ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ya bişey dicem şaka bi yanada yorum istiyorum kızlar bikaç haftadır patronum sen bi güzelleştin diyip duruyo yalnız adam babam yaşında uzun zamandırda tanışıyoruz nerdeyse çocukluğumu biliyo rahatımdır yanında ama pazartesi günü çekirdek yiyoduk hayırdır dedi pek bi bakımlı oldun bişeymü var dedi bende arada geliyolar dedim öyle bakıyorum kendime neyse sonra bu pat diye geçen gece seni gördüm rüyamda dedi bende hayır olsun dedim hayır neresindeyse :KK43: birlikte olmuşuz dedi :skandal:ilişkimizi kabul ettirmeye çalışıyoruz herkese falan dedi ben o andan beri aptal gibiyim ne yapıcamı şaşırdım bi mesafe koydum hemen tabi cevapta vermedim ama deliricem bu adamın o cücük beyninden neler geçiyo olabilir:KK43:

Salı günü icin fazla olmuş. Patates kızartması ve sosisi yemeyebilirdin. Akşam da balık izgara değilse balık yerine corba. Ben sıfır yag tüketiyorum genelde ama tam yağlı süt, tam yağlı yoğurt.

Patates kızartması yiyeceksem de çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi.
Evet farkındayım :KK43:

Ya bişey dicem şaka bi yanada yorum istiyorum kızlar bikaç haftadır patronum sen bi güzelleştin diyip duruyo yalnız adam babam yaşında uzun zamandırda tanışıyoruz nerdeyse çocukluğumu biliyo rahatımdır yanında ama pazartesi günü çekirdek yiyoduk hayırdır dedi pek bi bakımlı oldun bişeymü var dedi bende arada geliyolar dedim öyle bakıyorum kendime neyse sonra bu pat diye geçen gece seni gördüm rüyamda dedi bende hayır olsun dedim hayır neresindeyse :KK43: birlikte olmuşuz dedi :skandal:ilişkimizi kabul ettirmeye çalışıyoruz herkese falan dedi ben o andan beri aptal gibiyim ne yapıcamı şaşırdım bi mesafe koydum hemen tabi cevapta vermedim ama deliricem bu adamın o cücük beyninden neler geçiyo olabilir:KK43:
:KK57:Durum vahim iyi niyetli olmadığı kesin
Net mesafe koyman çok iyi olur anlasın yaptığı patavatsızlığı

Gerizekalı herif yaa nasıl huzurumu kaçırdı eşiylede çok samimiyizdir :KK43: bu zamana kadar hiç böyle bişeyinide görmemiştim bi başkasına bile bu yüzden başta bi kondurmadım ama durum alenen ortada :KK43:

20181204_121608.jpg
Forever07 Forever07

60 lı rakamlara yaklaşıyorum sonunda şükür..

Eşim diyodu bana fırsatını bulsa gölgeden güneşe geçirmez diyodu hareketlerine dikkat ediyim diye ne bikiyim bende saf saf babam yaşında saçmalama öyle biri değil diyodum :KK43:

ayy çok kötü arana baya bi mesafe koy kuzum erkekler belli ni yaştan sonra uçkur düşkünü oluyorlar :işsiz:

X