Ankara’da yaşamak

Küçük şehirde daha kolay büyürsün diyorlardı gelip ortada kirada kalacaksam sıkıntı baktım 5 binden aşağı kiralık yok
Evet 5bine kiralik evlerin camlari pimapen degil dograma.tuvalet banyo hallice.evet balkon var cok guzel cikamadiktan sonraiyi dusunmek lazim

Ben pek sevemedim 3 hafta kadar kalmıştım bekarken. Yazları çok kuru bunaltıcı sıcak var gibi. Ulaşım da karışık geldi

İyi yanları: Başkent olması, hemen her şehre göre eğitim-sosyallik-iş imkanının iyi olması, deprem bölgesi olmaması
Kötü yanları: Kışları çok soğuk ve karasal, kiralar çok pahalı

Ben yine de seviyorum bu şehri. Gelişmiş şehir benim için her zaman öndedir.

Kiralar şuan her yerde pahalı kışın soğuğuna ne kadar katlanılır yazın sıcağı nasıldır

Kiralar şuan her yerde pahalı kışın soğuğuna ne kadar katlanılır yazın sıcağı nasıldır
Ben muğlalı biri olarak alıştıysam herkes alışır bence soğuğuna. Kış ayı kasımda başlar mayısa kadar devam eder. Yağmur çok yağmaz genelde karlı ve kuru bir soğuk olur. En soğuk zamanlarında -20 ye yaklaşır geceleri. Doğalgaz olmazsa olmaz.

Ankara’nın ucuz bir şehir olmasından bahsedenlerde hep ama bu kadar doğalgaz gelecekse pek de ucuz olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…