- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.075
- 63
- 30
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
ama güzel demişsiniz yaşadınız mı hiç, istanbuldada haftasonları nadir gidiyorum denize. ben bir kaç kere geldim ankaraya pek beğenmedim kızılay dışında. çok tarla ortasında binalar gibi geldi. ama yinede yaşanır mı uygun mu bi düşünüyorum açıkçasıSosyal hayatı güzel, telefon çekmiyor her yerde jammer var, sokaklar nizami ve temiz.. Güzel şenir.. Ben deniz olmayan yerde yapamazdım ne sevdiğinize bağlı.
Yok yaşamadım üç beş defa gittim sadece muallak bi durum yani Ankara..ama güzel demişsiniz yaşadınız mı hiç, istanbuldada haftasonları nadir gidiyorum denize. ben bir kaç kere geldim ankaraya pek beğenmedim kızılay dışında. çok tarla ortasında binalar gibi geldi. ama yinede yaşanır mı uygun mu bi düşünüyorum açıkçası
çankayada bir iki bişey içiliyor dediğiniz alkol vs mi sadece kafe kahve mantığı mı? alkol pavyon eğlence kültürüm pek yok ama deniz olsun isterdim, arkadaşlarım mogan eymir var oralara gideriz dediler,genelde park varmış, oralarda sıkılır mıyım bilmiyorum, sinema tiyatro aşığıyım ama bunları başka küçük şehirlerdede yapabilirsin dediler örneğin eskişehir gibi. yani uzun vadede beni boğar mı acaba?Eki Görüntüle 3121882 []
Ben geçen sene taşındım Ankara'ya. Düzenini seviyorum. Soğuk da sevdiğim için beni rahatsız etmiyor. Gri değil ama sarı bi şehir bence yeşilliği yok maviliği yok. Ha var da işte çat pat yerlerde araban olacak da gideceksin.
Geçen İstanbul'a gittim annemin yanına. Bi sahilde dolaşmayı özlüyor insan ki normalde deniz sevmem, korkarım denizden hatta. Alışkanlık belki de bilmem.
Bizim aktivite olarak yaptığımız pek bi şey yok. Ya işte Çankaya taraflarına gidip bi iki bi şey içiliyor ya avmde dolaşılıyor. Piknik yerleri vs varmış ama çok uzak bize.
Nereden taşınacaksınız? Ben İstanbul'un toplu taşıma ağına alıştığım için Ankara çok kısıtlı geliyor bana. Trene yakınız ama bi Çankaya'ya gitmek için aktarma yapmak gerekiyor, İstanbul'daki kadar merkezi yerlere ulaşım tek araçla sağlanamıyor diye düşünüyorum.
bana özellikle ulaşımı rahat demişlerdi halbuki açıkçası istanbul her nekadar kalabalık trafik deseler de buraya alışkın olduğum için her yere nasıl ulaşacağımı saatleri sakin zamanlarını biliyorum. avrupa yakasındayım ya anadolu yakasına geçeceğim yada il değiştireceğim gibi uzaktan çalışabiliyorum o yüzden iş sorunum yok.Eki Görüntüle 3121882 []
Ben geçen sene taşındım Ankara'ya. Düzenini seviyorum. Soğuk da sevdiğim için beni rahatsız etmiyor. Gri değil ama sarı bi şehir bence yeşilliği yok maviliği yok. Ha var da işte çat pat yerlerde araban olacak da gideceksin.
Geçen İstanbul'a gittim annemin yanına. Bi sahilde dolaşmayı özlüyor insan ki normalde deniz sevmem, korkarım denizden hatta. Alışkanlık belki de bilmem.
Bizim aktivite olarak yaptığımız pek bi şey yok. Ya işte Çankaya taraflarına gidip bi iki bi şey içiliyor ya avmde dolaşılıyor. Piknik yerleri vs varmış ama çok uzak bize.
Nereden taşınacaksınız? Ben İstanbul'un toplu taşıma ağına alıştığım için Ankara çok kısıtlı geliyor bana. Trene yakınız ama bi Çankaya'ya gitmek için aktarma yapmak gerekiyor, İstanbul'daki kadar merkezi yerlere ulaşım tek araçla sağlanamıyor diye düşünüyorum.
seveni çok seviyor sevmeyeni hiç sevmiyor ama orada doğup büyüyen yaşayan arkadaşlarım çok mutluYok yaşamadım üç beş defa gittim sadece muallak bi durum yani Ankara..
