ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ya bişey dicem şaka bi yanada yorum istiyorum kızlar bikaç haftadır patronum sen bi güzelleştin diyip duruyo yalnız adam babam yaşında uzun zamandırda tanışıyoruz nerdeyse çocukluğumu biliyo rahatımdır yanında ama pazartesi günü çekirdek yiyoduk hayırdır dedi pek bi bakımlı oldun bişeymü var dedi bende arada geliyolar dedim öyle bakıyorum kendime neyse sonra bu pat diye geçen gece seni gördüm rüyamda dedi bende hayır olsun dedim hayır neresindeyse :KK43: birlikte olmuşuz dedi :skandal:ilişkimizi kabul ettirmeye çalışıyoruz herkese falan dedi ben o andan beri aptal gibiyim ne yapıcamı şaşırdım bi mesafe koydum hemen tabi cevapta vermedim ama deliricem bu adamın o cücük beyninden neler geçiyo olabilir:KK43:
yuhhh artık meesafe koy

En sonunda regli oldum .Bu defa dijital tartidan attım .Hedef yine olmadı.

Eklentiler

• IMG-20181205-WA0000.jpeg
    IMG-20181205-WA0000.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 31
Bildiginiz gibi korumadayim. Size eslik etmek icin son kez ekledim.

Gecen hafta 58.3 bu hafta 57.8

Ictiklerim genelde ayniydi. Latte, chai latte, mocha gibi. Yediklerim biraz degisiklige ugradi makarna , pilav gibi. Peynirli sandwich, tunali sandwich , patates , makarna , pilav, patates yedim. Dunu hafif gecirdim tek ogundu ama bol icecek ve yogurt. Aklima geldiginde hala sebze yiyorum. Domates ve brokoli bunlardan biri. Aclikta , mide kazinmasinda zeytin iyi gidiyor.

Kahvaltim genelde sutlu yulaf ezmesi idi . Badem ve yumurtayi sanirim bu hafta hic kullanmadim.

Amacim bu kiloyu bir sure korumak, arada 300-500 gram giderse de hayir demem. :KK53:
Harika daha ne olsun ayol :) gitsende ekşi ekşi geleceksin diye düşünüyorum :)

Ya bişey dicem şaka bi yanada yorum istiyorum kızlar bikaç haftadır patronum sen bi güzelleştin diyip duruyo yalnız adam babam yaşında uzun zamandırda tanışıyoruz nerdeyse çocukluğumu biliyo rahatımdır yanında ama pazartesi günü çekirdek yiyoduk hayırdır dedi pek bi bakımlı oldun bişeymü var dedi bende arada geliyolar dedim öyle bakıyorum kendime neyse sonra bu pat diye geçen gece seni gördüm rüyamda dedi bende hayır olsun dedim hayır neresindeyse :KK43: birlikte olmuşuz dedi :skandal:ilişkimizi kabul ettirmeye çalışıyoruz herkese falan dedi ben o andan beri aptal gibiyim ne yapıcamı şaşırdım bi mesafe koydum hemen tabi cevapta vermedim ama deliricem bu adamın o cücük beyninden neler geçiyo olabilir:KK43:
Ooo durum fena kuzum dikkat et kendine uzaklas uzak dur keşke cevap verseydin ne demek istiyorsun diye... Sinirlerim zipladi bak

X