Evet farkındayımSalı günü icin fazla olmuş. Patates kızartması ve sosisi yemeyebilirdin. Akşam da balık izgara değilse balık yerine corba. Ben sıfır yag tüketiyorum genelde ama tam yağlı süt, tam yağlı yoğurt.
Patates kızartması yiyeceksem de çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi.
Ya bişey dicem şaka bi yanada yorum istiyorum kızlar bikaç haftadır patronum sen bi güzelleştin diyip duruyo yalnız adam babam yaşında uzun zamandırda tanışıyoruz nerdeyse çocukluğumu biliyo rahatımdır yanında ama pazartesi günü çekirdek yiyoduk hayırdır dedi pek bi bakımlı oldun bişeymü var dedi bende arada geliyolar dedim öyle bakıyorum kendime neyse sonra bu pat diye geçen gece seni gördüm rüyamda dedi bende hayır olsun dedim hayır neresindeysebirlikte olmuşuz dedi ilişkimizi kabul ettirmeye çalışıyoruz herkese falan dedi ben o andan beri aptal gibiyim ne yapıcamı şaşırdım bi mesafe koydum hemen tabi cevapta vermedim ama deliricem bu adamın o cücük beyninden neler geçiyo olabilir
Mesafe koydum zaten çok rahatsız oldum eşim duysa varya direk katliyam yapar 3. Sayfa haberlerine manşet oluruzDurum vahim iyi niyetli olmadığı kesin
Net mesafe koyman çok iyi olur anlasın yaptığı patavatsızlığı
Allah korusun canım dikkat et kart horoza bak yaMesafe koydum zaten çok rahatsız oldum eşim duysa varya direk katliyam yapar 3. Sayfa haberlerine manşet oluruz
Rüya falan bahane tepkini ölçmüş aklınca beyinsizHafiften bi yürüyo banasalak herif
Of sen mi benmiAllah korusun canım dikkat et kart horoza bak ya
Gıcık oluyorum böyle tiplere
Bende öyle düşündümRüya falan bahane tepkini ölçmüş aklınca beyinsiz
Of sen mi benmitopiğide bdv ye çevirdim oraya konu açsam ne malzeme çıkar millete
Düşünme boşver heryer sapık dolu zaten mesafeyi koyduktan sonrasını hiç düşünmeBeni öyle düşündüğü aklıma geldikçe miğdem bulanıyo tiksiniyorum
Haklısın sanırım düşünürsem çalışamam zatenDüşünme boşver heryer sapık dolu zaten mesafeyi koyduktan sonrasını hiç düşünme
Ya bişey dicem şaka bi yanada yorum istiyorum kızlar bikaç haftadır patronum sen bi güzelleştin diyip duruyo yalnız adam babam yaşında uzun zamandırda tanışıyoruz nerdeyse çocukluğumu biliyo rahatımdır yanında ama pazartesi günü çekirdek yiyoduk hayırdır dedi pek bi bakımlı oldun bişeymü var dedi bende arada geliyolar dedim öyle bakıyorum kendime neyse sonra bu pat diye geçen gece seni gördüm rüyamda dedi bende hayır olsun dedim hayır neresindeysebirlikte olmuşuz dedi ilişkimizi kabul ettirmeye çalışıyoruz herkese falan dedi ben o andan beri aptal gibiyim ne yapıcamı şaşırdım bi mesafe koydum hemen tabi cevapta vermedim ama deliricem bu adamın o cücük beyninden neler geçiyo olabilir