• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ama artık yetsin değil mi ?

biliyor musun ben hiç yakıştıramıyorum bu düşünceyi o aileye.. gerçekten beni sevdiklerinden emindim.. ama annem kesinlikle senin gibi düşünüyor.. bunların hepsi planlı diyor.. bu kız boşuna gelmedi türkiyeye ailece planlamışlar diyor..

Ben de böyle düşünürdüm ama sonra kurup kurup da boş yere üzülmeyin derim. Bence sessiz kalmaya devam et er geç gelecek sana orası kesin. O zaman sorarsın hesabını dilersen. Hayırlısı olsun demeni takdir ettim bence de en hayırlısı olsun tatlım belki de böylesi iyi olacak senin için :34:

Şuna bak hem suçlu hem de güçlü, aramamalar sormamalar...
Tatlım sen kesinlikle haklısın bana göre, çünkü ben de olsam aynı tepkiyi verirdim hatta daha fazlası..
Ne demek tanıştırılmamak üstelik nişanlısısın? Bütün sülale biliyor o kız da bilmeli bunu. Sonuçta geçmişte bir takım düşünceleri vardı o kızla ilgili. 10 gün olmuş hala aramamış pişkinliğe bak. Haddini bildir ona bir daha sana yalan söylemeye kalkmasın. :20:

Artık had bildirecek durum mu kaldı canım :50: bu ilişkinin bitmesi gerekiyor.. ben ona asla yapmadım böyle bi saygısızlık.. attığım adımdan haberdar ettim.. kırdıysam özrümü diledim diller döktüm.. hep yapıcı oldum.. hassas olduğu konularda özen gösterdim.. sanırım onun da istediği buydu..

Ben de böyle düşünürdüm ama sonra kurup kurup da boş yere üzülmeyin derim. Bence sessiz kalmaya devam et er geç gelecek sana orası kesin. O zaman sorarsın hesabını dilersen. Hayırlısı olsun demeni takdir ettim bence de en hayırlısı olsun tatlım belki de böylesi iyi olacak senin için :34:

yoo hayır ben üzülmüyorum. dedim ya sadece şaşkınım.. bana gelmesini istemiyorum artık sanırım.. erkek dediğin kırdıysa bile gerekirse kapısında yatar sevdiğinin gönlünü alır.. kaldı ki empati yapsa azıcık aynısının çeyreğini ben yapsam beni asla affetmezdi asla... :50:

Radyolog, ben huyumu biliyorum. maalesef ki öfkeliyken kırıcı olurum. Ve kendime zarar veririm. Sinirim arttıkça artacaktı ve midem rahatsız günlerce mide ağrısı çekecektim. bunu bildiğim için başka bi güne erteledim konuşmayı.. Sakinleşmeyi bekledim.. oturdum açtım müziğimi kendimi sakinleştirdim önce.. ama sakinleşmiş olduğumda ise beni arayan soran olmadı :50:

bence burda asıl sorun nişanlının sana tavrı.... aileleri o kızı yakıştırdı diyelim nişanlınında içinde vaarmış sanki bu ''kuzen'' ki kaç gundur aramadıgına göre bence bu işten hayır gelmez...evlensenız bıle o kuzen cok sorun yaratacak sıze cok

Bizim de buna benzer bir durum vardı benim uzaktan akrabamı ailesi ille de bana yakıştırmış (benim haberim yok o zaman tabi) ama çocuk ne yaptı geldi kız arkadaşıyla tanıştırdı hepimizle olması gereken budur bence de açıkçası :34:

ilk defa böyle bi durum oldu 4 sene içinde. ailesi bana karşı çok şefktliydi.. 3 gün gitmesem 4. gün babası arar çağirirdi.. evin kızı gibiydim.. hani o an öfkeyle nişanlıma bi saygısızlık da etmedim, ters bişey söylemeyim diye tlf numu kapattım.. kırarım şimdi dedim.. yani ben sadece tepkisiz kaldım ve hala beni umursayan yok.. o halde annem haklı diyeceğim başka bi açıklama olabilir mi ?

sevilmeyen istenmeyen bir gelin adayı olsan anlayacağım ama evin kızı gibiydim diyosun
inşallah yanlış düşünüyoruzdur fakat kuzeninin olması kafaları ister istemez kurcalıyor
bence sana öyle bir haksızlık yapamazlar burcucum
ama seni kızla tanıştırmamalarıda ayrıca düşündürüyor
ablası söylemiş ama neden icraate dökülmemiş
sen gayet olgunca tavrını koymuşsun hata onlarda kendini suçlama hiçbir şekilde
fevri davranışlar sergileyip yakıp yıksaydın tepkilerini belki bi nevi haklı çıkartırdın ama tamamen hata kendilerindeyken hem suçlu hem güçlüler
pes yani

