Altı üstü şarj aleti, mi?

Araba işi inanılmaz sinirlerimi bozuyor. Gergin olma sebeplerimden biri de bu. 1100 e kadar birşey bak diyordu şimdi 1700 e kadar kısma tamam durumunda ama bakmiyor ben hep ugrasiyorum. Çok yoruldum eşimin bu hallerinden.
Bana bu gelir-gider kısmında keskin bir ayrı gayrılık mantıksız geliyor. Adamın o tavrı çok çiğ. Ve sizi eş olarak benimsemediğine adım gibi eminim. Evlilik her konuda birlik değil midir? Eş dediğin parası varsa ekler üstüne, kadının konforunu düşünür. Arabayı kendi arar bulur, milletle sizi muhatap etmez, ekspertize sokar, tamamsa sizi alır gider devrini yaparsınız. Adam diye dolanıyor ortalıkta bu. İşine gelmeyince “erkek” olur, kadın işi diye elini sürmez bir şeye. E hadi o zaman bu da erkek işi, göstersin erkekliğini.

olaya şarj aletinin yerine kendimi koyup bakmaya çalıştım ama anlayamadım. Keşke kısa devre yapsaydım dedim şarj makinesi olarak:-)

Eşimle yeni evli olduğumuz, Adet olduğum Bi zaman çikolata almıştım. Yavaş yavaş yiyorum onu. Benim koca hepsini yemiş. Ara ara yok. Eşime kızmıştım 🤣 halen hatırlar. Çikolata yedim dlye kızdın der😁 zor birşey sanki git al ye yani 😁

Çikalotaya kızan biri olarak, Bende habersiz almasına kızabilirdim. Gerçekten kendinin mi sandı ki?

Merhaba hanimlar,
Gecen yıl yeni bir telefon aldım. Eski telefonumun şarj aleti de orjinaldi, yeni telefonun da şarj aleti vardı. İkisini de kullanıyordum. Çünkü hızlı şarj aleti ve saatimi de şarj ediyordum. Ayrıca saçma gelecek belki ama yaşanmışlık olduğunu dusunuyordum eski şarj aletimle. Çantama koymuştum kalem lekesi vs olmuştu hoşuma gidiyordu işte o yaşanmışlık hissi.

Her neyse esim kendi eski telefonunu annesine verdi. Şarj aleti olarak da benim şarj aletimi vermek istedi, eski olani. Ben de dedim ki ben şarj aletimi vermek istemiyorum. Yenisini orijinal bile olsa alayım göndereyim ama bunu vermek istemiyorum. Alt üstü şarj aleti ne olacak sanki dedi. Ben şarj aletimi vermek istemiyorum kimseye dedim. Konu da kapandı sandım.

Aradan zaman geçti şarj aletim kayıp. Aradım bulamadım. Hatta o yüzden de artık saatimi bile sık sarj edemedigim için kullanmam azaldı vs. Üzüldüm yani kaybolduguna.

Dün başka şehirde yaşayan kayinvalidemlerin evine gittik. Bir de ne göreyim benim şarj aleti. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Resmen eşim benden gizli gitmiş annesine vermiş. Ara ara yanlarına gitmisti. Bir gidisinde vermiş. Çok canım sıkıldı.

O anlık sinirle eşimle konuşmak istemedim. Uyuduk uyandık esime dedim ki bu benim şarj aleti degil mi? Gülerek sordum. Ama bana düzgün güzel bir bahane sunsa kalsın artık burada modundaydim sabah. Kayınvalidem iyi biridir çünkü çok vericidir. Her neyse. Bu bana dedi ki senin annen şarj aletini istediğinde sen annene dedin ki o x in (eşimin adı) şarj aleti artık veremem sana. Ben öyle birşeyi asla hatırlamıyorum. Ama velev ki öyle oldu demek ki anneme bile vermek istemeyip seni bahane etmişim dedim. Sen bana verince ben de bana verdiğin şarj aletini anneme verdim dedi. Ulan ben sana vermedim. Annene vermene ise asla razı gelmedim. Bunların hepsini konuştuk.