siz neresinde oturuyorsunuz ha birde şehirin bitki örtüsü avm diyorlar haftasonu herkes avm lere tıkılıyormuş o yüzden kalabalık oluyormuş bu doğru muEki Görüntüle 3121882 []
Yok hepsi orada, kahve içmeye de oraya alkol içmeye de oraya gidiyoruz genelde. Biz etimesguttayız buralarda çok öyle yerler yok. Yoksa pavyona biz de gitmiyoruz canım o kadar da değilçankayada bir iki bişey içiliyor dediğiniz alkol vs mi sadece kafe kahve mantığı mı? alkol pavyon eğlence kültürüm pek yok ama deniz olsun isterdim, arkadaşlarım mogan eymir var oralara gideriz dediler,genelde park varmış, oralarda sıkılır mıyım bilmiyorum, sinema tiyatro aşığıyım ama bunları başka küçük şehirlerdede yapabilirsin dediler örneğin eskişehir gibi. yani uzun vadede beni boğar mı acaba?
Ulaşım bence rahat değil. Yani trafik İstanbul'dan daha az tabii ki ama İstanbul'daki metrobüs nimetine tıklım tıkış olsa bile ben çok alışmıştım. Bi ucundan bi ucuna gidiyorsun ve gittiğin yerler merkezi yerler. İster Kadıköy'e ister Bakırköy'e git tek bi araçla. Bence Ankara'da bu yok. Ben Etimesguttayım, Çankaya'ya tren + otobüsle gidiyorum. Ya da iş yerimdeki stajyerleri toplayıp tanıştığım bi buluşma ayarladım büyük bir avmde. Sadece otobüsle dönebildim ama çok uzun sürdü ve tıklım tıkıştı, trafik de vardı.siz neresinde oturuyorsunuz ha birde şehirin bitki örtüsü avm diyorlar haftasonu herkes avm lere tıkılıyormuş o yüzden kalabalık oluyormuş bu doğru mu
işimi uzaktan yapabildiğimi belirtmiştim, ev almayı düşünüyorum buralardada baktım. sincandan kızılaya toplu taşıma sıkıntı olur mu? arabam var ama aktif kullanmıyorum elbetki toplu taşımada kullanırımŞehir değiştirmek için böyle mi karar verilir? Ya iş için ya ailenl için değiştirilir. Ankara çok güzel desek işiniz, eviniz hazır mı? Bence Ankara çok güzel. Yaşadığın semte bağlı, kazandigin paraya bağlı. Haftasonu havuza gittik mesela çok güzeldi ama 700 TL bayıldık, kira bizim burada en uygunu 7-8 bin. Sincan da oturup kizilaya toplu taşımayla gelsem tiksinirdim, ama oturduğum yerde hiç toplu taşıma kullanmıyorum. Yani paran varsa heryer güzel.
oradada trafik olup otobüsler tıklım tıpış oluyor muUlaşım bence rahat değil. Yani trafik İstanbul'dan daha az tabii ki ama İstanbul'daki metrobüs nimetine tıklım tıkış olsa bile ben çok alışmıştım. Bi ucundan bi ucuna gidiyorsun ve gittiğin yerler merkezi yerler. İster Kadıköy'e ister Bakırköy'e git tek bi araçla. Bence Ankara'da bu yok. Ben Etimesguttayım, Çankaya'ya tren + otobüsle gidiyorum. Ya da iş yerimdeki stajyerleri toplayıp tanıştığım bi buluşma ayarladım büyük bir avmde. Sadece otobüsle dönebildim ama çok uzun sürdü ve tıklım tıkıştı, trafik de vardı.
siz ne için istanbulda yaşıyordunuz iş durumu muAnkarada doğdum büyüdüm. Suan istanbulda yaşıyorum. İstsnbul gibi gezecek gidecek çok yer olmasada, yormayan bir şehir istanbula nispeten. Tarla ortasında ev demişsiniz belki dış ilçelerdir. Nihayetinde orasida büyük şehir.
Iyi yada kötü demek çok doğru değil, ne beklediğinize göre değişir, orda mutlu olup olmayacaginiza ancak siz karar verebilirsiniz. Alışkanlıklarınız hayat tarzınız bunu belirler..
Sincan da oturmayın bence . Kızılay da kötü bir yer.işimi uzaktan yapabildiğimi belirtmiştim, ev almayı düşünüyorum buralardada baktım. sincandan kızılaya toplu taşıma sıkıntı olur mu? arabam var ama aktif kullanmıyorum elbetki toplu taşımada kullanırım
Etimesguta bağlıcaya baktım buralar için yorumunuz var mıSincan da oturmayın bence . Kızılay da kötü bir yer.
İş için surekli gitmeniz gereken bir yer var mı?Etimesguta bağlıcaya baktım buralar için yorumunuz var mı
Mesai çıkışlarında oluyor. Ama memur şehri dendiği için biraz mesai dışında hiç denk gelmedim.oradada trafik olup otobüsler tıklım tıpış oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?