşinizde şaşmaz.
Boşanmışsınız ama size takıntılı kalmış , can güvenliğiniz var mı ? Bence ne birkaç bin lira fazla verin ama o binadan çıkın onun yanınıza taşınamayacağı bir yere gidin müstakil güvenli bir ev falan .

Yine peşinizden gelebilire gibi çünkü
boşanma davasını o açtı anlaşmalı boşandık hatta avukat tuttu işsiz haliyle sanırsın sabancı. avukatı adli tatil girecek süreç uzar dilekçeyle istinaf sürecini geçelim dedi gerek yok dedi eski koam ben de zannettim ki barışalım diyecek. demedi de. Ben ailemin yanına gitme kararımı erkene çekicem.

boşanma davasını o açtı anlaşmalı boşandık hatta avukat tuttu işsiz haliyle sanırsın sabancı. avukatı adli tatil girecek süreç uzar dilekçeyle istinaf sürecini geçelim dedi gerek yok dedi eski koam ben de zannettim ki barışalım diyecek. demedi de. Ben ailemin yanına gitme kararımı erkene çekicem.
Bencede adam hem evli gibi sizi kısıtlıyor hem evlilik sorumluluklarini almiyor.
Ailenizin yanına dönün.
Kendinize yeni bir hayat kurun.
Gittikce agresiflesip size sarmasin

kızımı okula bırakmak ve almak onun göreviydi. bende araba yok ve nafaka da veremiyor çalışmadığı için. bana ceza olarak o işi de bana yıktı . ilkokul bitince ailemin yanına Ankaraya geri taşınacağımı söyledim. onu tehdit ettiğimi söylüyor bu şekilde onu eğitmeye çalışıyormuşum halbuki ben ciddiyim gideceğim hatta böyle giderse daha mı erken gitsem diye düşüneceğim kızıma kıyamıyorum.
Böyle şeyler söylenmez, söylenmeden yapılır. Adam kızının alıp kaçmaya kalkışsa bu laf üzerine ne yapacaksın. Sinsi ol biraz ve adamı tehdit etme. İpsiz sapsız adam, ne yapacağı belli mi olur.

Madem kızınızı okula bırakmak için işinizden olmanızı istiyor, hemen yarın kapıya kamyon dayar, hemen ailemin yanına taşınırım. Yok öyle dünya.

Back