Bu nasıl bir pişkinlik ya. Sinirlerim bozuldu. Böyle anasına herşeyi vermek gibi bir huyu da yoktur. Buna neden taktı anlamadım. Al sen şarj aletini ben anneme yenisini alırım dedi. Keşke daha önce alsaydın. Alacam tabi kendi malimi geri dedim. Gitti aldı anasına yeni şarj aleti.

Hukuktaki bosluklari bulmaya çalışan avukat gibi kendini savunma bana dedim. Bu yaptığın resmen bana ait birşeyi benden habersiz almak dedim. Hem doğruyu söylemiyorsun hem de bana ait olanı kaciriyorsun.

Çok canım sıkıldı. İnsan bu kadar mı yüzsüz olur. Hep mi böyleydi de ben mi yakalamadim 12 yıldır diyorum. Çok canım sıkıldı.

Eve geldik. Akşamda çocuklar durmadı, zerre yardım etmedi kalkıp da. Zaten hiç konuşmuyoruz. Ben de sinirlendim çocuklar durmayinca annemde uyuycam dedim. Annem sehirdisinda, onun evi bizim üst sokakta. Hazır evi boş diye kafa dinlemeye onun evine geldim. Sabah çocukları kendi hazırlayıp götürsün artık okula.

Nasıl olacak bundan sonra bilmiyorum. Ama hiç konuşmak bile istemiyorum cins herif ya.
Oldu olacak boşanın 😅 bu arada eşine sinir oldum...

Ben mi abarttım yani. Çok mu zor verme dediğim birşeyi vermemek.
Annene alma dememişsiniz ki. O benim ,ben kullanıyorum verme demişsiniz,eşiniz gidip almaliydı yenisini,annesine vermeliydi. Izin vermemişsiniz sonuçta. Gidip gizli gizli alıp vermek olmamış. Bağ kurma konusuna birşey diyemedim,çok komik geldi bana kusura bakmayın ama. Tabi ki insanlar bazı eşyaları ile bağ kurabilir,ne bileyim araba olur bu ne bileyim kitap olur anlarım ama şarj aleti nedir onu anlamadım. Baģ kurun kurmayın mevzu o değil aslında,sizden habersiz verme dediğiniz halde sizi takmayıp,size ait birşeyi gizlice vermesi konusunda hak veriyorum ben size. Eşim bana yapsa bende kızarım. Üstelik yeni al bile demişsiniz yani, eşyadan bağımsız bence eşiniz hatalı.
Birde anlamadığım annesine kendi telefonunu vermiş,onun şarji yokmuydu,niye sizinkine göz dikti bu adam?

Malınızdır verılmesını ıstemzsınız tammda zaten adam verınce yokluğunu hissetmemişsiniz. Gorunce farketmişsiniz demkki sizin için bır onemı yoktu sandıgınız kadar. Burada eşinizin tavrı ve sıızn de tavrınız Karsılıklı hos degıl. Cocuk gıbısınız ikinizde.. Hayatta kafaya takacak o kadar sey var kı kıytırık eskı sarj aletını de bırakın dusunmeyın
Eksik okumuşsunuz, kadın gayet aramış hatta saatini şarj etmekte sorun yaşamış. Nasıl bir okuma anlama vallahi helal olsun

Eksik okumuşsunuz, kadın gayet aramış hatta saatini şarj etmekte sorun yaşamış. Nasıl bir okuma anlama vallahi helal olsun
Telefonunu şarj etmede sorun yaşamıyorsa saatini şarj etmekte de sorun yaşamaz. O kısım biraz saçma. Diğer şarj aletini de saati şarj etmek için kullanabilirdi.

Evet altı üstü şarj aleti ,yok çantada kalem izi olmuş falan... Anı olan, hatıra olan yaşanmışlık olan şeyler vardır ama şarj aleti ilk 1000 e bile girmez.Ha malım kıymetli iğne ucunu bile kimseye vermem deseniz okey buna kimsenin lafı olmaz.Tek haklı olduğunuz şey eşinizin sizden habersiz vermesi oda basit bir şarj aleti diye onemsememiştir,bu kadar yana yakıla ardına duseceğinizi idrak edememiş işte.Olaylara bu kadar büyük tepkiler vermenizin altında başka sorunlar var gibi bunları bulup çözümleyin .....

X