Altın mevzusu için tartıştık kocam dedi ki çocuk olmasa seni kesin boşardım. Ne yapmalı şimdi fikirleriniz lazım.

İşte bundan konudaki adama ne? Herkesin evliliği kendine.

Güven hafife alınabilecek bir hata degil ama

Daha ne kadar kötü gün için sakladığınızı merak ettim. İş bu adam kumar oynamıyor ki.

size hak verdiğim bir konu var. erkeklerin bazı hatalarını kadınlar affediyor doğru. erkekler de karısının bazı hatalarını kabul ediyor. ama burada adam affedemiyor.belki affetmek istiyor ama sindiremiyor. çok hırslı işkolik adammış. onun kırmızı çizgisi işini kaybetme tehlikesi ve güven sorunu demek ki. keşke adam affetse kadın adamın kendi payını iade etse 2 çocuk hatrına yeniden başlasalar ama adam aylardır böyleyse, kırgınlık yerini nefrete bıraktı ise bu evlilik zor. adam evdeki yemeği de yemiyor dışarda yiyip geliyormuş, kadının bedensel olarak yanına yaklaşmasına bile izin vermeyecek kadar soğuma yaşamış, en faciası da yatakları ayırmış ve karı koca bağı kopmuş. yetişkin adam işi gücü yerinde parası bol ve eve sadece uğruyorsa paralel hayat yaşaması yakındır. ya barışacaklar ya boşanacaklar. bu şekilde evlilik adama da kadına da zulüm.

İşte bundan konudaki adama ne? Herkesin evliliği kendine.
Herkesin evliliği kendine ise burdaki yorumlar kişinin evliliği baz alınarak herkesin kişisel deneyimi ve toplum geneline göre. Adamın haklı olabilir ama aynı evde kadına psikolojik baskı hakkını vermez. Aslında demek istediğim çok açık. Erkeklerin yaptığı bencillligi bir kere de kadın yapsin. Kadın parayı verseydi adam da çok kazansaydi kardeşine duyduğu minneti kadına duyacak miydi?
Güven hafife alınabilecek bir hata degil ama
Tek güven kırıcı hareket bu mu?Kendi bildiği halde tedavi olmayıp kendi Cinsel işlev bozukluğuna sahip adam kadını kandırıp güven kirmiyor mu, habire kompleksli ailesine boyun egmesini isteyen kadının psikolojisini mahveden adam güven kirmiyor mu, ev işlerinde elini otnatmayan adam güven kirmiyor mu? Bunların hangisi ilk defa olduğunda kadın gidiyor? O adamın bencilliğini kırmaya çalışıyor.
Adama bencillik yapılınca erkeğin gururu oluyor. Hergun en modern görünen evliliklerde bile kadınin kaç kere gururu kırılıyor? Şimdi kadın yapınca bencilliği bosasa haklı oluyor. Bir hata ya kadın bir hata yapmış. Bu sefer de yuvayı erkek kuş yapiversin.

Ben herkese ona buna altin mi dagiticam diyorsunuz da burda mevzu esi hanimefendi farkinda misiniz? Esi zor durumda kalmis kiyafetlerini satmis, o zamanda yaninda olmayacaksa neden es olmuslar neden aile olmuslar? Dolandirici cikabilir diyorsunuz, kac yillik esi, dolandiriciyla, basi bos serseriyle evlenmeyecek o zaman. Bir tane zengin olma hikayesi bulmussunuz demissiniz, ben kendi cevremden ornek verdim ne yapayim yani

Ben de onu diyorum. Sonra fitneci oluyorum. Bu durumda boşanma riskini göze alarak vitesi arttırıp rest çekecek
Öteki türlü aldatilavak zaten.

Neden toplumdaki yamuk yumuk heriflerin cezasını bu adam çeksin? O zaman kadınlar da boşanmasın, elalemde ne kocalar var diye elindekine razı olsun. Adamlar da karılarına elalemin cefakar karılarını örnek göstersin. Harika olur.

Demek finale göre şekil alınacak. Kazanırken beraber ye, kaybedince g.tünü dön. Sonra erkekler paragöz diyor diye ağla. Ne güzelmiş.