Son düzenleme:
Durum ne olursa olsun siz abartmış olsanız dahi bir açıklamayı hakediyorsunuz bana göre... Olanlar sonrasında sessizliğe bürünülmesi daha acı verici bana kalırsa... Belki sizi gerçekten gözden çıkardı belki de sessiz kalarak sizi suçlu çıkarmaya çalışıyor... İkisininde affedilir yanı yok bana göre... Diğer bahsettiğiniz olumsuz huylarına bunlar tuz biber olmuş maalesef...:31::31:

burcucum ben de seni haklı buldum ve malesef iyi şeyler düşünemedim
eğer o kızla tekrar arasını yapmaya çalışıyolarsa bunu sana nasıl yapabilirler ki?
nasıl senin canını böyle yakabilirler?ben bunun olacağına olanak vermek istemiyorum kesinlikle
ki ailecek seni çok seviyolarmış
dilerim basit bir ilgisizlik halidir ama oldukça kızgınsın ve haklısın da bu konuda
peki o kızla ilk kez mi tanışıyor acaba gördüğü an onun da mi aklı kaydı diye düşünmeden edemedim
dilerim bunların hiçbiri doğru değildir..Allah yardımcın olsun arkadaşım

ilk kez gördüler birbirlerini.. biliyor musun ben de senin gibi düşündüm.. olabilir belki de etkilendi.. bence baska bi açıklaması yok.. o halde bana eyvallah diyip gitmek yakışır.. biliyor musun asla kızmam.. böyle şeyler kısmettir.. kısmetinde o kız varsa biz 10 sene beraber olsak ne fayda ? umarım mutlu olur, umarım değer. çünkü bu sefer ben tamamen çıkarıcam hayatımdan.. son günler.. biraz daha bekleyim dedim sadece.. ben içimde bitirdim mi daha asla dönmem.. böyleyim ben de işte.. elimden geleni yaparım yaparım aşkım için her mücadeleyi veririm ama bi noktada öyle bi silerim ki adamlar neye uğradiğini şaşırır.. umarım pişman olmaz sonrasnda.. çok üzülürüm çünkü..

Artık had bildirecek durum mu kaldı canım :50: bu ilişkinin bitmesi gerekiyor.. ben ona asla yapmadım böyle bi saygısızlık.. attığım adımdan haberdar ettim.. kırdıysam özrümü diledim diller döktüm.. hep yapıcı oldum.. hassas olduğu konularda özen gösterdim.. sanırım onun da istediği buydu..

Canım elbette karar senin, ne kadar zoruna gittiğini, üzüldüğünü anlayabiliyorum, bunun için ilişkini bitirmek zorunda değilsin ama biraz daha bekle derim ben, gerçi umursayan insan 2. günden arayıp sormaya başlardı, affettirmeye çalışırdı. Erkekleri anlamak gerçekten zor bir de bize derler.. Mutlaka kuzeninin gitmesini bekliyordur seninle barışmak için. Düşüncem bu yönde. Çünkü sen barışsan da o kız orada durduğu sürece sorun çıkacak o da bunun farkında. Çünkü sen bu konuda daha hassas olacaksın. O da tolere edemeyecek zira aile toplantıları, kuzen gezileri vs. pek bir sıktır bu aralar. Bunları seni üzmek için söylemiyorum canım, tecrübe işte :50:

Son düzenleme:
gerçekten şaşırılacak bir durum :53:

arkadaşım es gürle hakkını ara.. onlar susuyorsa sen konuş diyeceğim ama , emin misin?

yani ailesinin sizi gerçekten çok sevdiğini söylüyorsunuz. şaşkın olduğunuzu yazmışsınız.
evet günlerdir (nişanlınızı geçiyorum o ayrı bir durum) ablanın, kayın validenin, kayın pederin aramamasının bir nedeni olmalı bunda haklısınız.

fakat bu konu çok önceden vardı demişsiniz.. 4 yıllık bir ilişkiniz vardı, yani hadi daha da öncesini düşünürsek 5-6 yıl önceki bir konuymuş...
yani, onlarda kendilerince savunma yapıyorlar.. Hala Burcu bu konuya neden takıldı diye...

kesinlikle yanlış anlaşılmasın karşı tarafa hak vermiyorum... sadece sonradan adınız Hüsniye ye çıkmasın... Çünkü karşı taraf anlaşıldığı kadarıyla üste çıkmaya çok meyilli...

