• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da yaşamak

Aynen ne bekledigine bagli:)ben kendi olayimmis gibi dusundum.bende 1 senedir buradayim belkide biz yasamayi bilmiyoruz :KK43:(
Yok ya ben home office çalışıyorum. İstanbul'da da ayda yılda bi çıkardım o yüzden beni rahatsız eden bi şeyi olmadı. Düzeni, sakinliği ve havasını daha çok sevdim. İstanbul'da yaşayıp Ankara'yı seven 4 kişiden 1'i benimdir belki de 😅

Istanbulda 45 dk yol gidiyosun ama gittugine degiyor.kadikoye ulasiyosun.burada 45 dkda kizilaya ulasiyosun:)kiyas dahi yapilamaz.istanbuldan gelince bocalarsin.esim istanbullu ve hic alisamadi .ben ankaraliyim ben alisamadim.bizim buraya geldigimizde niyetumizde senin gibiydi.biz bide merkezi biyerde oturdugumuz halde boyle dusunuyoruz
Siz istanbuldayken nerede oturdunuz ankaradayken nerede oturuyorsunuz

Ben Ankara'ya İstanbul'dan geldim 5.5 yıl önce.. İstanbul'dan sonra çok sakin ve sıkıcı gelmişti.Cunku İstanbul'a da Van dan gitmiştim,hareketli gürültülü şehir ilaç gibi gelmiştu bana Van'dan sonra.. Ankara'ya birkaç ayda alıştım.Gecen hafta İstanbul a 3-4 saatliğine uğradım.Bu defa yorucu geldi bana..Ne istediğiniz önemli yani ama zamanla insan her yere de alışıyor.

Ben Ankara'ya İstanbul'dan geldim 5.5 yıl önce.. İstanbul'dan sonra çok sakin ve sıkıcı gelmişti.Cunku İstanbul'a da Van dan gitmiştim,hareketli gürültülü şehir ilaç gibi gelmiştu bana Van'dan sonra.. Ankara'ya birkaç ayda alıştım.Gecen hafta İstanbul a 3-4 saatliğine uğradım.Bu defa yorucu geldi bana..Ne istediğiniz önemli yani ama zamanla insan her yere de alışıyor.
Bende de öyle oldu :( evimle okul arası 2.5 saatti her gün gider gelirdim. Şimdi trenden indim annemin eve 1 saatte gittik öldüm ya baygınlık geçirmişim resmen.

Evet kiradaydim.zamn hizli akiyor istanbulda sikilmaya vaktim olmamisti
İstanbulda kirada olup Ankara’ya geçince ev alamamanız kötü olmuş. En azından daha rahat bir hayatınız olsaydı öyle olacaksa çok bi anlamı yok sanki zaten evden çalışıyorum iş trafiği çekmiyprum haftasonlarında sahile gidiyprum

İstanbulda kirada olup Ankara’ya geçince ev alamamanız kötü olmuş. En azından daha rahat bir hayatınız olsaydı öyle olacaksa çok bi anlamı yok sanki zaten evden çalışıyorum iş trafiği çekmiyprum haftasonlarında sahile gidiyprum
Aynen biz dusunuyorduk ama gecen sene temmuzdan sonra hersey bi anda firladi falan yapamadik bisi.bi umutla geldik ev aliriz arbamizi aliriz.hayalde kaldi.istanbulda nerede yasiyosunuz

Aynen biz dusunuyorduk ama gecen sene temmuzdan sonra hersey bi anda firladi falan yapamadik bisi.bi umutla geldik ev aliriz arbamizi aliriz.hayalde kaldi.istanbulda nerede yasiyosunuz
Küçük şehirde daha kolay büyürsün diyorlardı gelip ortada kirada kalacaksam sıkıntı baktım 5 binden aşağı kiralık yok

Back