- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 29
58,8 canımhedef listesini paylaşıyorum kızlar herkes hedefini yazıp beni etiketlemesini rica ediyorumEki Görüntüle 2217180
kızlar merhaba bu aralar pek giremicem boşanma aşamasındayım kafam çok dağınık pek bişey yiyemiyorum ztn menü paylaşımı yapamıcam bu aralar
Geçmiş olsun biraz diyet veya spora ara verin dinlenin.Saglik çok önemli.Bgn çok halsizimm. Hiç iştahım yok. Sbah sütlü kahve içtm bşka bşy yemedim
79diyorum C cizen_bayanhedef listesini paylaşıyorum kızlar herkes hedefini yazıp beni etiketlemesini rica ediyorumEki Görüntüle 2217180
Ellerine sağlık canımSon sıralama kızlar
Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim ve devamı olmasını diliyorum
Kilo veremeyen arkadaşlarım kendimizi salmıyoruz sarsılıp devam ediyoruz all star olmaya
1.Makbussss birincilik + hedef kupası
2. @Papatya gelini
3.Sudem_mmm + menü kupası
4. C cizen_bayan
5.Forever07
6.YaKaMoZz-z
7.Nana929
8. I IRMAKK70
Menü Kupaları
I IRMAKK70
YaKaMoZz-z
kızlar sıralama bu şekilde menü takibi için I IRMAKK70 elline sağlık kuzumOrtalamamız gittikçe düşüyor 0,31 şu anki durumu bunu 1 in üzerinde yapmaya çalışalım Kupa alan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 2217179
Rabbim kolaylık versin canım bence son aşama olsun boşanma.biraz kafanı dinle bazen insan sinirlenince bütün herşeyi silip süpürüyor göz kararıyorkızlar merhaba bu aralar pek giremicem boşanma aşamasındayım kafam çok dağınık pek bişey yiyemiyorum ztn menü paylaşımı yapamıcam bu aralar
Allah kimseye yuva yıkkınlığı vermesin canım yinede hakkınızda hayırlısı diyorum.kızlar merhaba bu aralar pek giremicem boşanma aşamasındayım kafam çok dağınık pek bişey yiyemiyorum ztn menü paylaşımı yapamıcam bu aralar