ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Benim misafirim vardı kısır yaptım
Kendime ayrı diyet yaptım zeytinyağını 1 kaşık koydum güya ama çok kaçırdım tabağı mı bitirdim yeşillik te yedim
Oh iyi yapmışsın canım, hemde zeytinyağlısından, afiyet olsun..
Saat daha erken, yakar vücudun onları, yeşillikte yemişsin ne güzel :)

Slm kızlar
Nasıl geçiyor gününüz
Kaçamak yapan yoktur umarım
tulipa tulipa evdeyken dikkat ediyorsun değil mi:KK66:
Evdeyken hep gece sıkıntı oluyor
Evde olmak güzel de yapacak islerimi hala erteliyorum onlar sıkıntı oluyor bana ya.Biryere gitmeden de insan tam ferahlayamiyor malesef.Hem sıcak nasil gideyim biryerlere.Eskiden daha çok gezerdim ne güzel ya.Simdi kaldıramıyorum kendimi pek.Izinde sıkıldığıma inanamıyorum.Sevgili kişisi de su isim var bu isim var.Dolu dolu girusturmuyor neymis cılkı çıkarmış .Düşüncesi hala o bence.

20180712_203348.png

Evdeyken hep gece sıkıntı oluyor
Evde olmak güzel de yapacak islerimi hala erteliyorum onlar sıkıntı oluyor bana ya.Biryere gitmeden de insan tam ferahlayamiyor malesef.Hem sıcak nasil gideyim biryerlere.Eskiden daha çok gezerdim ne güzel ya.Simdi kaldıramıyorum kendimi pek.Izinde sıkıldığıma inanamıyorum.Sevgili kişisi de su isim var bu isim var.Dolu dolu girusturmuyor neymis cılkı çıkarmış .Düşüncesi hala o bence.

Dışarı çıkıp gezip, gönlünce davranamadığından sıkılıyorsun bence. Birde yapman gereken işlerin olunca stres yapıyorsun, ondan bu can sıkıntısı canım.
Sevgili kişisine n'ooluyo acebaa, sık sık görüşünce niye cılkı çıksın canım Allah Allaaah, birlikte vakit geçirmek kötü birşey değil ki :63:

Kız ne yedin bakiim
Hani menü nerdeee :KK8:
Menü pek iyi değil hastane kantininde zararsız bir şey yok cıss anacığım ayran alıyorum tutmaz beni diye cıssslı bir şey alıyorum akşam evde sağlıklı olarak Köz patlıcan salata yedim .Sabah ile öğlen iyi değil .Bir de zaten yazamamıştım eksik menüm bu hafta vardı .

Sizlerde durumlar nasıl grup ahalisiii nerdesiniz heyy, başkanımız ile fatma bamlanmış onu gördüm. Yani şurada kilo vermeye çalışıyoruz ben birinci olayım hep ben ben olmaz ki bana göre saçma sapan muhabbetten olan bizim canolara olmuş.Ne geçiyor elinize istersen yalan söyle sen 5 kilo verdim de beni ne ilgilendirir. Yapıcı olmak yerine ortalığı ayağa kaldırmışlar resmen.

Iyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bakalim
Oğluşum la parkta vakit geçirdik ben yürüdüm o da oyun oynadı arkadaşlarıyla
Bugün ki Menüm
Sabah 1 tabak salata
50 gr lor peyniri
5 adet yeşil zeytin
Ara
1kuru incir
10 adet fındık fıstık karışık
Sütlü Nescafe
Akşam
1 tabak kısır (1 kaşık zeytinyağı ile yapılmış bol yeşillikli tamamen diyete uygun oldu
1 bardak ayran
10 adet fındık fıstık @fatma7454

Dışarı çıkıp gezip, gönlünce davranamadığından sıkılıyorsun bence. Birde yapman gereken işlerin olunca stres yapıyorsun, ondan bu can sıkıntısı canım.
Sevgili kişisine n'ooluyo acebaa, sık sık görüşünce niye cılkı çıksın canım Allah Allaaah, birlikte vakit geçirmek kötü birşey değil ki :63:
Aynen ya tipler beni buluyor iste
BIr de once bu birini cok sevmiş.Sanki bana tutuk.Bilemiyorum ya .Kuruyorum belki ancak gelisiyordur.

X