ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ya ben asla yiyemem o kadar benim zaafımda kısır yaprak sarma böyle tuzlu yiyecekler
Patlamis misir zaafim vardi . Bir yas pasta, bir patlamis misir i nutella ile karistirarak yemek. :silah:
Bilmiyorum degistim mi geri gelecek mi bu huylarim. :halay:

Yemek bakimindan duruma bagli ama cok abartmam galiba . Yemekte isin soyle kolay; bir salata bir ayran ile takviye yapabilirsin, ama abur cubur oyle olmuyor. :KK19:

Patlamis misir zaafim vardi . Bir yas pasta, bir patlamis misir i nutella ile karistirarak yemek. :silah:
Bilmiyorum degistim mi geri gelecek mi bu huylarim. :halay:

Yemek bakimindan duruma bagli ama cok abartmam galiba . Yemekte isin soyle kolay; bir salata bir ayran ile takviye yapabilirsin, ama abur cubur oyle olmuyor. :KK19:
Bende patlamış mısıra bayılırııııımmmm ama Nutellalı düşünemedim
Kilo koruma çok zor ya hatta vermekten bile daha zor
İlk başlarda iyi gidip sonra abartıp başa dönmek çok sıkıcı bu kez koruma dönemine ekstra önem vercem

Bende patlamış mısıra bayılırııııımmmm ama Nutellalı düşünemedim
Kilo koruma çok zor ya hatta vermekten bile daha zor
İlk başlarda iyi gidip sonra abartıp başa dönmek çok sıkıcı bu kez koruma dönemine ekstra önem vercem
Deniz tuzlu cikolata var , o da guzel . Gerci tamamen zevk meselesi. :KK70:

Kilo alacagina gram gram versen daha iyi cunku moral ve motivasyon sifirlaniyor. Koyveriyorsun sonra. :KK12:

Yarın derin dondurucu yaprak sarma yapıp atcam
Yemeden nasıl atlatırım onu düşünüyorum kara kara :KK14:
Yarin persembe , carsamba persembe cuma gunleri biraz daha esnek davranabilirsin. :cool:

Mesela ben pazara kadar , makarna patates kizartmasi , bildigin beyaz ekmekli sandwich , pilav yedim. Tartida aksam 60.2 yi bile gordum ama kiyafetle. Pazar , Pazartesi ve sali daha fazla dikkat ettim sonuc bu. :KK19:

Hedefler yarina kadar bildirilsin lutfen. :KK51:

upload_2018-12-5_18-16-18.png

Deniz tuzlu cikolata var , o da guzel . Gerci tamamen zevk meselesi. :KK70:

Kilo alacagina gram gram versen daha iyi cunku moral ve motivasyon sifirlaniyor. Koyveriyorsun sonra. :KK12:

Yarin persembe , carsamba persembe cuma gunleri biraz daha esnek davranabilirsin. :cool:

Mesela ben pazara kadar , makarna patates kizartmasi , bildigin beyaz ekmekli sandwich , pilav yedim. Tartida aksam 60.2 yi bile gordum ama kiyafetle. Pazar , Pazartesi ve sali daha fazla dikkat ettim sonuc bu. :KK19:
Tek öğün de yiyorsun bunları ama değil mi ?
Bende bugün patates yedim bu hafta yemem artık yarın belki 2-3 yaprak sarma gömebilirim
Dediğin gibi bir iki gün izin verip sonra sıkmak metayıda şaşırtır
Ben bir ara böyle yapıyordum
Bir keresinde 6 baklava yemiştim bir öğünde ertesi gün kısır sonraki iki gün çok az beslenerek kilo verebiliyordum
Yalnız benim şöyle bir sıkıntım var biraz gevşersem bir daha toparlayamıyorum aman bu kadar yeter deyip allah ne verdiyse yiyorum korkum bu

Tek öğün de yiyorsun bunları ama değil mi ?
Bende bugün patates yedim bu hafta yemem artık yarın belki 2-3 yaprak sarma gömebilirim
Dediğin gibi bir iki gün izin verip sonra sıkmak metayıda şaşırtır
Ben bir ara böyle yapıyordum
Bir keresinde 6 baklava yemiştim bir öğünde ertesi gün kısır sonraki iki gün çok az beslenerek kilo verebiliyordum
Yalnız benim şöyle bir sıkıntım var biraz gevşersem bir daha toparlayamıyorum aman bu kadar yeter deyip allah ne verdiyse yiyorum korkum bu
Gevseme olayini sen bilirsin. Herkesin ki kilit noktasi farkli. Simdi sana bi sey oneririm ters teper. :KK50:

Makarna patates kizartmasi ni tek ogun de , o gun yulaf ezmesi oglen yemis olabilirim.

Ya da pilav ile patates kizartmasi ,

... ama pilav makarna yedigim gun ekmek yemedim galiba.

Iki ogun yetiyor bana ama aralarda latte mocha , ozellikle bu hafta mocha cok ictim. :KK53:

X