ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

I IRMAKK70
Bugünün menüsü
Kahvaltı
Patates kavurması
Zeytin peynir
Tahin pekmez
1dilim ekmek
Çay

Öğlen
1kase çorba
Yarım dilim ekmek

Sade kahve
2kare çikolata

Akşam
Yulaflı üzümlü sütlü karşım
Kızımdan kalma 3kaşık bamya

Yeşil çay
Bol bol su içildi

C cizen_bayan
F1DC3DCD-2AF2-42E2-8F3C-C1C9754855F4.jpeg

tebrikler kuzumm :halay: ben bugünün tartı günü olduğu unuttum bugünü salı sanıyorum hatta sana bugün salı neden tartı attın diyecektim off iyice günlerim şaştı :KK43:
:KK70: Herkes unutmuş anlaşılan menü paylaşmıyorum artık sıkıldım ama gördüğün üzere diyete tam gaz devav A AklinYolu1 gelene kadar ve Forever07 Forever07 56 olmayı umuyırum

Aaa evet şimdi hatırladım... çok güzel kilo vermişsin.. neler yaptın peki anlatır mısın
Ekmek hamur işi kızartma tatlı asitli meşrubatlar işlenmiş et makarna pilav hiç yemedim uzun bi süre bol sıvı tükettim meyveyi bile öğleden sonra yemedim çok fazla şeker olduğu için sonraa en geç 6 dan sonra hiç bişey yemedim menülerim sıvı ağırlıklı ve yok denicek kadar azdı şurda 2 aydır herşeyi yiyorum korumada gibiyim ama hala devam ediyorum diyete bu zamana kadar toplasam 4-5 kez kaçamak yapmışımdır hani övünmek gibi olmasın bu yarışmanın en kuralına uygun beslenen ğyesiyim diyebilirim dimi I IRMAKK70 bu ünvanı hak ediyorum :KK66: daha övüneceğim çok şey var ama şu sıralar yapmadığım için gerek yok :KK70: he bide yulaf ezmesi müsli önemli mümkünse yoğurtlu olmazsa olmaz besin kaynağım sonra kayısı ve badem ikilisinide unutmamak lazım ve tabiki sebze haşlamaları(brokoli,karnıbahar,havuç,brüksel lahanası):KK66:

Ekmek hamur işi kızartma tatlı asitli meşrubatlar işlenmiş et makarna pilav hiç yemedim uzun bi süre bol sıvı tükettim meyveyi bile öğleden sonra yemedim çok fazla şeker olduğu için sonraa en geç 6 dan sonra hiç bişey yemedim menülerim sıvı ağırlıklı ve yok denicek kadar azdı şurda 2 aydır herşeyi yiyorum korumada gibiyim ama hala devam ediyorum diyete bu zamana kadar toplasam 4-5 kez kaçamak yapmışımdır hani övünmek gibi olmasın bu yarışmanın en kuralına uygun beslenen ğyesiyim diyebilirim dimi I IRMAKK70 bu ünvanı hak ediyorum :KK66: daha övüneceğim çok şey var ama şu sıralar yapmadığım için gerek yok :KK70: he bide yulaf ezmesi müsli önemli mümkünse yoğurtlu olmazsa olmaz besin kaynağım sonra kayısı ve badem ikilisinide unutmamak lazım ve tabiki sebze haşlamaları(brokoli,karnıbahar,havuç,brüksel lahanası):KK66:
Çok güzel beslenmişsin canım bravo sana inşallah her zaman böyle azimli olursun

X