ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Onlar bomba gibi geri dönerler eminim biz motivemizi kaybetmeyelim :)) Dün bende bi kaç cıs lardan yedim suclu hissediyorum bugun :eek:
Evet de yeni başladım mucize olmasını beklemiyorum da böyle oluncada ümitsizliğe kapılıp diyeti bırakırım diye korkaurum

Dah yeni başladım mucize olmasını beklemiyorum da böyle oluncada ümitsizliğe kapılıp diyeti bırakırım diye korkaurum

Daha önceki topikle 10 kilo verdim insanın istedigi kot bedenine girmesi kadar güzel bisey yok simdi biraz aldım onlarida vermem lazim kendimiz icin yapıcaz burda hep birlikte yapıyoruz birakmak yok :)

Daha önceki topikle 10 kilo verdim insanın istedigi kot bedenine girmesi kadar güzel bisey yok simdi biraz aldım onlarida vermem lazim kendimiz icin yapıcaz burda hep birlikte yapıyoruz birakmak yok :)
Ooooo şakaaa:KK57: benimde 10 kg vermem lazım hadi inşallah

Leslie diye bi kadin var yabanci evde spor yaptiriyo basit ama etkili hareketlerle mesela 3 milde 5000 adim atiyosun 45 dakika suruyo bunun 1 mil i de var 15 dakika yapiyosun duzenli yapinca gercekten ise yariyo
Çalışıyorum 3 te çocuk var evde spora vaktim yok anca bi salona yazılmalıyım ki para verdiğim için mecbur olup vakit ayırıp gidebiliyim kii şuan ona ayırıcak bütçemde yok bu yüzden sadece yürüyorum :KK43:

Çalışıyorum 3 te çocuk var evde spora vaktim yok anca bi salona yazılmalıyım ki para verdiğim için mecbur olup vakit ayırıp gidebiliyim kii şuan ona ayırıcak bütçemde yok bu yüzden sadece yürüyorum :KK43:

Çok zor o zaman canım olsun diyette yeterli olur yavaş yavaş daha iyi :)

Dışe gitmem lazım banyo icin ustayla görüşmem lazım.Camasir atmam odami toparlamam lazim.Yeter aslinda dinlediğim.
Hava çok sıcak ben bezgin.
Bu sıcaklar yüzünden benimde birşey yapasım yok
Evi toparlamam gerek bugün, çamaşir da var oof of :KK43:

X