ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bende alıyorum işte geçen haftalar 3 öğün yedim değişmedim korumada gibi yerimde saydım sonra düşürdüm geçen hafta direk 1500 verdim bu haftada 3 öğün yedim ahada sonuç +600
Her gun tartilmak gerekiyor. Ben tartilmadim basta , baskuldu zaten. Uyuz oluyorum ona.

Sonra bi sure tartilmadim , bir gun dijital de elbiselerle 59.3 ciktim. Sonrasini hatirlamiyorum.

Geldigimde 60.7 gelmistim ama takimda kalmadim. O arada yedim bi seyler bi seyler. 64.4 de tamam durr dedim.

Yiyince çok çabuk alıyo insan mesela ben hafta içi bazen 60 bile görüyorum hala ama sonra birden gidiyo bi değişik oluyo anlamıyorum dün akşam mesela yemekten sonra 60,700 falandım

Yiyince çok çabuk alıyo insan mesela ben hafta içi bazen 60 bile görüyorum hala ama sonra birden gidiyo bi değişik oluyo anlamıyorum dün akşam mesela yemekten sonra 60,700 falandım
Aslinda alinanlar kilo degil. Bir kilo 7000 kalori demek. Bunu almak icin de 10 tane buyuk hamburger , kola ve patates kizartmasi yemelisin.
Birazdan eşim almaya gelicek sonra daha giremem malum şimdiden hepinize iyi akşamlar hee bu arada akşam yemeği yemedim yemeyi düşünmüyorum
Tamam gorusuruz.

Sonuclara iki saat gibi bi sey kaldi.

Son siralama. Esitlik durumunda yuzdelere bakildi. Kilo alanlarin kupasi elinden alindi.

Dereceye giren arkadaslari tebrik ediyor ve devamini diliyorum.

Kilo vermeyen arkadaslar arkadaslarin da kapasitelerini biliyorum. Haftaya eksiyle geleceginize eminim.

ALL_StaR olarak yuzdemiz : 0.66

1 : YaKaMoZz-z birincilik + menu
2: Muttapa7555 ikincilik + hedef
3: I IRMAKK70 ucunculuk + menu
4 : Tugceilker menu
5 : kokulusabun hedef
6: Forever07 menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…