Heyecan doruktaYarın büyük güüün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecan doruktaYarın büyük güüün
Ne edem kaptanim senin menu paylasmani bekliyordum Tam unuttu heralde bir daha durtsem mi derken sen benden once davrandin
Bu hafta pek umutlu değilm ama bakıcaz yarnEveeet hazırmıyız
Çok umutsuzm bu haftaHeyecan dorukta
İyi geceleerIyi geceler kizlar .
Nasil gidiyor daha raporlari almadim. + Cikani yakarim yarin.İyi geceleer
Ev hanımı oldum. Anca :)Ne edem kaptanim senin menu paylasmani bekliyordum Tam unuttu heralde bir daha durtsem mi derken sen benden once davrandin
Çok geçmiş olsun canım naz. İnşallah düzelir herşey biz buradayız kuzum. Sen iyi ol arada uğra ve 80 olma tekrar lütfen :)İyi akşamlar kızlar sormayın benim 20lik diş çürümüş ve yarısı gömülü ne ağrılar ne ağrılar çene cerrahı arıyorum mecbur çekilecek of hiç dikkat edemiyorum üstüne annemler gelince yanmış halim var ama babam kilo vermişsin dedi )aranızda olamıyorum gerçi bu hafta kesin veremedim
Sizi çok özledim ama bana birkaç hafta izin verin iyi değilim gerçekten diş ağrım annemlerin gelmesi oğlumun hastalanması üst üste geldi verimli olamıyorum malasef
Soz veremem.Pandelam hoşgeldin. Lütfen son Ban olsun :)
Özlüyoruz bak
TşklerNe güzel menü
Valla süper ne diyimBildiginiz gibi korumadayim. Size eslik etmek icin son kez ekledim.
Gecen hafta 58.3 bu hafta 57.8
Ictiklerim genelde ayniydi. Latte, chai latte, mocha gibi. Yediklerim biraz degisiklige ugradi makarna , pilav gibi. Peynirli sandwich, tunali sandwich , patates , makarna , pilav, patates yedim. Dunu hafif gecirdim tek ogundu ama bol icecek ve yogurt. Aklima geldiginde hala sebze yiyorum. Domates ve brokoli bunlardan biri. Aclikta , mide kazinmasinda zeytin iyi gidiyor.
Kahvaltim genelde sutlu yulaf ezmesi idi . Badem ve yumurtayi sanirim bu hafta hic kullanmadim.
Amacim bu kiloyu bir sure korumak, arada 300-500 gram giderse de hayir demem.