- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin , tarti durumun nasil pg.Günaydın kızlar
Paket program.Eki Görüntüle 2168664 Bi karikatürde benden gelsin
Yaa az evvel tartıldım hala 66.10 bu hafta bişey olmadıGunaydin , tarti durumun nasil pg.
O simiti tarti oncesi yeme canim ya. Biliyorum fazla secenegin yok orada. Yumurtalari 2 -1 seklinde gitsen ya da ayran yerine sutlu yesil cay icsen.Bu günki menüm
SABAH
....
1 fincan bitki çayı
1 litre su
3 yumurta
ARA
....
Yok
ÖĞLE
simit ayran
ARA
.....
Yok
AKŞAM
.....
Çorba
Salata
@fatma7454
amam yımırtalar ikiye düşsün simitte yemiyom e açlıktan ölem benO simiti tarti oncesi yeme canim ya. Biliyorum fazla secenegin yok orada. Yumurtalari 2 -1 seklinde gitsen ya da ayran yerine sutlu yesil cay icsen.
Tarti oncesi yeme diyorum. Ara ara yiyebilirsin. Seceneklerin neler. Sut yulaf ezmesi var mi orada ya da bu haftayi es gececeksin.T
amam yımırtalar ikiye düşsün simitte yemiyom e açlıktan ölem ben
Bakçez artık bişilerTarti oncesi yeme diyorum. Ara ara yiyebilirsin. Seceneklerin neler. Sut yulaf ezmesi var mi orada ya da bu haftayi es gececeksin.
Aralarda kuruyemis yemen gerekiyor. Faydali yaglar ve omega 3, 6 iceriyor pg.Çok zorluyorum bu aralar kendimi gerçekten çok az yiyorum akşam 5-6 dan sonrada yemiyorum hiç bişey öyle cıs larımda yok korkuyorum valla biyerde yıkılıp kalcam
Arada fındık yiyorum kabak çekirdeği ama yoğurt az yiyodum artık yerim bugün gidiyim badem fındık falan alıyım taze fındık olurmuAralarda kuruyemis yemen gerekiyor. Faydali yaglar ve omega 3, 6 iceriyor pg.
+ Yogurdu arttir. Bademli olur, musli ile olur. Ben bazi gunler gunde 0.5 -1 kg arasi yogurt yiyebiliyorum.
Bayıldım bu kahvaltılara ah evde olsam ben kalorisi az ne kahvaltılar yaparım da işte bu içine tükürdüğümün salonunda çalışan dolap bile yok ki kalanları dolaba koyuyım yada fazladan alıp dolapta saklıyım oooof off bu yüzden fakir fakir yemekler yiyorumKalorisi düşük 10 kahvaltı önerisi
06.05.2015 - 15:18 | Güncelleme: 17.05.2015 - 09:49
Güne zinde başlamak isteyenlere enerjisi 400 kaloriden düşük 10 lezzetli kahvaltı önerisinde bulundu
Mantarlı Yumurta – 306 kcal
· 2 yumurta
· 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
· 3 çorba kaşığı dilimlenmiş mantar
· 2-3 adet cherry domates
· 2-3 yaprak roka
· 1 dilim tam tahıllı ekmek
Susamlı beyaz simit yerine, tam tahıllı simidi tercih etmek daha uzun süre tok kalmanızı sağlayacaktır. Yarım tahıllı simidi, 2 dilim tam tahıllı ekmek yerine tüketebilirsiniz.
Çilekli Müsli – 253 kcal
· 4 çorba kaşığı müsli
· 1 tatlı kaşığı bal
· 1 bardak yağsız süt
· 5-6 adet çilek
Jambonlu ve Biberli Tost – 322 kcal
· 2 dilim kepekli tost ekmeği
· 1 dilim dana jambon
· 1 dilim beyaz peynir
· Taze kırmızı biber
· Yeşillik
Muzlu Süt – 356 kcal
· 1 su bardağı süt
· 1 adet muz
· 1 tatlı kaşığı bal
· 2 adet ceviz
Avokadolu Tahıllı Ekmek – 310 kcal
· Çeyrek avokado
· 2 çorba kaşığı lor peyniri
· Kekik
· Karabiber
· 3 yaprak marul
· 2 dilim tam tahıllı ekmek
Biberli Tofu Salata – 298 kcal
· 1 adet taze kırmızı biber
· 1 adet domates
· 1 adet salatalık
· 3 yaprak marul
· 3 yaprak roka
· 50 gram tofu
Veganlar ve kahvaltıda salata yemeyi sevenler için bu tarif, besin değeri yüksek yani besleyici bir alternatif. Tüm malzemeleri doğrayıp salata haline getirerek yanında tam tahıllı ekmek ile tüketebilirsiniz.
Baharatlı Yumurta – 237 kcal
· Haşlanmış yumurta
· 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
· Sirke veya limon suyu
· Kekik
· Pul biber
· Yeşillik
· 1 dilim tam tahıllı ekmek
Hellim Peynirli Kolay Salata – 368 kcal
· 1,5 dilim hellim peyniri
· 4-5 adet cherry domates
· 1 adet salatalık
· 3 yaprak marul
Hep aynı peyniri yemekten sıkıldıysanız, hellim peyniriyle de sağlıklı bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz, ancak peynirin tuzunu almış olmaya özen gösterin. Hellim peyniri yüksek oranda tuz içerdiğinden, bu şekilde tükettiğinizde vücudunuzda ödem oluşmasına sebep olabilir. 1-2 saat kadar suda bekletilip tuzu alınmış hellim peynirini kızartıp yanına domates, salatalık ve marulu ekleyebilirsiniz. Tam buğday ekmeği ile birlikte tüketmeniz gerekir.
Tükettiğiniz miktarı dengelediğiniz sürece kahvaltıda bal-kaymak da yiyebilirsiniz. Yanında 1 dilim peynir, tam tahıllı ekmek ve yeşillik ile keyifli bir kahvaltı yapabilirsiniz.
KAYNAK: https://www.haberturk.com/saglik/haber/1074494-kalorisi-dusuk-10-kahvalti-onerisi/20
Findigi tercih etme pg. badem cok daha iyi bir secenek , hem tok tutuyor hem de alkali ozelligi var. Kabak cekirdegi de iyi bir secenek o da cinko iceriyor. Ikisi guzel bir ikili...Arada fındık yiyorum kabak çekirdeği ama yoğurt az yiyodum artık yerim bugün gidiyim badem fındık falan alıyım taze fındık olurmu
En sondaki bal- kaymak biraz supheli.Bayıldım bu kahvaltılara ah evde olsam ben kalorisi az ne kahvaltılar yaparım da işte bu içine tükürdüğümün salonunda çalışan dolap bile yok ki kalanları dolaba koyuyım yada fazladan alıp dolapta saklıyım oooof off bu yüzden fakir fakir yemekler yiyorum
Yok onlara elimi bile sürmemm onlar pis öğğ kakaEn sondaki bal- kaymak biraz supheli.
Hmm yuklesem mi yuklemesem mi.