- 14 Haziran 2019
- 14.375
- 69.434
- Konu Sahibi akdenizaksamlari
Objektif bakmak gerek. Aynısını kocam yaptı diye yazsa da darda yanında olmayanla mutlu günde birlikte durma derdim. Erkeği kadını yok. Aynı cinsiyetiz diye başkaların hatalarını ben neden yükleneyim. Erkekler daha hatalı diye ben neden çekeyim? Dedikleriniz çok mantılsız.Yamuk yumuk adam değil toplumda kaç kadın sevmediği kv ile sadece istemediği icin görüşmeyi kesebiliyor? Ve adamlar ilk etapta tamam canım diyor. En iyisi bile zorluyor. Kadın hep birşeye zorlanıyor. Kadın adeta adamın manevi annesi. Karı koca çalışıp da ev işini sadece erkeğin yaptığını gördünüz mu? Eşit yaparsa benim eşim çok iyi es oluyor.
Ben de bu sefer de kadına pozitif ayrımcılık olsun diyorum. Kadın bencillik yapmış. Erkek kuş yuvayı yapsın. Kadını alttan alsın. Bu evlilik özelinde söylemiyorum. Adamın gururu kırılmıştır, çok büyük hata, tuhhh minvalindeki yorumlar için söylüyorum. Kadını delirttigini bile bile lohusalıkta kvyi kadının başına sarmak da en az bunun kadar büyük bencillik
Zor günde destek olmayan eşten kadın da boşansın erkek de boşansın. Güven duygusu bitmiş. Bir de ilişkiler iki kişinin isteğiyle başlar birinin istememesiyle biter. Bir kere de affet denemez. Bitmişse adamda bitmiştir. Affetmiyor diye suçlayamayız