Öncelikle esinizine maddi durumlarda olan güveninizi gözden geçirmeniz lazım , benim annem de zamanında babama altınlarını vermiş , babam yeminler etmiş geri ödeyeceğim diye hiç birini geri vermemiş ama şu an ben kendi eşimle durumuma bakıyorum verirdim yani kendi eşime maddi açıdan güveniyorum bu tamamen eşinize bagli

İlk evlendiğimiz zaman zaten kendi kendimize evlendiğimiz için çok sıkıştık ve tüm altınlarımı sattık. Biraz düze çıkınca araba aldık. Sonra arabayı sattık ev aldık. Yine toparlayınca eşim sordu nasıl altın alalım sana diye. Altın istemiyorum araba istiyorum dedim bana araba aldık. Şimdi sıkışsın yine satarım ne var. Adı üstünde "eş"... O benim kıçımı toplayacak, ben onun. Gollum gibi altınım da altınım çok sevimsiz.

Yamuk yumuk adam değil toplumda kaç kadın sevmediği kv ile sadece istemediği icin görüşmeyi kesebiliyor? Ve adamlar ilk etapta tamam canım diyor. En iyisi bile zorluyor. Kadın hep birşeye zorlanıyor. Kadın adeta adamın manevi annesi. Karı koca çalışıp da ev işini sadece erkeğin yaptığını gördünüz mu? Eşit yaparsa benim eşim çok iyi es oluyor.
Ben de bu sefer de kadına pozitif ayrımcılık olsun diyorum. Kadın bencillik yapmış. Erkek kuş yuvayı yapsın. Kadını alttan alsın. Bu evlilik özelinde söylemiyorum. Adamın gururu kırılmıştır, çok büyük hata, tuhhh minvalindeki yorumlar için söylüyorum. Kadını delirttigini bile bile lohusalıkta kvyi kadının başına sarmak da en az bunun kadar büyük bencillik

Yaptığımız her pozitif ayrımcılık dönüp dolaşıp bize girecek. Kaldı ki bu pozitif ayrımcılıktan da öte, toplumun faturasını kesmek oluyor. Bu adam kadınlara güven olmaz kafasına girip bir başkasına kan kusturduğunda konu sahibi hanımefendi de altınları ile sefasını sürüyor olacak. Gücü yeten yetene imiş dünya. Neyse ya.

Bu bildiğin erkek düşmanlığı.

Kadının ilk kumar borcunda boşanmak ne kadar hakkıysa bu konuda erkeğin de hakkı. Olay tam tersi olsaydı paraya ihtiyacı olan kadın güvenmeyip vermeyen kocası olsaydı buradaki çoğu kişi öyle kocan olacağına yalnız yaşa daha iyi derdik.

Bu bildiğin erkek düşmanlığı.
Değil o kadar ataerkil alt kodla yetisiyoruz ki konumu şahane kadınlar bile alttan alta ataerkil.Bunun tam tersi olsa kadın dışarıda yemeği yese, yatağı ayirsa, yüzüne bakmasa çevrelerindeki herkes adamı affettirmeye çalışırdı.

Üstteki yorumumu tekrar yazıyorum. Tersten bakmaya çalışın olaya hanımefendi.
Kadının ilk kumar borcunda boşanmak ne kadar hakkıysa bu konuda erkeğin de hakkı. Olay tam tersi olsaydı paraya ihtiyacı olan kadın güvenmeyip vermeyen kocası olsaydı buradaki çoğu kişi öyle kocan olacağına yalnız yaşa daha iyi derdik.

Kadının görümcesi bile kadına arka çıkmış ayol, barıştırırız falan diyor, ne ataerkili Başkası olsa sabah akşam abisini dolduruldu.

Konu sahibini haklı bulmuyorum 10 kere söyledim. Haksız ama tepkiler çok fazla. Gerçekci olun kaç kadın adamın kumar, ailecilik, psikolojik baskı, cinsel sorunlar gibi problemlerinde ilk seferde gidiyor? Adam niye terapiste gidelim güvenim sarsıldı diyemiyor, niye sana güvenmiyorum biraz zamana ihtiyacım var demiyor da tamamen kopuyor. Çünkü kadın bencil davranıyor. Erkeğin bencilliği o kadar alışıldık ama kadının ki öcü.
Kadının görümcesi bile kadına arka çıkmış ayol, barıştırırız falan diyor, ne ataerkili Başkası olsa sabah akşam abisini dolduruldu.
Hehe o ise çok güvenmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…