- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 29
Geçmiş olsun cnmİyi akşamlar kızlar sormayın benim 20lik diş çürümüş ve yarısı gömülü ne ağrılar ne ağrılar çene cerrahı arıyorum mecbur çekilecek of hiç dikkat edemiyorum üstüne annemler gelince yanmış halim varama babam kilo vermişsin dedi )aranızda olamıyorum gerçi bu hafta kesin veremedim
Sizi çok özledim ama bana birkaç hafta izin verin iyi değilim gerçekten diş ağrım annemlerin gelmesi oğlumun hastalanması üst üste geldiverimli olamıyorum malasef
Teşekkür ederiiizçok yakışıklıı maşallahhh :)
Kacamak bakanimiz Cizzy var.Ne zmn geleceksinn , sn gdnce km topa tutacakk bizii
Hepinize bir hedef belirliycem, tanidigim kadariyla pg.Banada bi hedef belirleseneeee bak artı gelmeme rağmen nekadar pozitifim bugün
Benim artı sebebim içtiğim kahvelerbiraz abarttım gabila
Yok bee 1 sosisten nolucakkk demicem tabi de o güne göre ağır yedimKacamak bakanimiz Cizzy var.
Yilbasindan sonra.
Hepinize bir hedef belirliycem, tanidigim kadariyla pg.
Bence kahve degil, sabah cok yemistin.
Tarti gununden once hafif gecireceksin. Hatta iki gun. Ondan onceki gunler boyle beslenebilirsin normal yani.Yok bee 1 sosisten nolucakkk demicem tabi de o güne göre ağır yedim
Ya biliyorum gülüm biliyorumda nefsime uydum resmen tartıda çöktü üstüme haliyle haftaya bakıcam sen olmucan ama gelince görürsünTarti gununden once hafif gecireceksin. Hatta iki gun. Ondan onceki gunler boyle beslenebilirsin normal yani.
Aramizda hastalar var , bildiremezler galiba ama aksama kadar bekleyelim. Saat 8-9 gibi.Bugün sanırım tartı sayısı çok eksik yarını mı bekleyeceksin A AklinYolu1
Haftaya dikkat edersin.Ya biliyorum gülüm biliyorumda nefsime uydum resmen tartıda çöktü üstüme haliyle haftaya bakıcam sen olmucan ama gelince görürsün
Hiçmi girmicen kk ya yoksa sadece takımdamı olmucan??
Tüh yaaAramizda hastalar var , bildiremezler galiba ama aksama kadar bekleyelim. Saat 8-9 gibi.
Haftaya dikkat edersin.
KK de olmuycam.
KK ye gelsem takima neden ugramayayim.Tüh yaa
Dimi ama bendekide soruKK ye gelsem takima neden ugramayayim.
Turk kahvesi yapiyorum .Nerdesiniz ya gelin kaynatalım canımsıkıldıı
Banada yap beraber içelimTurk kahvesi yapiyorum .
Turk kahvesinin zayiflamaya faydasi var . Haberin olsun. Dun latte fazla icmedim, damla sakizli Turk kahvesi ictim.Banada yap beraber içelim
Oo ben hergün needeyse sütlü içiyorum bu bardakla hemdeTurk kahvesinin zayiflamaya faydasi var . Haberin olsun. Dun latte fazla icmedim, damla sakizli Turk kahvesi ictim.
Marka vermeyelim :)
Yarim da esmer seker koyuyorum. Bitter cikolataya benziyor.