- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Oo ben hergün needeyse sütlü içiyorum
Onun etki icin sadece makbul hatta sekersiz olani.
Sut kattigin her sey degisime ugrar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo ben hergün needeyse sütlü içiyorum
Şeker kullanmıyorum amaaa sadede herzaman içmiyorum ne yalan söyliyimOnun etki icin sadece makbul hatta sekersiz olani.
Sut kattigin her sey degisime ugrar.
Sade icersen farkini gorursun. Sodali icen forever miydi.Şeker kullanmıyorum amaaa sadede herzaman içmiyorum ne yalan söyliyim
Evet denerim bu haftaSade icersen farkini gorursun. Sodali icen forever miydi.
Denedin mi sen.Evet denerim bu hafta
Ya 1-2 kez içmiştim önceden ama diyet içinde hiç içmedimDenedin mi sen.
Bende 57 görmeyi umuyorumBen artık ikisi bir arada içmiyorum kızlar .Sade kahve içiyorum.Kalorisi 59 ikisi bir arada günde 5 tane falan içiyorum belki de o yüzden hızlı veremedim duraklama oldu .Tabi reglinin etkisinde var ama bu hafta bu şekilde sade kahve icicem yani hep sade icicem bu hafta 69 yada 68 görmek istiyorum.
böyle diyince içim bi hoş oldu A AklinYolu1 ben 70 ten şimdi 57 bekliyorum ay allahım kendimi sevmek mıncırmak istiyorum şuanBende 57 görmeyi umuyorum
Ya tanismasaydik hala 70 lerdeydin belki.böyle diyince içim bi hoş oldu A AklinYolu1 ben 70 ten şimdi 57 bekliyorum ay allahım kendimi sevmek mıncırmak istiyorum şuan
Çatlak zaten tanışıyoduk bi mesajımdan yakaladın buraya getirdin sadece yetenek avcısı gibiYa tanismasaydik hala 70 lerdeydin belki.
Tanisiyorduk ama yarismadan degil. Bazen arada yakaliyorum oyle.Çatlak zaten tanışıyoduk bi mesajımdan yakaladın buraya getirdin sadece yetenek avcısı gibi
Ama iyiki getirdin A AklinYolu1
Gerçekten mi ? Kaç kg la başladınBana da faydasi oldu bu takimin. Nerden baksan 30 kiloyu gectim bir senede. Arada aldigim kilolarla. 18+12
evetTanisiyorduk ama yarismadan degil
75.3 ile baslamistim.Gerçekten mi ? Kaç kg la başladın
Yok alma artık balon mu canım bu şişir söndür şişir söndür bu ne75.3 ile baslamistim.
Sonra 60 a dustum ara verdim 65 oldum. +5
Sonra 56.9 a dustum ara verdim 64.4 oldum. + 7.5
Simdi yine 57.6 yim . Hemen hemen 18 kilo.
Ve yine ara veriyorum. Bakalim kac gelecegim.
Bu kez sanmiyorum. Insulin direnci yuzunden karpuzla baslamisti . Iyi ki yaz degil. Simdi normal seyrinde ilerliyorum.Yok alma artık balon mu canım bu şişir söndür şişir söndür bu ne
Hadi bakalımBu kez sanmiyorum. Insulin direnci yuzunden karpuzla baslamisti . Iyi ki yaz degil. Simdi normal seyrinde ilerliyorum.
Kacla gelecegimi inan ben de merak ediyorum.Hadi bakalım