ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Valla süper ne diyim
Pg kendine haksizlik ediyorsun. Temmuzdan bu yana hatri sayilir bir kilo verdin. Yediklerinde de cok fazla bi sey yok. Oyle asiri bir tatli cikolata menunde hic gormedim. Tek yanlisin su olabilir dunu hafif gecirmeliydin.

Simdi o tarti resmini yuklemeni ve sorumluluk almani istiyorum dedim ve resmi yukledigini gordum.

Günaydın kizlar.

Bugun kk de son günüm. Kupalarinizi dağıtıp gideceğim. Kısmetse yılbaşından sonra buradayım. Yine de söz vermek istemem.
Teşekkür ederim canım emeğin için
İnşallah kilo almadan gelirsin bizlerde hedefimize ulaşmış bir şekilde kilo koruma günlüğü olarak bir araya geliriz

Teşekkür ederim canım emeğin için
İnşallah kilo almadan gelirsin bizlerde hedefimize ulaşmış bir şekilde kilo koruma günlüğü olarak bir araya geliriz
Bir sey degil. Ben cok rahattim bu takimda. Cok da faydasini gordum. 24 Kasimdan bu yana 64.4 den 57 lere dustum. Sizi de boyle gormek dilegiyle.

Dün eşim evdeydi o evdeyken offf yememek ne mümkün ama en az yiyebildiğim şekilde yedim ayran bürüksel lahana ve akşam balık

Ve evet artık kasmıcam kendimi acelem yok öyle yada böyle gidicek bu kilolar önemli olan tekrar almamam 10 küsür kilı verdim çok mutluyum synaya baktığım zaman mutlu oluyorum kendimi beğeniyorum eşimin bana bakışları değişti ilgisi arttı bunlar beni çok mutlu ediyo hatta patronumun bile dikkatini çekmişim benle ilgili acayip rüyalar görmeye başlamış bu taziz sayılırmı emin değilim öyle düşünmek istemiyorum neyse evet haksızlık etmiyim kendime artık synada hoş bir kadın var

A AklinYolu1 dünki menüm

Iste yarismaci ruhu.

Salı günü icin fazla olmuş. Patates kızartması ve sosisi yemeyebilirdin. Akşam da balık izgara değilse balık yerine corba. Ben sıfır yag tüketiyorum genelde ama tam yağlı süt, tam yağlı yoğurt.

Patates kızartması yiyeceksem de çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…