- 30 Mart 2018
- 1.126
- 1.882
- 133
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Yaaa bu kartlar çok viraldi bi ara hala var mıİstanbula alıştığım için sanırım nerde ne ucuz nereye nasıl gidilir hangi saat neresi açık neresi kilit bildiğimden sanırım bana korkutucu gelmiyor Ankara’ya sayılı gitmişmişim var ilk gidişimde yerlerde eskort kartlar görünce şok olmuştum bir hafta kaldım Cebeci’de kyk yurdunda oralarda bana hiç hoş gelmedi. Bir sonraki gidişimde ise kurtuluş tarafı sanırım saat sekizde teavestiler vardı arabalara biniyorlarmış ışıkların orda bu beni korkutmuştu baya bi. Birde yaz dönemi gittim ben Anıtkabir’e Hamamönüne vs İstanbul nem falan diyorlardı ama ben Ankara’da daha çok terledim yandım dönüş yolundaysa burnum kanadı sanırım Buda havanın kuru olmasındandı. En son kışın gitmiştim çok kar yağdı uçuşum az daha iptal olacaktı yollarda araçlar çıkamıyordu bata çıka yetiştim. Yani hiç güzel bir anım olmadı sanırım arkadaşlarımla vakit geçirmek dışında. Ama yinede ballandıra ballandıra anlatıyor ordaki arkadaşlarım. Bende uzaktan çalışma imkanım varken bir düşüneyim dedim