Pg kendine haksizlik ediyorsun. Temmuzdan bu yana hatri sayilir bir kilo verdin. Yediklerinde de cok fazla bi sey yok. Oyle asiri bir tatli cikolata menunde hic gormedim.Valla süperne diyim
Teşekkür ederim canım emeğin içinGünaydın kizlar.
Bugun kk de son günüm. Kupalarinizi dağıtıp gideceğim. Kısmetse yılbaşından sonra buradayım. Yine de söz vermek istemem.
Bir sey degil.Teşekkür ederim canım emeğin için
İnşallah kilo almadan gelirsin bizlerde hedefimize ulaşmış bir şekilde kilo koruma günlüğü olarak bir araya geliriz
Dün eşim evdeydi o evdeyken offf yememek ne mümkün ama en az yiyebildiğim şekilde yedim ayran bürüksel lahana ve akşam balıkPg kendine haksizlik ediyorsun. Temmuzdan bu yana hatri sayilir bir kilo verdin. Yediklerinde de cok fazla bi sey yok. Oyle asiri bir tatli cikolata menunde hic gormedim.Tek yanlisin su olabilir dunu hafif gecirmeliydin.
Simdi o tarti resmini yuklemeni ve sorumluluk almani istiyorum dedim ve resmi yukledigini gordum.
Yani üzerinde kalacağını sanmıyorum pg. Arti görmemek istiyorsan salı gününü daha hafif geçirmende fayda var.Dün eşim evdeydi o evdeyken offf yememek ne mümkün ama en az yiyebildiğim şekilde yedim ayran bürüksel lahana ve akşam balık
Ve evet artık kasmıcam kendimi acelem yok öyle yada böyle gidicek bu kilolar önemli olan tekrar almamam 10 küsür kilı verdim çok mutluyum synaya baktığım zaman mutlu oluyorum kendimi beğeniyorum eşimin bana bakışları değişti ilgisi arttı bunlar beni çok mutlu ediyo hattaPg kendine haksizlik ediyorsun. Temmuzdan bu yana hatri sayilir bir kilo verdin. Yediklerinde de cok fazla bi sey yok. Oyle asiri bir tatli cikolata menunde hic gormedim.Tek yanlisin su olabilir dunu hafif gecirmeliydin.
Simdi o tarti resmini yuklemeni ve sorumluluk almani istiyorum dedim ve resmi yukledigini gordum.
BencedeYani üzerinde kalacağını sanmıyorum pg. Arti görmemek istiyorsan salı gününü daha hafif geçirmende fayda var.
A AklinYolu1 dünki menüm4 ARALIK
SABAH
3-4 patates kızartması
2 sosis
Peynir
Yumurta
ARA
ayran
ÖĞLE
1 bardak ayran
7 bürüksel lahanası (haşlama)
ARA
latte
AKŞAM
5-6 balık
Salata
C cizen_bayan @IRMAKK70
Ben bu hafta kilı verdiğimi hiç sanmıyorum menülerime bakıyorum sanki çok yemişim gibi geliyo neyse sabah görücem ak koyun kara koyun almış bile olabilirim ben size diyim
Iste yarismaci ruhu.Ve evet artık kasmıcam kendimi acelem yok öyle yada böyle gidicek bu kilolar önemli olan tekrar almamam 10 küsür kilı verdim çok mutluyum synaya baktığım zaman mutlu oluyorum kendimi beğeniyorum eşimin bana bakışları değişti ilgisi arttı bunlar beni çok mutlu ediyo hattapatronumun bile dikkatini çekmişim benle ilgili acayip rüyalar görmeye başlamış bu taziz sayılırmı emin değilim öyle düşünmek istemiyorum neyse evet haksızlık etmiyim kendime artık synada hoş bir kadın var
Iste yarismaci ruhu.
Salı günü icin fazla olmuş. Patates kızartması ve sosisi yemeyebilirdin. Akşam da balık izgara değilse balık yerine corba. Ben sıfır yag tüketiyorum genelde ama tam yağlı süt, tam yağlı yoğurt.A AklinYolu1 dünki menüm
selam kızlar tartım biraz +lı regli olduğum için mi bilemedimForever07 A AklinYolu1
Pg ye yazdıklarım senin içinde geçerli cizzy.selam kızlar tartım biraz +lı regli olduğum için mi bilemedimForever07 A AklinYolu1