- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Tek kisiden paylasim beklemek yanlis , her zaman soyluyorum ne kadar akfit olunursa o kadar cok kilo veriliyor diye.Evet öyle olmalı ama olamadık bir türlü
İki hafta annem yanımda kalacak bebeğimle ilgileniyor sağolsun bu dönem daha aktif olurum
Bana da iki öğün yetiyor fazlası + getiriyorGevseme olayini sen bilirsin. Herkesin ki kilit noktasi farkli. Simdi sana bi sey oneririm ters teper.
Makarna patates kizartmasi ni tek ogun de , o gun yulaf ezmesi oglen yemis olabilirim.
Ya da pilav ile patates kizartmasi ,
... ama pilav makarna yedigim gun ekmek yemedim galiba.
Iki ogun yetiyor bana ama aralarda latte mocha , ozellikle bu hafta mocha cok ictim.
Sindirimi kolay ve B vitamini iceriyor.Bana da iki öğün yetiyor fazlası + getiriyor
Ya bu yulaf ezmesinin faydası ne ola ki bende var ama ne için tüketeceğim konusunda sıfırım
Öyle tabii ama malum kış çoluğu çocuğu kendisi hasta olan var bunlar da katılımı düşürüyor ister istemez geri kalan sağlam kısım bir süre daha aktif olsak şahane olurTek kisiden paylasim beklemek yanlis , her zaman soyluyorum ne kadar akfit olunursa o kadar cok kilo veriliyor diye.
Herkesin elini tasin altina koymasi gerek.
Bağırsaklara faydası var mı afedersin ben çok sorun yaşıyorumSindirimi kolay ve B vitamini iceriyor.
Ciddiye alan insan kilo veriyor ama burayi gerektigi gibi kullanamayan da daha az kilo veriyor. Acik ve net. Paylasim konusunda sikintimiz var maalesef.Öyle tabii ama malum kış çoluğu çocuğu kendisi hasta olan var bunlar da katılımı düşürüyor ister istemez geri kalan sağlam kısım bir süre daha aktif olsak şahane olur
Bağırsaklara faydası var mı afedersin ben çok sorun yaşıyorum
Bu arada ara öğün mü ana öğün mü kahvaltı da ve nasıl tüketilmeli
Kumpir sossuz olur muCiddiye alan insan kilo veriyor ama burayi gerektigi gibi kullanamayan da daha az kilo veriyor. Acik ve net. Paylasim konusunda sikintimiz var maalesef.
Sutle yersen var, bir kac badem de ekleyip kahvalti/ oglen olarak tuketebilirsin. Mesela bunu kahvaltida tuketip aksama dogru kumpiri rahatlikla yiyebilirsin ama soslu olmasin.
Olur sadece kasarli patates(-ki cok severim) yediginde bile yaga gerek yok. Gereken tadi oyle de aliyorsun.Kumpir sossuz olur mu
Mayonez çok yağlı o olmasın sadece dimi
Yağ ve mayonez olmasınOlur sadece kasarli patates(-ki cok severim) yediginde bile yaga gerek yok. Gereken tadi oyle de aliyorsun.
Sos la risk almis olursun.
Ketcap da olmasin.Yağ ve mayonez olmasın
Acı sos zeytin biraz kısır turşu birde ketçap sadece bu kadarcık
Yilbasina kadar 3 bildirim daha var. Ondan sonra korumaya gecebilirsin.Ya benim motivasyonum da asiri dustu son zamanlar. Normalde 58 olup oyle korumaya geceyim diyordum ama 60 a bir dusebilsem korumaya gececegim sanki
Ketcap da olmasin.
Oyyy oyy zorlayacagim biraz daha kendimi ama bezdim sanki birazYilbasina kadar 3 bildirim daha var. Ondan sonra korumaya gecebilirsin.
Normal Temmuzdan beri devam ediyorsunuz.Oyyy oyy zorlayacagim biraz daha kendimi ama bezdim sanki biraz
Son siralama. Esitlik durumunda yuzdelere bakildi. Kilo alanlarin kupasi elinden alindi.
Dereceye giren arkadaslari tebrik ediyor ve devamini diliyorum.
Kilo vermeyen arkadaslar arkadaslarin da kapasitelerini biliyorum. Haftaya eksiyle geleceginize eminim.
ALL_StaR olarak yuzdemiz : 0.66
1 :YaKaMoZz-z birincilik + menu
2: @Muttapa7555ikincilik + hedef
3: I IRMAKK70ucunculuk + menu
4 : @Tugceilkermenu
5 :kokulusabun hedef
6:Forever07 menu
Eki Görüntüle 2212485
Hedeften aldiniz kupayi tebrikler.Ayyy hayret hedefi tutturmuşumm
İlk defa bu kadar uzun suren bir diyet tecrubem oldu aslinda hep yaza dogru 2 ay falan yapardimNormal Temmuzdan beri devam ediyorsunuz.
Teşekkürler canımHedeften aldiniz kupayi tebrikler.