- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun inşallah düzelir herşeykızlar merhaba bu aralar pek giremicem boşanma aşamasındayım kafam çok dağınık pek bişey yiyemiyorum ztn menü paylaşımı yapamıcam bu aralar
Paylaştım canım
Eyvah karın bumbar birde akşam kilo vermek için kalorili yiyecekleri çok dusurmelisin .Menülerin çok kalorili bu şekilde çok zor kilo verirsin.Zaten öğlen pirinç pilavı yemişsin akşamda pilav sürekli karbonhidrat.Bence akşamları yoğurt,salata,meyve yemelisin.Bu makarna ,pilav,bumbar ki (ben çok severim) uzak durmalısin.Bebek için yüksek kalori yada karbonhidrat gerekmiyor.Sut,yoğurt,ceviz,tavuk,yumurta,sebze,meyve,peynir ve özellikle tam buğday çok tahillibugday veya çavdar ekmeği günde en fazla 4 dilim bence bu şekilde beslenmelisin.Yanlis anlama ama beslenmen tamamen sana gidiyor çocuğa değil.
Aynen canım ya hiç sorma yavaş yavaş düzene bindiricem birden yapamıyorum yılbaşına kadar az az kesicim sonra sizlerle birlikte çok güzel kilo vericek inşallahEyvah karın bumbar birde akşam kilo vermek için kalorili yiyecekleri çok dusurmelisin .Menülerin çok kalorili bu şekilde çok zor kilo verirsin.Zaten öğlen pirinç pilavı yemişsin akşamda pilav sürekli karbonhidrat.Bence akşamları yoğurt,salata,meyve yemelisin.Bu makarna ,pilav,bumbar ki (ben çok severim) uzak durmalısin.Bebek için yüksek kalori yada karbonhidrat gerekmiyor.Sut,yoğurt,ceviz,tavuk,yumurta,sebze,meyve,peynir ve özellikle tam buğday çok tahillibugday veya çavdar ekmeği günde en fazla 4 dilim bence bu şekilde beslenmelisin.Yanlis anlama ama beslenmen tamamen sana gidiyor çocuğa değil.