ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Takım kaptansız kaldı
Geçici bi süre için siteden uzaklaştırma almışlar diyer grupta biriyle tartışmışlar muhtemelen usluptan ceza aldılar
Uslup degil de polemik diyelim. Uslubumuz hicbir zaman bazilari gibi bozulmadi, bozulmaz da. Uslubu bozulanlar dusunsun.
Ben burdan yaziyim artik sabah wc sonrasi tartildim 80.1 kilo il grubun en sismani olmaya adayim ac karinina 3 bardak su ictim kahvaltida 1 haslanmis yumurta biraz beyaz ve kasarnpeybir 7 adet zeytin maydonoz salatalik ve ananasli yesilay ictim.

Merhaba hosgeldin.

Yuklemekte zorluk cekiyorsan resmi bana email atabilirsin .

Menuler gunluk ve toplu yazilmali ama pazardan baslayabilirsin.

Ben kina yapiyorum cok rahatim. Koyu renk ise kinadan sasma.

Pg kizma bana , kuaforsun biliyorum musterini elinden aliyorum sanma.

Selam canım valla ben keyifsizim hem tartımda değişiklik olmadığı için hemde kaptanlarımız yok

Ne demek yok, ne demek yok. Iste geldik burdayiz, biz diyet isinde ustayiz. @fatma7454

KaptanımKaptanımızın yokluğunu aratmayalım aktif olalım kızlar
Günaydın kızlar
A AklinYolu1 ve @fatma7454 arkadaşımız kısa bir süre topikten uzak kalacaklar umarım uzun sürmez en kısa zamanda aramıza geri dönerler.
Kizlar iyi idare etmissiniz sagolun.

Kizlar bu lucky nin menusu:12.07.18

Sabah : hindibaa icecegi Oglen : Bir avuc badem + kabak cekirdegi Aksam : 2 tabak lahana corbasi. Kizlar banim aksama bitiyor. Diyetinizi aksatmayin. Limonlu suya devam :)

@fatma7454

Menu icin tesekkurler tulip.

Itiraf 1 : Lahana corbasi yalan oldu, kasarli patates yedim yine. Oteki kisimlar dogru patates + bir kase yogurt.

Ben 2 gündür çok acıkiyorum yaa
Sürekli birşeyler yeme isteğim var

O yeme istegi gelince elini domatese , salataliga atarsan yeme istegi geciyor. @_SinsireLLa_

Kim haşlayacak.Ay nekadar bezginim.Yazin da gitmiyor bee.
Bezgin bekir vardi bilir misin. Bezgin tulipa

Ben haşlanmış alıyorum

Hele alıp işte yerim diye bir kaba koyduğunda ve yiyeceğin zaman o kabı açtığındaki ozon tabakasını delecek güçteki o koku
Bakiyorum yumurtanin baya bir dedikodusunu yapmissiniz.

Onlar bomba gibi geri dönerler eminim biz motivemizi kaybetmeyelim :)) Dün bende bi kaç cıs lardan yedim suclu hissediyorum bugun

Ooooo şakaaa benimde 10 kg vermem lazım hadi inşallah

O kiloyu bizimle verdi ve birinci oldu.

Arkadaslarina da yardim eder o , biraz hastane sorunlari var bu ara.

Sarellam babaannen nasil oldu.

A AklinYolu1 gelince benim kg analizimi yap anacım ben kaç kilo versem fit olurum boyum 1,56
Hesapliyicigimmm.

Kızlaaar 2 gündür hastane işiyle uğraşıyorum yeni geldim .Teyzemde şeker hastalığı vardı diyete dikkat etmedi gözüne vurdu hastalık .
Dedim sena gelirdi , cok gecmis olsun canim . Allah acil sifalar versin.

Kizlar gunluk 15 dk dan videolar yukleyecegim . Kaciranlar icin ilk sayfada olacak. Evden yapilabilir pratik videolar.

Tüm türkiyeyi duygulandırdın sindy
Nerde benim mendilim
O Diyet Turkiye.
Sakkk diye cikartir . Sab. II

Ben şimdi regl oldu bu durum tartımı nekadar etkiler bi bilen varmı ?
A AklinYolu1

1-1.5 arasi degisebilir.

Bende bugün dondurma yedim accık
Çocuklara kaseye koymuştum üstünden tırtıkladım yaa dünden beri çok bahsedince dayanamadım galiba

Itiraflar.

Hicbir zaman bencil bir yapim olmadi aksine insanlara gerek diyet konusunda olsun gerek baska konularda olsun( cocuklara gonullu matematik, ingilizce dersleri verdim, yaslilar ve hayvanlar konusunda extra hassasim. Elimden bir sey gelirse hemen yapmaya calisirim ) hep yardimci olmaya calistim/ calisirim. Iyi niyetimden cok kaybettim. Fatma'ya da bosu bosuna haksizlik yapildi

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir. Biz kilomuza ve nesemize bakalim.

Haftalik spor programini veriyorum. Sadece yarin icin, eger tutarsa devami gelebilir.

Cuma gunune leslie 1 mile ile basliyoruz. Diyette iken bile yapilabilir sizi yormayan bir program.

Cuma gununu meditasyon ile kapatiyoruz. Yatmadan once karanlik los bir ortam tercih sebebidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…