ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yaa squat hareketleri vardı, benimde bacaklarım çok kalın, kalçadan da gitmiyor bir türlü, bununda before-after fotolarını görünce heveslendim. 1 ayda acayip incelmişlerdi. Yalnız spor yaparken eşime de dedim videodaki kadının kolları kaslı gözüküyordu, bende kaslanmam umarım böyle, diye. Tartıda da gittiği yok, motivasyonum yerle birdi kaç gündür :KK43:
Sıkma canını rahat bırak biraz beynini... takılıp kalmasın. Birde şey varmış vücut bi kiloda belli bir süre kalırsa kodlayıp o kiloda kalmak için uğraşırmış ben 65 de 2 yada 3 yıl kaldım ve zayıflama da 75 den 65 e düşünde 1 yıl direnç gösterdi. Şimdi de 60 da takılıp kaldım sanırım

Amann kaslanmak istemiyorum ben, vücudumdaki doğum sonrası oluşan sarkmaları toparlamaya çalışıyorum.
Kadından şüphelenmiştim zaten :)))
Sporumu değiştiriyorum hemen..
Iyi de o sarkmalar baska turlu nasil toparlanacak. Kasa donusmesi gerek. Leslie ye gec. Onun bi zarari yok. :KK53:

Teşekkür ederim canım evet kızçem annesi hibi bir yengeç :KK56:
Pastaları gömdüm valla çok yoruldum canlarım ikramlıkları kendim yaptım
:hamarat:
Yengecte cok kotu bir gunes tutulmasi varmis, etkilenen burclar yengec.:KK45:

o_OBugün menu bildirimi Muttapa7555 Muttapa7555
Sabah
1 hurma
Ara yok
Öğlen yok
Akşam 5 ten sonra yediklerim
5 6 çiğ köfte
Marul roka salatalık
2 havuçlu truf
1küçük dilim pasta:KK11:

Afiyet olsun. :KK49:
Kabağı bilmem de bi adam dövsem atarım :))

Kabagi attim firina, lahanayi da yarina hazirim. :halay:

Kızlar ben yamuna korse sipariş ettim.Az yemeyi de sağlar hem.Yazin klimalı evde kışına günlük kullanırım.Bel de inceltiyormuş.Denemezsem içinde kalacaktı ne zamandır aklımda.

Kızlar ben yamuna korse sipariş ettim.Az yemeyi de sağlar hem.Yazin klimalı evde kışına günlük kullanırım.Bel de inceltiyormuş.Denemezsem içinde kalacaktı ne zamandır aklımda.

Keske almadan once bana danissaydin. Bu tur korseleri yararli bulmuyorum ben. Termal sort aldim o terlemeyi sagliyor ama surekli kullanimda gercekten kullanisli degil tulip. Bir hafta kullanip atarsin bi kenara.

Son düzenleme:
14 Temmuz 2018 Menu Muttapa7555 Muttapa7555

Sabah : Hindibaa

Ara :Kafeinsiz soya latte

Ogle : Zerdecal latte

Aksam : Lahana + patates salatasi , iki kasarli kabak + 2 bardak ayran

Aralar : Bitki caylari, kafeinsiz cay...

abisana.jpg

X