- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Ya bişey dicem şaka bi yanada yorum istiyorum kızlar bikaç haftadır patronum sen bi güzelleştin diyip duruyo yalnız adam babam yaşında uzun zamandırda tanışıyoruz nerdeyse çocukluğumu biliyo rahatımdır yanında ama pazartesi günü çekirdek yiyoduk hayırdır dedi pek bi bakımlı oldun bişeymü var dedi bende arada geliyolar dedim öyle bakıyorum kendime neyse sonra bu pat diye geçen gece seni gördüm rüyamda dedi bende hayır olsun dedim hayır neresindeysebirlikte olmuşuz dedi ilişkimizi kabul ettirmeye çalışıyoruz herkese falan dedi ben o andan beri aptal gibiyim ne yapıcamı şaşırdım bi mesafe koydum hemen tabi cevapta vermedim ama deliricem bu adamın o cücük beyninden neler geçiyo olabilir
Hemen uzak durma da fayda var işyerinden .Her zaman iş para bulunur ama huzur kolay değildir.Huzurumu bozan herşeyden uzak durmayı tercih etmisimdir.Ooo durum fena kuzum dikkat et kendine uzaklas uzak dur keşke cevap verseydin ne demek istiyorsun diye... Sinirlerim zipladi bak
Harika daha ne olsun ayol :) gitsende ekşi ekşi geleceksin diye düşünüyorum :)
Süper gdiyoo -700 gr görünce dha bi motive olduumNasil gidiyor daha raporlari almadim. + Cikani yakarim yarin.
Ben korumada oldugum halde eksi cikacagim.
Paylaştııım kaptannTarti resmi beklenen arkadaslar. Saat 2 ye geliyor.
N naz5403
Nana929 izinli
Moon Light izinli
sarem2015
TugbArda
mlyt
E esen_efe
Tugceilker
Sonrasında ona benzer bişey düşündüm bendeBen de o ruyanin devamini gordum biliyor musun, kocam gelip kafana beyzbol sopasiyla vuruyordu deseydin. Sana 15 dikis atiliyordu filan.
-800 gram gitmis. 100 gram da benden gelsin.Süper gdiyoo -700 gr görünce dha bi motive olduum
Kart horoz.Sonrasında ona benzer bişey düşündüm bende
bu gaz bna baya gider-800 gram gitmis. 100 gram da benden gelsin.
Gecen hafta 60.3 mussun. Dogru yani. Hakkindir.bu gaz bna baya gider
Oğlum sayesinde oldu galiba hasta oldu baya yoruldm e brde gelen miaafirlere koşuşturmaca derkn + diyet. Gdiyo gdiyoo sonunda o tayt pantolonu giyicemGecen hafta 60.3 mussun. Dogru yani. Hakkindir.
Aha aynı ben tekrar giyebildim kıyafetlerin olduğunu görmek müthişşş bişeyOğlum sayesinde oldu galiba hasta oldu baya yoruldm e brde gelen miaafirlere koşuşturmaca derkn + diyet. Gdiyo gdiyoo sonunda o tayt pantolonu giyicem
Aman cocuklar hasta olmasin . Cok gecmis olsun. pg . seninde cocuk hastaydi nasil oldu.Oğlum sayesinde oldu galiba hasta oldu baya yoruldm e brde gelen miaafirlere koşuşturmaca derkn + diyet. Gdiyo gdiyoo sonunda o tayt pantolonu giyicem
Tabiki müthiş yaa hiç olmaz mıı insanın başardığını blmek çok motive edici.. Daha da gaza geliyor :)Aha aynı ben tekrar giyebildim kıyafetlerin olduğunu görmek müthişşş bişey
Bu hedefleri sonuclar aciklandiktan sonra soracagim.
Yaaaa çok kötüsüünnAman cocuklar hasta olmasin . Cok gecmis olsun. pg . seninde cocuk hastaydi nasil oldu.
Kilo bir sekilde gider. Gofret yemediysen ondandir.
TmmBu hedefleri sonuclar aciklandiktan sonra soracagim.