....
gerçekten durumunuza üzüldüğüm için yazdım, düşündüklerinizin gerçek olmamasını ümit ediyorum...

Son düzenleme:
Bence bu olay en başından yanlış. Yurt dışına gitmesi için kuzenle arayı yapmak. Kuzenle hem de. Çok garip...
Bence mutlu olsun, kısmet falan deme. Senin günahın yok bence hiç, bir açıklasaydı bari. Sen hiç seslenme. Allah'ından bulsunlar..

Cok samimi ve akici yazmissiniz, tebrik ederim :)

Yerinizde olsam sanirim ben de ayni tepkiyi veriridim. Bana gore haklisiniz.

Nisanlinizin hakli bir tarafi yok.

Sanirim sizi suclu gordugu icin ozur dilemenizi bekliyor.

Bu arada aile sizi kiskanc olarak mimlemis olabilir.

Sizin adim atmayin zaten nisanlinizin durumu toparlamasi lazim.

Hayirlisi ne ise o olur insallah.

Çok teşekkür ederim :34: Benim yapabileceğim bişey kalmadı diye düşünüyorum. Daha fazlasını yapamam.. elimde çiçek gidip kapısına aşkııım affet kıskandım ' dan başka =) kaldı ki ben o an öfkeyle kırsam incitsem saygısızca bir laf etsem küsmekte ve gönlümü almaya çalışmamakta haklı derim ama ben sadece iyi eğlenceler cnm benim diyip kapattım.. ailesi de kıskanç olarak mimleyebilir lakin derdim gerçekten kuzenle gitmesi değil.. ben neden çağirilmadım ? neden ben onu evde bilirken barda çıkıyor ? neden ben kuzenle tanıştırılmıyorum ? bırakın kuzeni, dıdılarının dıdılarıyla tanıştırırlar gelinimiz diye, böyle şeylere önem veren insanlar.. beni bütün akrabalara götürürler, bensiz eski mahallelerine gitmezler, bensiz pikniğe gitmezler.. benim kırgınlığım sadece nişanlıma değil, aileye çok kırgınım.. belki haddim değil kırılmak ama dedim ya alıştırırsan insan bekler.. ben de beklerdim işte..

Son düzenleme:
bence bunların hepsinin sus pus olmasının sebebi nişanlının gidip sizin aranızda geçen her konuşmayı ailesine anlatması ya da aileden birine örneğin ablaya anlatıyormuş abla da diğer fertlere anlatıyordur belki. işte '' Burcu bizim oğlana böyle böyle demiş bir arada bulunmayın sen evden git demiş vs. '' gibi şeyleri söylüyolarsa bu aile de bu yüzden senin o kuzenle karşılaşmaman için seni pek çağırmak tanıştırmak falan istemiyolardır.

yani ortalığı karıştıran biri ya da birileri var aslında ama buna vesile olan da nişanlın bence. çünkü o gidip seninle konuştuklarını anlatmazsa ailesi nereden bilecek ? ve nişanlın da büyük ihtimalle kuzen Almanyaya dönünce seni arayacaktır çünkü şu durumda aranız düzelse bile o kız buradayken yine birşeylerin ters gideceğinin farkındadır çok saçma düşünüyor yanlış hareket ediyor ama böyle düşünüyor bence.

ilişkinin bitmesi için sence bu yeter sebepse bilemeyeceğim ama bence bir süre daha bekleyip olanları gözlemlemek en iyisi.

Bence bu olay en başından yanlış. Yurt dışına gitmesi için kuzenle arayı yapmak. Kuzenle hem de. Çok garip...
Bence mutlu olsun, kısmet falan deme. Senin günahın yok bence hiç, bir açıklasaydı bari. Sen hiç seslenme. Allah'ından bulsunlar..

tırnağına taş değsin benim canım yanar.. ne olursa olsun.. allahım çok mutlu etsin.. pişman olmasın.. ben ona 4 senemi verdim.. güzel anmak düşer bu saatten sonra.. bunu da karıştırıveririz maziye :34: bahtsızım ben bahtsız.. bu arada çok ama çok haklısın, sırf almanyaya gidecek diye böyle düşünceler, çok yanlış geliyor bana da.. çok duygusuzca.. ama bilemem belki de aralarında bi çekim oldu, belki duygusal bi bağ oldu.. bilemeyiz.. olabilir.. herkes yalnız doğar yalnız ölür, kimse kimsenin tapulu malı değil.. sadece dürüstçe yüzüme söylese inanın alnından öperdim :34: dedim ya şaşkınım bunların hepsi varsayım.. anlamak zor.. ama anlamaya çalişmayacağim sanırım bugünden sonra.. bana da yazık..

