ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

İyi akşamlar kızlar sormayın benim 20lik diş çürümüş ve yarısı gömülü ne ağrılar ne ağrılar çene cerrahı arıyorum mecbur çekilecek of hiç dikkat edemiyorum üstüne annemler gelince yanmış halim var ama babam kilo vermişsin dedi )aranızda olamıyorum gerçi bu hafta kesin veremedim
Sizi çok özledim ama bana birkaç hafta izin verin iyi değilim gerçekten diş ağrım annemlerin gelmesi oğlumun hastalanması üst üste geldi verimli olamıyorum malasef

Çok geçmiş olsun canım naz. İnşallah düzelir herşey biz buradayız kuzum. Sen iyi ol arada uğra ve 80 olma tekrar lütfen :)

Bildiginiz gibi korumadayim. Size eslik etmek icin son kez ekledim.

Gecen hafta 58.3 bu hafta 57.8

Ictiklerim genelde ayniydi. Latte, chai latte, mocha gibi. Yediklerim biraz degisiklige ugradi makarna , pilav gibi. Peynirli sandwich, tunali sandwich , patates , makarna , pilav, patates yedim. Dunu hafif gecirdim tek ogundu ama bol icecek ve yogurt. Aklima geldiginde hala sebze yiyorum. Domates ve brokoli bunlardan biri. Aclikta , mide kazinmasinda zeytin iyi gidiyor.

Kahvaltim genelde sutlu yulaf ezmesi idi . Badem ve yumurtayi sanirim bu hafta hic kullanmadim.

Amacim bu kiloyu bir sure korumak, arada 300-500 gram giderse de hayir demem.

Eklentiler

• Photo0264.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Valla süper ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…