bence bunların hepsinin sus pus olmasının sebebi nişanlının gidip sizin aranızda geçen her konuşmayı ailesine anlatması ya da aileden birine örneğin ablaya anlatıyormuş abla da diğer fertlere anlatıyordur belki. işte '' Burcu bizim oğlana böyle böyle demiş bir arada bulunmayın sen evden git demiş vs. '' gibi şeyleri söylüyolarsa bu aile de bu yüzden senin o kuzenle karşılaşmaman için seni pek çağırmak tanıştırmak falan istemiyolardır.
yani ortalığı karıştıran biri ya da birileri var aslında ama buna vesile olan da nişanlın bence. çünkü o gidip seninle konuştuklarını anlatmazsa ailesi nereden bilecek ? ve nişanlın da büyük ihtimalle kuzen Almanyaya dönünce seni arayacaktır çünkü şu durumda aranız düzelse bile o kız buradayken yine birşeylerin ters gideceğinin farkındadır çok saçma düşünüyor yanlış hareket ediyor ama böyle düşünüyor bence.
ilişkinin bitmesi için sence bu yeter sebepse bilemeyeceğim ama bence bir süre daha bekleyip olanları gözlemlemek en iyisi.
kuzen c.tesi almanyaya döndü canım. Bak bugün salı.. Dedim ya ters bişeyler var.. Hissederim ben.. kadınlar hissediyor kim ne derse desin.. ben onun barda olduğunu bile öğrenmeyebilirdim. film izliyordum face adresim kapalıydı.. açtım dikkatimi çekti direk kuzenin duvar yazısı.. görmeyebilirdim.. ama gün boyu çok sıkıntılıydım ve sürekli dua ettim allahım sıkıntımı hayra çıkar diye, gecesi öğrendim işte.. odur budur da hiçbi şekilde görüşmedik.. ben burdayım. isteyen adam gelir ve açıklamasını yapar. ama dedim ya işin içinde bişeyler var.. haa deşecek miyim ? asla.. herkes özgür bu saatten sonra..