kuzen kardeş demektir ya bunlar anlamını bilmiyormu acaaba ne kadar uzakta olurlarsa olsun bu işten sanki hayır gelmeyecek gibi bence konusma gereği bile duyma üstüne düştüğünü sanmasın

Son düzenleme:
Zaten sorumsuz işte güçte gözü olmayan biriymiş belkide bu olay sizin için daha hayırlı olmuştur gerçekleri tam anlmıyla görüp ondan uzaklaşabilmeniz için. Sorumsuz işsiz güçsüz bir ay orda bir ay burda çalışan adamdan bence pek hayır gelmeyecekti size şimdi olmasa evlendikten sonra hep sorun teşkil edecekti belki evlendikten çocuklarınız olduktan sonra daha kötü bir şekilde ayrılmaya kalkışacaktınız. Her şey de vardır bir hayır diye düşünoyorum.,

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim :34: Benim yapabileceğim bişey kalmadı diye düşünüyorum. Daha fazlasını yapamam.. elimde çiçek gidip kapısına aşkııım affet kıskandım ' dan başka =) kaldı ki ben o an öfkeyle kırsam incitsem saygısızca bir laf etsem küsmekte ve gönlümü almaya çalışmamakta haklı derim ama ben sadece iyi eğlenceler cnm benim diyip kapattım.. ailesi de kıskanç olarak mimleyebilir lakin derdim gerçekten kuzenle gitmesi değil.. ben neden çağirilmadım ? neden ben onu evde bilirken barda çıkıyor ? neden ben kuzenle tanıştırılmıyorum ? bırakın kuzeni, dıdılarının dıdılarıyla tanıştırırlar gelinimiz diye, böyle şeylere önem veren insanlar.. beni bütün akrabalara götürürler, bensiz eski mahallelerine gitmezler, bensiz pikniğe gitmezler.. benim kırgınlığım sadece nişanlıma değil, aileye çok kırgınım.. belki haddim değil kırılmak ama dedim ya alıştırırsan insan bekler.. ben de beklerdim işte..

Kiskanip gergin bir ortam olmasin diye sanirim boyle bir hata yaptilar. Gorumce de biliyor cunku o konuda senin hassas oldugunu.

Ben onunla aralarini yapmaya calistiklarina da inanmiyorum bu arada. Sonucta sen onlarin sevdikleri ve her ortamda gormek istedikleri bir gelinsin. Dedigim gibi gergin bir ortam olmasin diye yapmis olabilirler. Fakat devami niye sessizlik iste onu cozemedim.

Canım benim ya ;'( vallaha benim bile zoruma gitti nişanlının yaptıgı :( nasıl on gündür sesini duymadan yüzünü görmeden öyle rahat durabiliyo ya nasıl vicdanı el veriyo ;(( inşallah düzelirsiniz yaptığına çok pişman olur hatasını anlar ve umarım onunda ici rahat değildir suanda :(

ama şöyle de bir durum var nişanlın aranızdaki meseleleri ablasına vs. anlatıyor belli aralıklarla mesela bu kuzen meselesini anlattığı gibi. peki seninle arasının limoni olduğunu ayrılma aşamasında olduğunuzu anlatmıyor mu ? ya da görümce kayınvalideye pedere kuzen meselesini söylüyor da bu kadar ciddi birşeyi niye yansıtmıyor işin bu kısmı biraz garip. bana sanki kayınvaliden ve kayınpederinin bu meseleden yani aranızın bozulduğundan haberi yok gibi geliyor.

tırnağına taş değsin benim canım yanar.. ne olursa olsun.. allahım çok mutlu etsin.. pişman olmasın.. ben ona 4 senemi verdim.. güzel anmak düşer bu saatten sonra.. bunu da karıştırıveririz maziye :34: bahtsızım ben bahtsız.. bu arada çok ama çok haklısın, sırf almanyaya gidecek diye böyle düşünceler, çok yanlış geliyor bana da.. çok duygusuzca.. ama bilemem belki de aralarında bi çekim oldu, belki duygusal bi bağ oldu.. bilemeyiz.. olabilir.. herkes yalnız doğar yalnız ölür, kimse kimsenin tapulu malı değil.. sadece dürüstçe yüzüme söylese inanın alnından öperdim :34: dedim ya şaşkınım bunların hepsi varsayım.. anlamak zor.. ama anlamaya çalişmayacağim sanırım bugünden sonra.. bana da yazık..

Çok olgunsun gerçekten..Boşver o zaman yorma onun için beynini daha fazla

Son düzenleme:
Back