Canım bir ayda 4.5 kilo verdim 67.5 ile başlamıştımYakamoz ne kadar sürede 63 oldun benim başlangıç kilom da 74 şimdi 69 ayın 9 unda bir ay olucak ama kilom yerinde sayıyor belki regli olucak diye bilmiyorum artik
Offf bende regli olup bitmek istiyorum bir çıkıyor bir iniyor bu kilo bugün okadar gerildim ki kendimi alışverişe kuaföre attım saçımı kestirdim biraz daha iyi oldumCanım bir ayda 4.5 kilo verdim 67.5 ile başlamıştım
Benimde aynı 15 gün kilom yerinde saydı regl haftamdı aynı zamanda sonra gr gr gitmeye başladı hurma diyeti çok işime yaradı tekrar bir atak yaptım ama yine azar azar gidecektir bundan sonra
Bende senin gibiydim sebepsiz yere + oluyordum onca zaman aç kalıp kilo vermek yerine almış görünmek gerçekten çok sıkıcı ama geçiyor sabırOfff bende regli olup bitmek istiyorum bir çıkıyor bir iniyor bu kilo bugün okadar gerildim ki kendimi alışverişe kuaföre attım saçımı kestirdim biraz daha iyi oldum
Paylaşıyorm cnm
Ben bundan önceki diyetimde yapmıştımArkadaşlar tarçınlı su deneyen varmı ise yarar mı beni şu tartiyi kiprdatirmi biraz
Stresini çok iyi anlıyorum canım hevesin kırılmasın bence böyle dönemlerde vücut o kiloyu sabitleyip oturtuyor sağlama alıyorBakmak istemiyorum artık tartiya
Eveeet hazırmıyızYarın büyük güüün
Ay almasın artık sağlamaStresini çok iyi anlıyorum canım hevesin kırılmasın bence böyle dönemlerde vücut o kiloyu sabitleyip oturtuyor sağlama alıyor
Sonra tekrar kilo verme sürecine giriyor
2 gün Ban yemiş canım yarın gelir yada gece :)Forever07 kaptan kaç gün yemiş biliyonmu ? Nezaman çıkıcak içerden ? Kafamda deli sorular bak ben diyom o olmadımı topik öksüz kalıyo kimse gelmiyo NEDEEENNNN ???????