ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yakamoz ne kadar sürede 63 oldun benim başlangıç kilom da 74 şimdi 69 ayın 9 unda bir ay olucak ama kilom yerinde sayıyor belki regli olucak diye bilmiyorum artik
Canım bir ayda 4.5 kilo verdim 67.5 ile başlamıştım
Benimde aynı 15 gün kilom yerinde saydı regl haftamdı aynı zamanda sonra gr gr gitmeye başladı hurma diyeti çok işime yaradı tekrar bir atak yaptım ama yine azar azar gidecektir bundan sonra

Offf bende regli olup bitmek istiyorum bir çıkıyor bir iniyor bu kilo bugün okadar gerildim ki kendimi alışverişe kuaföre attım saçımı kestirdim biraz daha iyi oldum

Offf bende regli olup bitmek istiyorum bir çıkıyor bir iniyor bu kilo bugün okadar gerildim ki kendimi alışverişe kuaföre attım saçımı kestirdim biraz daha iyi oldum
Bende senin gibiydim sebepsiz yere + oluyordum onca zaman aç kalıp kilo vermek yerine almış görünmek gerçekten çok sıkıcı ama geçiyor sabır
Şimdi yine bende duraksama olacaktır sıkıcı ama buda bir süreç

Arkadaşlar tarçınlı su deneyen varmı ise yarar mı beni şu tartiyi kiprdatirmi biraz
Ben bundan önceki diyetimde yapmıştım
İştah kapatıyor ve şeker isteğini azaltıyor - kilolar olur mu bilmiyorum
Protein ağırlıklı beslenebilirsin günlük 2 fincan yeşil çay da iyi gelir

I IRMAKK70 sabah 1 dilim kepek ekmek ve kaşar peynirr
ara türk kahvesi
öğlen domates çorbası keşkek ve salata
ara 1 avuç fındık ve kuru üzüm küççük bi ekler
akşam tavuk ciğeri ve salata
ara türk kahvesi ve süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…