• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da yaşamak

Merhaba kızlar,

Ankara’da yaşayan var mı nasıl bir şehir sıkılır mıyım. Mevcut ekonomik şartlarda kiralar evler marketler vs nasıl fiyatlar. Gri şehir deniyor neden gri? Gerçekten o griliği hissedip sıkılıyor musunuz. Taşınsam pişman olur muyum
İyi yanları: Başkent olması, hemen her şehre göre eğitim-sosyallik-iş imkanının iyi olması, deprem bölgesi olmaması
Kötü yanları: Kışları çok soğuk ve karasal, kiralar çok pahalı

Ben yine de seviyorum bu şehri. Gelişmiş şehir benim için her zaman öndedir.

İyi yanları: Başkent olması, hemen her şehre göre eğitim-sosyallik-iş imkanının iyi olması, deprem bölgesi olmaması
Kötü yanları: Kışları çok soğuk ve karasal, kiralar çok pahalı

Ben yine de seviyorum bu şehri. Gelişmiş şehir benim için her zaman öndedir.
Kiralar şuan her yerde pahalı kışın soğuğuna ne kadar katlanılır yazın sıcağı nasıldır

Kiralar şuan her yerde pahalı kışın soğuğuna ne kadar katlanılır yazın sıcağı nasıldır
Ben muğlalı biri olarak alıştıysam herkes alışır bence soğuğuna. Kış ayı kasımda başlar mayısa kadar devam eder. Yağmur çok yağmaz genelde karlı ve kuru bir soğuk olur. En soğuk zamanlarında -20 ye yaklaşır geceleri. Doğalgaz olmazsa olmaz.

Ben muğlalı biri olarak alıştıysam herkes alışır bence soğuğuna. Kış ayı kasımda başlar mayısa kadar devam eder. Yağmur çok yağmaz genelde karlı ve kuru bir soğuk olur. En soğuk zamanlarında -20 ye yaklaşır geceleri. Doğalgaz olmazsa olmaz.
Ankara’nın ucuz bir şehir olmasından bahsedenlerde hep ama bu kadar doğalgaz gelecekse pek de ucuz olmaz ki

Back