ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Evet öyle olmalı ama olamadık bir türlü
İki hafta annem yanımda kalacak bebeğimle ilgileniyor sağolsun bu dönem daha aktif olurum
Tek kisiden paylasim beklemek yanlis , her zaman soyluyorum ne kadar akfit olunursa o kadar cok kilo veriliyor diye.

Herkesin elini tasin altina koymasi gerek.

Bana da iki öğün yetiyor fazlası + getiriyor
Ya bu yulaf ezmesinin faydası ne ola ki bende var ama ne için tüketeceğim konusunda sıfırım

Tek kisiden paylasim beklemek yanlis , her zaman soyluyorum ne kadar akfit olunursa o kadar cok kilo veriliyor diye.

Herkesin elini tasin altina koymasi gerek.
Öyle tabii ama malum kış çoluğu çocuğu kendisi hasta olan var bunlar da katılımı düşürüyor ister istemez geri kalan sağlam kısım bir süre daha aktif olsak şahane olur

Öyle tabii ama malum kış çoluğu çocuğu kendisi hasta olan var bunlar da katılımı düşürüyor ister istemez geri kalan sağlam kısım bir süre daha aktif olsak şahane olur
Ciddiye alan insan kilo veriyor ama burayi gerektigi gibi kullanamayan da daha az kilo veriyor. Acik ve net. Paylasim konusunda sikintimiz var maalesef.

Bağırsaklara faydası var mı afedersin ben çok sorun yaşıyorum
Bu arada ara öğün mü ana öğün mü kahvaltı da ve nasıl tüketilmeli

Sutle yersen var, bir kac badem de ekleyip kahvalti/ oglen olarak tuketebilirsin. Mesela bunu kahvaltida tuketip aksama dogru kumpiri rahatlikla yiyebilirsin ama soslu olmasin.

Kumpir sossuz olur mu
Mayonez çok yağlı o olmasın sadece dimi

Ayyy hayret hedefi tutturmuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…